- 11 Nisan 2007
- 88.062
- 518.162
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.461
Tuvalet diyorsunŞarjım bitti karardı telefonum çocukları çişe götürdüm
31 ekim büyük ihtimal.
Şimdi birşeyleri araştırmam lazım. Şimdi işe başlarsam şubatta tekrar 2 aylığına ücretsiz izine çıkabilir miyim diye soracağım. Çünkü kv subatta memlekete gidip 2 ay kalacak. O zaman kızıma bakacak kimsem yok.
Eger tekrar çıkamazsın derlerse 6 ay daha uzatmak zorundayım, nasıl olacak bilmiyorum
İyiyim negom şükür Allah’a ama biraz buraya ara vermek istedim kendimce sebeplerim var insallah zamanı gelince sizlerle tekrardan buluşmayı 4 gözle bekliyorumYoulost16 sen nerdesin, iyi misin?
Ben de işe başlamak istiyorum ya çok sıkıldım31 ekim büyük ihtimal.
Şimdi birşeyleri araştırmam lazım. Şimdi işe başlarsam şubatta tekrar 2 aylığına ücretsiz izine çıkabilir miyim diye soracağım. Çünkü kv subatta memlekete gidip 2 ay kalacak. O zaman kızıma bakacak kimsem yok.
Eger tekrar çıkamazsın derlerse 6 ay daha uzatmak zorundayım, nasıl olacak bilmiyorum
Tuvalet diyorsun
Ama ben sana dedim habersizde gitmedim zaten kendimce sebeplerim olmasa gitmem ki cok seviyorum burayı ve sizleri.. sadece biraz zamana ihtiyacım varAllah kahretsin çıkmadı. Msj yukarda.
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
Çok düşüncelisinArada açıyorum tabi onlarda kullansın diye
Aynen simdi 6 ay daha izin alsam 6 ay boşa gidecek, maaş alamayacağım birsuru borcum var. İse baslasam subatta kimseyi bulamazsam ne yapacagim? Bakici bile bulamam 2 ayligina.İki ucu çoklu değnek
Normalde çalışıyor musun sen canım? Izinde misin?Ben de işe başlamak istiyorum ya çok sıkıldım
Aynen simdi 6 ay daha izin alsam 6 ay boşa gidecek, maaş alamayacağım birsuru borcum var. İse baslasam subatta kimseyi bulamazsam ne yapacagim? Bakici bile bulamam 2 ayligina.
Normalde çalışıyor musun sen canım? Izinde misin?
Hamileyken sözleşme bitince ayrıldım. Malesef özel sektör. 5 aydır iş arıyorum ve yıldım artık. Piyasa çakal olmuşAynen simdi 6 ay daha izin alsam 6 ay boşa gidecek, maaş alamayacağım birsuru borcum var. İse baslasam subatta kimseyi bulamazsam ne yapacagim? Bakici bile bulamam 2 ayligina.
Normalde çalışıyor musun sen canım? Izinde misin?
Köy iptal olamaz mı? İşe başlayacağını biliyo niye daha önce gitmedi minnoş?
Hamileyken sözleşme bitince ayrıldım. Malesef özel sektör. 5 aydır iş arıyorum ve yıldım artık. Piyasa çakal olmuş
Memleketin %70 gibi muhasebeciyimCidden ortam berbat şu an iş konusunda. Ne iş yapıyorsun?
Memleketin %70 gibi muhasebeciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?