- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.621
Ben ikizlere hamile olsam bi tabak beni kesmezdi be NihalSana da kolay gelsin bebisim sevabina 1 tabak da bize yollasan cok tembelim yaa
Ekşili köfte ne kuzuuuBen ikizlere hamile olsam bi tabak beni kesmezdi be Nihalne tok gözlü kadinsin sen öyle maşallah ahh keşke 3 5 tabak yollaya bilsemm
Yaa var ya bu harika bir fikiray teşekkür ederim beybisi ya
ben sana atarim sayfaları cekip özelden:)
ama sen sebze ve meyvelerin faydalarını araştır bence:) çok güzel bi etkinlik olur o şekilde. hem öğrenir hem eğlenirler.
mesela gözlerin kahramanı havuç
c vitamini kaynağı muhteşem portakal
bonus kafali süper yararlı (artık yarari neyse bakarsin ben bilmiyom) brokoli gibi :)
Ya sen nesin acaba? Bal mı, çiçek miay teşekkür ederim beybisi ya
ben sana atarim sayfaları cekip özelden:)
ama sen sebze ve meyvelerin faydalarını araştır bence:) çok güzel bi etkinlik olur o şekilde. hem öğrenir hem eğlenirler.
mesela gözlerin kahramanı havuç
c vitamini kaynağı muhteşem portakal
bonus kafali süper yararlı (artık yarari neyse bakarsin ben bilmiyom) brokoli gibi :)
Kesinlikle, ne faydalı neYaa var ya bu harika bir fikir
Geçmiş olsun çok.Baş ağrım artıyor, dua edin bana geçsin ne olurçok işim var yatmak gibi lüksüm yok
Ya sen nesin acaba? Bal mı, çiçek mi
Bilgi kısmı bende, senin atacağın ve ışık olacak kitap fotosunu bekliyorum
Daha var canım. Kırtasiye malzemelirinin içinde oynayan göz vardı ama yine alırım. Finalde hepsine yedirip bitirtirim o meyveleri.akşam atayım beybi:) kendimi çok havalı hissettim su an heeeeçok teşekkür ederim canısı iltifatlarin için
daha vakit var demi :) ugrasamam dersen yapışkanlı oynayan göz falan alağız bile alsan olur bence
yapamayıp ağlayan olursa sıkıntı olmasin
Yaa var ya bu harika bir fikir
Bende bu sene ne de olsa başa sardım bu işleriÇok mikemmel bi fikir valladeğerlendiriciimm
Ayy öbür sayfanın alıntılar ama olsunYapılan işler
+Ödevimi yaptım
ayriyetten
+Odaları süpürdüm
+Yerler silindi
+Toz alındı
+Koltukların arası elektrikli Süpürge ile çekildi (aralarına yiyecek kırıntı vs seyelr giriyor çünkü )
+Tuvalet banyo tamam
-aksam yemegi yapılmadı daha
Neden ban yemişler bakmadımÇok şaşkınım şu an.
Sağol canımKesinlikle, ne faydalı ne
zehir gibi kadınların içine düştüm ohhh bee
Geçmiş olsun çok.
Poğaça mayaladım nasıl beklesinNego negom düzel bir an önce işler beklesin bi kerede nolur sanki
Erkek üye sızıntısı haberi mi? Ben bunu bilmiyorum canım ne olmuşÖnce bi su alıntıya kahkahami basarak giriş yapiyim cicii ahahahaacanım inşallah içine sinen,aklina yatan bir doktordur da hep devam edersiniz.en kısa zamanda da hayırlı haberlerini almak nasip olsun iki gözümün çiçeği
Ross karanfil cignerse bulantısı azalabilir canim,oyle duymuştum birinden.
Erkek üye sızıntısı haberi canımı sıktı,o yüzden her gelene merhaba demeden önce iki kere düşünücemuyarilar için saol bebeğim..
Kiz kardeşin kendi de yorulmuyor mu cici ya başak burcu olmanın verdiği ayrinticiliktanben burdan yoruldum,renk uyumuna takmak ne
Ay çok özlemişim ya,imkanlar doğrultusunda bol bol uğra da gül cemalini görektemizliği senin geysaya iteleme fikri de süper ayrıca,alişsin şimdiden,gebelikte bolca yardımcı olmak durumunda kalicak nede olsa
Ooo harika
Kısır yapıyorum 🕶 yeni filmim
Ooooh ellerine saglik canimPoğaça mayaladım nasıl beklesinaz kaldı, kek de yapıcam daha
Daha var canım. Kırtasiye malzemelirinin içinde oynayan göz vardı ama yine alırım. Finalde hepsine yedirip bitirtirim o meyveleri.
Kısır yapıyorum 🕶 yeni filmim
Ben 1 tabak derim de sen yollarsin hazaar 2. 3 tabakBen ikizlere hamile olsam bi tabak beni kesmezdi be Nihalne tok gözlü kadinsin sen öyle maşallah ahh keşke 3 5 tabak yollaya bilsemm
Çok mikemmel bi fikir valladeğerlendiriciimm
Hicc sorma cnm ya 2 gundur acil is var 5 de yatip 8de kalkip devam ediyorum suan zombi gbiyim ve hala btmedi issssenin nasil gidiyo evden is yapma :) cok vakit aliyo demi halabebisin nasil oldu bocum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?