- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.681
Gülime katıldımYav kızlar bayılmışım ben
Bu progestan ilaç beni mahvetti. Rabbim şu iğrenç ilacı içmeyeceğiniz güzel gebelikler nasip etsin bekleyenlere. Ben böyle birşey görmedim ya. 3 gündür mal gibiydim meğer progestandanmış. Bende kendimi hasta sanıyorum ama şüpheleniyordum. Sabah içmeden gittim okul performansımı düşürmesin diye. Çok enerjik ve iyiydim. Okuldan geldim topiğe girdim falan o kısımları biliyorsunuz. Bir ara gittim progestanı içtim. Sonrası bende yok. Topikte sesim kesildiği anlara tekabül ediyor
Baya bildiğiniz bayılarak uyumuşum ya. Bide uyumadan önceByNkoaLa ya msj atmışım onu bile hatırlamıyorum kocama haber vermiyorum güloya haber veriyorum uyuyacağımı öyle bir aşk, Leyla ile Mecnun gibiyiz
Sonra bir rüya gördüm uyanınca rüya olduğuna şükrettim. Hala etkisindeyim.
Rüyamda;
Sınıfta beni deli eden bir öğrencim var. Uyarıyorum uyarıyorum uyarıyorum uslanmıyor. Çocuğa bir tokat attım ama öldürmek istedim öyle bir hınçla. Sonra çıktım okuldan nasıl pişmanım nasıl vicdan azabı. Dedim ben bunu yaptım artık bu mesleği yapamam bıraktım istifa ettim. Sonra markete gittim 4 liram var süt alacağım. (bu arada gerçek hayatta geyşam sütü gaz yapıyor diye yasakladı canım istiyor ama ne alıyor ne aldırıyor)
Markette süt reyonunda bakıyorum güzel markalara param yetmiyor. Parama uygun dandik markalar var. Onların da az yağlısını bulamıyorum. Bir sürü süt şişesi üstüme üstüme geliyor. Aldım birini kasaya gittim. Kasa sırasında önümdeki kadını döverek uzaklaştırdım. Bu sefer kasiyer kalkıp gitti sütü geçiremiyorum kasadan. Kendim geçirmeye çalışıyorum. Beceremiyorum. Delircektim.
Moralim bozuldu
Rüyama Gülomun yorumu: süt aşeriyorsun
Rüyama geyşamın yorumu: istediklerini yiyemediğin için öfke patlaması yaşıyorsun.
İkisine de hak verdim
Katil bana hayatını yaşaGülime katıldım
Süt aşermişsin sen git 1 yudum iç elini falan sürmedin inşallah bir yere çocuğun poposunda süt falan çıkmasın
Bu arada inanır mısın eve geldim bende uyumuşum şimdi uyandımkociş geldi dürttü öldün mü la diyo
Canım benim çok sever beni öyle bir sevgi patlaması ‘öldün mü la’
Şu hayatta en çok sana katılmayı seviyorumKatil bana hayatını yaşa
Bencede kesin tanırsınızSeni gorsek portakalsizda taniriz kiii
Bende senin bana benmm sana katilmalarimiŞu hayatta en çok sana katılmayı seviyorum
Tekerleme gibi olmadı mı sencedeBende senin bana benmm sana katilmalarimi
Yanii bende ondan dedm oyle zaten naptinn yedinmi kavurmayiiBencede kesin tanırsınız
Çünkü neden tanımayasınız ki o kadar fotodan sonra tanımamanız anormal bence çayım
Ne davet edeceğim miniğim3 tane dediyse doktor öyle yap cicim aksatma ❤
Valla bravooo, tebriiikk. Nasıl böyle yapıyolar anlamıyorum. Sanki karşılarında gel deyince gelecek git deyince gidecek çocuk var. İyiki davet etmemişsin cicim.
