Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne izlediniz siz yahu merak ettim şimdi

kız o akros seksilikle ilgili herşey kodlu bence onun dna sinda kafasi neyim karışmaz
Ulan aceba bende mi akrosum diyorum bazenyükselenim ne aceba benim

Ayy yasak elma izledik biz dün samdanim,son sahne yıktı geçti valla, Nesrin Cevadzade kötü kadın rolünde de birazcik

İnşallah canımm amin, doğru diyorsun önlem almama rağmen, olacağı varmış.
Şuan kimse bilmiyor :) birtek arizona

zaten bi tek biz bilsek yeter boşver gerisini
saka bi yana eşine güzel bi sürpriz yapabilirsin tadını çıkar herşeyin kuzum. Allah sağlık sıhhat versin inşallah bebise de sana da

Ulan aceba bende mi akrosum diyorum bazenyükselenim ne aceba benim

Ayy yasak elma izledik biz dün samdanim,son sahne yıktı geçti valla, Nesrin Cevadzade kötü kadın rolünde de birazcik

. doğum saatini yaklaşık bilirsen bakariz:) mesela sabaha karşıysa iki üç secenek olur özelliklerine bakar buluruz

bence Şahika halitle kiyaslayinca çok da kötü değil ya. ne biliyim bana kötü gelmiyo hiç

ama ben genelde yıldızın sahnelerini izliyorum YouTubedan:)

aynen boşver en önemli zaman ilk üç ay zaten. dip mi gelmisti
Resimlerimi görmüşsündür belki şamdanım, benim diplerde hiç boya yok hatta epey bir yerde yok. ben uçlara doğru sarılık attırmıştım sadece. Bu sefer bir çılgınlık yapıp komple boyatacaktım.
Neyse kalacak artık, bir süre daha

Yasak elma'yı izliyoruz da şamdanım
K Kendinisevenbirii dün ortalığı hallaç pamuğuna çevirip çekti gitti
Kız dün eşim bide seksi buldu bu kadını,şeytanlık seksi yapıyo bu kadını diyosorma saçlarım yolundu tek tek valla bide kıskançlık krizine girdim ajdsjd filmden çıktı artık sanırım inşallah kurtulduk

Şahika kötü, şahika pissss.
Şahika gibi olmayın
Yıldız bu sezon bomba yaa

Geçen hafta da benim eşim dedi aynısını
Sen nefret ediyorsun ama bence çok seksi bir kadın dedi.
Şuan daha çok nefret ediyorum, senden de nefret ediyorum çık git odadan dedim

aynen kuzum gördüm:) bende tamamen boyatmaya karar vermistim bebekten vazgeçmiştim hamile kaldım bu aralar boyatmayi düşünüyorum ama:)

emzirme döneminde de boyatamadim cesaret edemedim. boyatmadan olmasi sans aslında patili:) dip sorunu falan olmicak tekrarlama sorunu olmicak:) mis gibi doğal saç

Sadece doğum saati mi yükseleni belirleyen? O zaman babama bı soruyum kaçta doğmuşum ben
Ay Şahika kötü fln ama bir Nesrin Cevadzade olarak gördüğümden ben pek etkilenmiyodum aslında filmde ki karakterden de bakma iste arada sinirleniyorum
Ay yıldız çok fenaa

Değildir Samdanım annesine çekmiş bellii

Aynen bir süre daha bu şekilde devam etsin artıkk napayım
Zaten boyattıktan snra eşime söylesem kan çıkar evde, çok laf yapar, onu çekemeyeceğim

senin saçlar ne renk?

Geçen hafta da benim eşim dedi aynısını
Sen nefret ediyorsun ama bence çok seksi bir kadın dedi.
Şuan daha çok nefret ediyorum, senden de nefret ediyorum çık git odadan dedim
Ahahahh yaa bu erkeklerin kafası böyle çalışıyor işte görüyon mu seytan olan kadının nesi seksi geliyor aceba,maksat kötülük yapmaksa yani bilemedim

Şahika kötü, şahika pissss.
Şahika gibi olmayın
Yıldız bu sezon bomba yaa

kadın güzel ya bana iyi geliyor nedense
sen diyosan sevmeyiz reyiz

yıldız geçen sezon cidden gıcık bi tipti ama su an çok tatlı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…