- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.681
kk birinci noteri Oğlunun doğum günüymüş kutlu mutlu olsun
@tosia Daha iyimisin bakamadım dün
@Amecey sinemeye çok güldüm
B Brunello Cicinelli gardaş senden ne haber?
Yağ çöz rahatsız ediyordu, sağolsun eşim getirmişti bunu tak bari diyenapiyodun evde nego onu takacak kadarkimyasal silah denemesi mi alemsin ya
teşekkür ederim bonusumsenin direksiyon sınavı ne zaman:)
kk birinci noteri iyi ki doğmuş, iyi ki yavrun olmuş tatlı oğlun
Sağlıklı, hayırlı, huzurlu nice yılları olsun, sizinle beraber ❤
Az az yavaş yavaş yapicam samdanm
Merci iyi yaa uyuyor şuan heralde
Bir de doğum gününüz kutlu olsun canmmm
Mutlu yıllar diliyorum minik akrosa :)
Şamdanım, teşekkür ederim amin inşallaah
şuan 4 haftalık görünüyor henüz gitsem de görünmez diye düşünüyorum; ilk gebeliğimde 6+2 falandı gittim hem gördüm hem kalp atışlarını duymuştum.. 1 -2 hafta sonra giderim diye düşünüyorum
Oğlunun doğum günüymüş, iyi ki doğmuş nice mutlu huzurlu sağlıklı seneleri olsun. Hayırlı bir evlat olsun inşallah
Yağ çöz rahatsız ediyordu, sağolsun eşim getirmişti bunu tak bari diye
Hoşgeldin canım özledikGünaydınnnn hatunlar
Kız senin pamuk mevzu ney? Ben bilmiyomBir daha kimsenin opusmesind değişmesine büyüsüne karışma
Bak bana pamuktan neler geldi başıma
Belki kurbagadir prense donuscek diye o kdr çok opmustir
Yaa patili gözünüz aydın canımKızlar bu arada bunu ilk şuan burada söylüyorum, henüz eşim de bilmiyor :)
reglim ayın 8i idi.. gelmedi. dün merak ettim biraz da şüphelendim gittim kan verdim akşam iş dönüşü betahcg; 255 çıktı
Aminn canım inşallahyaaa kuzum çok teşekkür ederimöperim tabi :) Allah tez zamanda sana da nasip etsin inşallah
adı lazım değil demem:) orta doğu ve balkanlarin en seksü kadını derim
Ay patilii sormaa
Şimdi ben bir şey sorucam, Perşembe günü kuaför de randevum vardı saçlarımı boyatacaktım; boyatamayacak mıyım şimdi ? bitkisel boya falan ?
Ay patilii sormaainanamadik bizde izlerken
Ama hep aklıma sen geldinkesin şimdi patili de izliyodur bunu diyorum,eşim patili kim lan diyo şaşırıp adam
Şahika herkesi zehirledi de dünNolmuş nolmuş
Daha direksiyon dersini aldım da sınav kaldı :) henüz bilmiyorum
Yasak elma izliyoruz daNolmuş nolmuş
Aminn canım Allah razı olsun inşallahK Kendinisevenbirii canımm, teşekkür ederimamin inşallah, Rabbim herkese, isteyen herkese nasip etsin..
Özellikle sana ve broma tez zaman da inşallaahh
Kız sorma kalp kalbe karşı demek kidün eşimle izliyoruzz son sahne aklımdan çıkmadın resmen ulan kendinisevenbiriii deyip deyip durdum bak sana yemin ediyorummm
İnşallah canımm amin, doğru diyorsun önlem almama rağmen, olacağı varmış.patilimönceki mesajlarini okudum. korkman gerilmen normal iki can birden kaybetmissin. ama kendi gelmek isteyene gelme denmez kendini rahat bırak. herşeye rağmen tutunmuş minnoş Allah tamamına erdirsin inşallah sen tadını cikarmaya çalış sadece
teşekkür ederim canıminşallah sana da nasip olsun hepsi
Galiba bende öyle yapıcamilk üç ay boyatilmiyo ama organik boyayla falan boyatan da var patilim. bilemedim bilem varsa aydinlatir amaben olsam boyatmazdim
Hoşgeldin canım özledik
Kız senin pamuk mevzu ney? Ben bilmiyom
Yaa patili gözünüz aydın canımdiğer msjlarini da okudum,Allah'ın hikmetinden sual olunmaz hiç korkma kuzum, nasipte varmış ki korunsan da düşmüş rahmine bak şimdi kötü düşünceleri çıkar aklından ve eşine sürpriz yap sevindir adamı da :)
Allah güzel bı gebelik gecirmeni de,hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah❤
Aminn canım inşallah
Kız seksü falan karıştırma çocuğun psikolojisini bozma dur simdi
Ay patilii sormaainanamadik bizde izlerken
Ama hep aklıma sen geldinkesin şimdi patili de izliyodur bunu diyorum,eşim patili kim lan diyo şaşırıp adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?