Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet canım bursa ama ilçesi...
ihsaniye metrosunun tam karşısı canım umi plaza
Aha vallahi benim içinde öyle
Tam diyet gibi değil de cicim. Dikkat ediyorum. Bide önceden aşırı yiyordum paketli yiyecek cidden. Şimdi yedikçe midemi rahatsız ettiğini fark ediyorum. O yüzden pek yemiyorum
Çok mantıklı
Hemen bı tarifi denemeliyim
uludagda kar varmis gitte kayak yap
Ohaa sen nerde olacan
herkese merhabaaa♥♥♥
Yav kızlar bayılmışım ben
Bu progestan ilaç beni mahvetti. Rabbim şu iğrenç ilacı içmeyeceğiniz güzel gebelikler nasip etsin bekleyenlere. Ben böyle birşey görmedim ya. 3 gündür mal gibiydim meğer progestandanmış. Bende kendimi hasta sanıyorum ama şüpheleniyordum. Sabah içmeden gittim okul performansımı düşürmesin diye. Çok enerjik ve iyiydim. Okuldan geldim topiğe girdim falan o kısımları biliyorsunuz. Bir ara gittim progestanı içtim. Sonrası bende yok. Topikte sesim kesildiği anlara tekabül ediyor
Baya bildiğiniz bayılarak uyumuşum ya. Bide uyumadan önce ByNkoaLa ya msj atmışım onu bile hatırlamıyorum kocama haber vermiyorum güloya haber veriyorum uyuyacağımı öyle bir aşk, Leyla ile Mecnun gibiyiz
Sonra bir rüya gördüm uyanınca rüya olduğuna şükrettim. Hala etkisindeyim.
Rüyamda;
Sınıfta beni deli eden bir öğrencim var. Uyarıyorum uyarıyorum uyarıyorum uslanmıyor. Çocuğa bir tokat attım ama öldürmek istedim öyle bir hınçla. Sonra çıktım okuldan nasıl pişmanım nasıl vicdan azabı. Dedim ben bunu yaptım artık bu mesleği yapamam bıraktım istifa ettim. Sonra markete gittim 4 liram var süt alacağım. (bu arada gerçek hayatta geyşam sütü gaz yapıyor diye yasakladı canım istiyor ama ne alıyor ne aldırıyor)
Markette süt reyonunda bakıyorum güzel markalara param yetmiyor. Parama uygun dandik markalar var. Onların da az yağlısını bulamıyorum. Bir sürü süt şişesi üstüme üstüme geliyor. Aldım birini kasaya gittim. Kasa sırasında önümdeki kadını döverek uzaklaştırdım. Bu sefer kasiyer kalkıp gitti sütü geçiremiyorum kasadan. Kendim geçirmeye çalışıyorum. Beceremiyorum. Delircektim.
Moralim bozuldu
Rüyama Gülomun yorumu: süt aşeriyorsun
Rüyama geyşamın yorumu: istediklerini yiyemediğin için öfke patlaması yaşıyorsun.
İkisine de hak verdim

Yaaa cici vallahii güldürdün ben de hak verdim belki o şiddet kısımlarında yakuza denk birşeyler vardır bilinçaltında

Ama uyumana sevindim

Yaaa cici vallahii güldürdün ben de hak verdim belki o şiddet kısımlarında yakuza denk birşeyler vardır bilinçaltında

Ama uyumana sevindim
Gece uyuyamayacağım ama şimdi
Neyse progestanı içip tekrar bayılırım en kötü.
Bu arada yakuza geldi allahtan bende kalmıyor çünkü davet etmedim. Yılbaşı için tutturmuş birlikte geçirelim.
Çok seviyoruz ya birbirimizi, tüm sene birlikte geçsin diye birlikte girmeye çalışıyor kadın. İnanılır gibi değil

3 tane dediyse doktor öyle yap cicim aksatma

Valla bravooo, tebriiikk. Nasıl böyle yapıyolar anlamıyorum. Sanki karşılarında gel deyince gelecek git deyince gidecek çocuk var. İyiki davet etmemişsin cicim.

Allah kolaylik versin cnm
Olsun kuzu o da nazar boncuğu olsuuun
tesekkur ederimm❤ ama yoruldum artik kafam almiyor,calismak istemiyorum stres oluyorum zor oluyor benim icin
ayy nasil hayat yahu sut yasak o yasak bu yasak libislenmek yasak

Ahahaha aşkımız dağları bile deldi geçti :)
Bnm yorumum daha mantıklı geldi bana geysaninkinden sonra
Uyurken bile msjlasicaz yakında ben onu farkettm

iyi de senin depolarını sağlam alman lazım ne demek gaz yapıyo diye geyşa yasakladi sen de uydun mu ona laktozsuz al beybi süt icmeden olu mu la yavda sütlaç falan yap ye süt degisime uğramış olsun ama kendini mahrum birakma. bak bunun hamileliği bitince doğum sonrası var. ben bebeğin alerjisi yüzünden diyet yaptım kemiklerim nasıl zayifkadiysa artık kavanoz bile açamıyorum zeyna gibi kadindim oysa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…