- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.721
Özellikle dün bir sahnede beni gülmekten yerlere yatırdıkadın güzel ya bana iyi geliyor nedense
sen diyosan sevmeyiz reyiz
yıldız geçen sezon cidden gıcık bi tipti ama su an çok tatlı
Sadece doğum saati mi yükseleni belirleyen? O zaman babama bı soruyum kaçta doğmuşum ben
Ay Şahika kötü fln ama bir Nesrin Cevadzade olarak gördüğümden benpek etkilenmiyodum aslında filmde ki karakterden de bakma iste arada sinirleniyorum
Ay yıldız çok fenaa
Afiyet olsun canımmmAy saat bucuga geliyor biz daha kahvaltı yapicazeşim uyandı ben kaçar ballarım ❤
Değildir Samdanım annesine çekmiş bellii
Babamdan öğrenip donucem samdanimaynen canım yükselen burcu saat etkiler. iki saat de bir burc değişir :) o yüzden buluruz babana sor da:)
kadın yürüyen seksapelite gibi ya
İyiyim bende balım, çok şükür bir yaramazlık yokİyiyimm patilimm sen nasılsın asıl yaa ❤
Saol canımAfiyet olsun canımmm
Aynen bir süre daha bu şekilde devam etsin artıkk napayım
Zaten boyattıktan snra eşime söylesem kan çıkar evde, çok laf yapar, onu çekemeyeceğim
senin saçlar ne renk?
bence boyatmaŞimdi ben bir şey sorucam, Perşembe günü kuaför de randevum vardı saçlarımı boyatacaktım; boyatamayacak mıyım şimdi ? bitkisel boya falan ?
Kız dün eşim bide seksi buldu bu kadını,şeytanlık seksi yapıyo bu kadını diyosorma saçlarım yolundu tek tek valla bide kıskançlık krizine girdim ajdsjd filmden çıktı artık sanırım inşallah kurtulduk
eşleriniz nasıl böyle bir şey diyor yaa, bizimki dese çok kızarım,şakayla diyecek olur bazen hemen karşı atağa geçerimGeçen hafta da benim eşim dedi aynısını
Sen nefret ediyorsun ama bence çok seksi bir kadın dedi.
Şuan daha çok nefret ediyorum, senden de nefret ediyorum çık git odadan dedim
Bu saç kavramı göreceli yaaman aman pu pu senin eşin susmayan balıktı demi
koyu kestane diyen de var.
koyu kahve dore diyen de var kuaförden kuaföre değişiyohalk arasinda koyu diye siyah diyolar bide
artık iki üç sene hayal kurarsin patilibenim gibi
Yok canım almıyım ben düzenimle mutluyumhem alerjin var hem kullandin yani
temiz olmanin bedeli de ağır be. pis olmak çok güzel gelsene
Ay ben hiç demembence boyatma
eşleriniz nasıl böyle bir şey diyor yaa, bizimki dese çok kızarım,şakayla diyecek olur bazen hemen karşı atağa geçerimben de şu çocukta çok yakışıklı gibi şeyler derim, hemen yastık fırlatır
kıskanmadığın için rahat söylemiş, ben çok kıskanırım ve çok kıskancımAy ben hiç demem
Hiç işim olmazonla sidik yarıştıracağıma susmayı tercih ediyorum mehlikam çünkü kendisi hiç susmaz tv de ki birinide kıskanmam gerçi ben genel olarak kıskanmam da
Canımsınyaaaa limonsuzum teşekkür ederimher zamanki gibi yine çok incesin
Benim öyle bir durumum yok işte mehlikam, kıskanmam yani. Sonuç olarak nesrin cavadzade de benim kocama bakacak hali yokkıskanmadığın için rahat söylemiş, ben çok kıskanırım ve çok kıskancım
Mesela ben de küçükken cidden çok cadıydım gerçektenyok kuzu yok kötü huyları var bayababasi hep diyo anneme çekmiş babannesi kılıklı cekecek bisey bulamadin mi başka diye
inşallah iyi bi insan olarak yetistirebiliriz
Bi baktım yoksuunn. İlk defa bi ban havasını sevdimİyiyim bende balım, çok şükür bir yaramazlık yok
bir ban havası aldım geldim
Canımm limonsuzumm. Teşekkür ederim, Allah razı olsun.. Aminn inşallahh, inşallahhhponcikvegece canım bebişin olacakmış gözün aydın olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
Düşündüklerin ve korkuların çok normal hiç sıkma kendini. Benim ilk bebeğimde düştü malesefşimdi iki tane pırlantam var çok şükür geçecek kuzum. Zaman o kadar hızlı geçiyor ki bi bakmışsın kucağında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?