Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana da kolay gelsin bebisim sevabina 1 tabak da bize yollasan cok tembelim yaa
Ben ikizlere hamile olsam bi tabak beni kesmezdi be Nihal ne tok gözlü kadinsin sen öyle maşallah ahh keşke 3 5 tabak yollaya bilsemm

Yaa var ya bu harika bir fikir

Ya sen nesin acaba? Bal mı, çiçek mi
Bilgi kısmı bende, senin atacağın ve ışık olacak kitap fotosunu bekliyorum

Ya sen nesin acaba? Bal mı, çiçek mi
Bilgi kısmı bende, senin atacağın ve ışık olacak kitap fotosunu bekliyorum

akşam atayım beybi:) kendimi çok havalı hissettim su an heeee çok teşekkür ederim canısı iltifatlarin için

daha vakit var demi :) ugrasamam dersen yapışkanlı oynayan göz falan al ağız bile alsan olur bence
yapamayıp ağlayan olursa sıkıntı olmasin

Daha var canım. Kırtasiye malzemelirinin içinde oynayan göz vardı ama yine alırım. Finalde hepsine yedirip bitirtirim o meyveleri.

Ayy öbür sayfanın alıntılar ama olsun
Bu işler ne aman aman hamarat
Çok şaşkınım şu an.
Neden ban yemişler bakmadım
Kesinlikle, ne faydalı ne
zehir gibi kadınların içine düştüm ohhh bee

Geçmiş olsun çok.
Sağol canım
Nego negom düzel bir an önce işler beklesin bi kerede nolur sanki
Poğaça mayaladım nasıl beklesin az kaldı, kek de yapıcam daha

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız Erkek üye sızıntısı haberi mi? Ben bunu bilmiyorum canım ne olmuş

Kısır yapıyorum 🕶 yeni filmim
Ooo harika ellerine sağlık tatlım

Daha var canım. Kırtasiye malzemelirinin içinde oynayan göz vardı ama yine alırım. Finalde hepsine yedirip bitirtirim o meyveleri.

aynen güzel olur öyle :) bi ders saati mi sürüyo etkinlik :)

Ben ikizlere hamile olsam bi tabak beni kesmezdi be Nihal ne tok gözlü kadinsin sen öyle maşallah ahh keşke 3 5 tabak yollaya bilsemm
Ben 1 tabak derim de sen yollarsin hazaar 2. 3 tabak gozunu korkutmayayim diye 1 dedim
Düşünmen yeterli canim bereketli olsun afiyetle yiyin :)❤

senin nasil gidiyo evden is yapma :) cok vakit aliyo demi hala bebisin nasil oldu bocum
Hicc sorma cnm ya 2 gundur acil is var 5 de yatip 8de kalkip devam ediyorum suan zombi gbiyim ve hala btmedi isss aglamak istiyorummmmm
Bebisde napsin evi basimiza yikiyo 1 yasinda bebek gece 4de uyurmu arkadas delirtiyo beniii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…