- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.481
Allah kolaylık versin işlerinizde kızlar
Siğil cinim
Aslında iş çok ama hamal arıyorlar. Anlatsam sayfalar yetmez. Mutlaka 10 günde bir görüşmeye gidiyorumAyy evet sıkıntı.İnşallah bulursun kafana göre bir iş. Çocuğa kim bakacak sen çalışınca? Bakıcı mı bulacaksın?
Aminn inşallah canımAllah kolaylık versin işlerinizde kızlar
10 yıl önce ehliyeti aldım daha trafiğe çıkalı 2 ay olduAç aç yazıyosun ben çay bile içtim biraz motor çalışıp hemen yatayım. 2,5 hafta sonra e-sınav var.
Yat bakalım ben de mandalina yedim :)Aç aç yazıyosun ben çay bile içtim biraz motor çalışıp hemen yatayım. 2,5 hafta sonra e-sınav var.
Benim de tek torun kızım inşallah şımarmaz, şu an çok sıkıntılı durumlar :))Aslında iş çok ama hamal arıyorlar. Anlatsam sayfalar yetmez. Mutlaka 10 günde bir görüşmeye gidiyorum
Babaanne ve hala var. Zaten tek torun o yüzden ilgi alaka tavan ama şımartmaya asla müsade yok
Kız çocukları çok daha sevimli ve onlara şımarıklık yakışıyorYat bakalım ben de mandalina yedim :)
Iyi geceler canım
Benim de tek torun kızım inşallah şımarmaz, şu an çok sıkıntılı durumlar :))
Kız çocukları çok daha sevimli ve onlara şımarıklık yakışıyor
Sınav dedim ya yuhum gelir.
İyi geceler hepinize
Sende benim yaptığım hataya düşmüşsünBenim kv nin 2 oğlu var, kız diye diye deliriyordu kadın
Hatta kız olursa ismini sen koyarsın anne demiştim, o kadar emindim erkek olacağındansonra tabii istediği ismi beğenmedik, topu eşime attım sanki o beğenmiş de şart koymuş ismini gibi yaptık mecburen.
Çok duskunler kız diye mi öyle bilmiyorum ama cidden çok bağlandılar :))
İyi gecelerSınav dedim ya yuhum gelir.
İyi geceler hepinize
Sende benim yaptığım hataya düşmüşsünben de kızım olacağından o kadar emindim ki eşime erkek olursa sen koyarsın dedim. Sonuç erkek oldu ve ismi baba koydu bana kalsa Cihangir koyacaktım ama söz verdim bir kere
Benimki güzel ama bir ortama girince en az 4 tane var o isimdenYine ben koydum ama ismini zaten kız için hiç aklımda isim yoktu, tek istediğim Türkçe bir isim olmasıydı
Yani humeyra, rumeysa, sumeyye tarzi seyler olmasindi ama kv icimi okumus gibi rumeysa olsun diyince eşime attım topu
Sanki eşim bir isim seçmiş kimseye müsaade etmiyormuş isim koymaya gibi yaptı. Öyle hoşlukla hallettik herkes çok beğeniyor şimdi ismini
Benimki güzel ama bir ortama girince en az 4 tane var o isimden
Az çakal değilsin sende
Biz de aileler hiç karışmadı yorum dahi yapmadılar. Ne bilim bunun daha okulu var. Gerçi 2 adı var ve biz ikisini de söylüyoruz. O yüzden tek söyleyince dikkate almıyor.Valla erkek olsaydı benimki de Mehmet olacaktı, sırf benim sülalemde 10 tane mehmet varama seviyorum o ismi bir de benim için çok önemli birinin ismi diye koyacaktım. Kızmış meğersemm :)
Eşim annemin ismini yanına eklemek istemişti ne alaka demiştim, keşke kabul etseydim bilemedim annemi kaybedecegimizi.
Ben eski isimleri daha çok seviyorum yaa boşver çok olsun :)
Biraz politik davranmak şart
Biz de aileler hiç karışmadı yorum dahi yapmadılar. Ne bilim bunun daha okulu var. Gerçi 2 adı var ve biz ikisini de söylüyoruz. O yüzden tek söyleyince dikkate almıyor.
Uzun değil benimki Allah'tanEvet 2 isim olayı bana da uzak geliyor işte.
Hastanede filan kayıt ekranında bakıyorum tek isimli sadece benim kızım var herhalde diyorum bütün çocuklar 2 isimli
Uzun değil benimki Allah'tandedim 2 ismi kullanacaksak koyalım. Tek isim gibi kız olsa benim de aklımda tek isim vardı hatta çok kısa isimler. Eda, ela, ece gibi. Bunda baba maduru olduk
Bazen hakedilen bir şey, kıl değilim ben artık :) o emojiye gelene kadar kıl olunacak daha gıcık şeyler var.Nego göz kırpmalı emojilere kılım bende bilirsin hatırlatiyim dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?