Herşey yasak Artemisim görüyorsuntesekkur ederimm❤ ama yoruldum artik kafam almiyor,calismak istemiyorum stres oluyorum zor oluyor benim icin
ayy nasil hayat yahu sut yasak o yasak bu yasak libislenmek yasak
Ya da msjlaşmadan anlaşacağız yakında telapatik olarak düşünce gücüyle birbirimize bağlanıcaz gülomAhahaha aşkımız dağları bile deldi geçti :)
Bnm yorumum daha mantıklı geldi bana geysaninkinden sonra
Uyurken bile msjlasicaz yakında ben onu farkettm
Ah şamdanım ah...iyi de senin depolarını sağlam alman lazım ne demek gaz yapıyo diye geyşa yasakladisen de uydun mu ona laktozsuz al beybi süt icmeden olu mu la yavda sütlaç falan yap ye süt degisime uğramış olsun ama kendini mahrum birakma. bak bunun hamileliği bitince doğum sonrası var. ben bebeğin alerjisi yüzünden diyet yaptım kemiklerim nasıl zayifkadiysa artık kavanoz bile açamıyorum zeyna gibi kadindim oysa
Yokki evde. İçme ihtimalime karşı eve bile sokmuyor hain geyşaGülime katıldım
Süt aşermişsin sen git 1 yudum iç elini falan sürmedin inşallah bir yere çocuğun poposunda süt falan çıkmasın
Bu arada inanır mısın eve geldim bende uyumuşum şimdi uyandımkociş geldi dürttü öldün mü la diyo
Canım benim çok sever beni öyle bir sevgi patlaması ‘öldün mü la’
GününTekerleme gibi olmadı mı sencede
Gözleriyle gözlerine göz koyanın gözlerini oyarım
Gözlerini gözlerden sakın gözlerin gözlerime lazımm
Sana her zamanki gbi katiliyormNe davet edeceğim miniğim
Yeni yıla yakuzayla gireceğime yoldan tanımadığım kadınla girerim daha iyi
Okula giderken içsem sınıfta uyurum beni kimse uyandıramaz, Müge anlıya düşeceğim derken İnternetlere düşmeyeyim komik video olarak
Herşey yasak Artemisim görüyorsun
Yasak sevmeyen gebe kalmasın
Derslerini aksatma balım. Biraz kendine vakit ayır deşarj ol ardından yine ders çalış
Ya da msjlaşmadan anlaşacağız yakında telapatik olarak düşünce gücüyle birbirimize bağlanıcaz gülom
Senin yorumun değil herşeyin mantıklı
Ah şamdanım ah...
Ben 1 hafta gece ağlamaktan uyuyamayınca doktor sütü bırak zateb faydası yok yoğurt ye dedi.
Bunu duyan geyşa hiç durur mu..
Ekstra bir zevk mi alıyor bana yiyecek yasaklamakta anlamadım adamı
Kafamda bütün gün onu yiyebilirsin bunu yiyemezsin diye de yankılanıyor. Bide sevmediğim ama faydalı şeyleri zorla ağzıma sokmaya çalışıyor. Bıktım ben bu adamdan.
Yokki evde. İçme ihtimalime karşı eve bile sokmuyor hain geyşa
Uyandığım saatte de marketler kapanmıştı. Yoksa gidip alacaktım vallahi.
Allahım izsiz çocuğum olsun amin
Öldün mü la çok iyi ya ahahhaa koptum
Vallaha yedim çayımYanii bende ondan dedm oyle zaten naptinn yedinmi kavurmayii
Ama brom ben hep şöyle biliyorum hamişlerin süt içmesi gerekNe davet edeceğim miniğim
Yeni yıla yakuzayla gireceğime yoldan tanımadığım kadınla girerim daha iyi
Okula giderken içsem sınıfta uyurum beni kimse uyandıramaz, Müge anlıya düşeceğim derken İnternetlere düşmeyeyim komik video olarak
Herşey yasak Artemisim görüyorsun
Yasak sevmeyen gebe kalmasın
Derslerini aksatma balım. Biraz kendine vakit ayır deşarj ol ardından yine ders çalış
Ya da msjlaşmadan anlaşacağız yakında telapatik olarak düşünce gücüyle birbirimize bağlanıcaz gülom
Senin yorumun değil herşeyin mantıklı
Ah şamdanım ah...
Ben 1 hafta gece ağlamaktan uyuyamayınca doktor sütü bırak zateb faydası yok yoğurt ye dedi.
Bunu duyan geyşa hiç durur mu..
Ekstra bir zevk mi alıyor bana yiyecek yasaklamakta anlamadım adamı
Kafamda bütün gün onu yiyebilirsin bunu yiyemezsin diye de yankılanıyor. Bide sevmediğim ama faydalı şeyleri zorla ağzıma sokmaya çalışıyor. Bıktım ben bu adamdan.
Yokki evde. İçme ihtimalime karşı eve bile sokmuyor hain geyşa
Uyandığım saatte de marketler kapanmıştı. Yoksa gidip alacaktım vallahi.
Allahım izsiz çocuğum olsun amin
Öldün mü la çok iyi ya ahahhaa koptum
Bana kalbin kadar temiz bu sayfayi ayirdigin icin cok tenkkkk yuuuGünün
Gününden
Güzel
Geçsin
:d
Aklıma hatıra defteleeine yazdıklarımız geldi ahahhahaha
Doktor içme dedi çayım.Aynen cici ya sut icmemekte ne 2 bardak sut icerdm ben hamileyken ... gaz yapiyosa yapsin bebek tasiyosun sen suf yumurta bunlar onemli okdr dikkat ediyorsun herseyine aslnda B Brunello Cicinelli
Yoo ne konusayim ki dun gece soyledm ayip ettin diye o farknda bile degldi ne yaptgnin ... bu aksamda selam verdi geldi aldim selamini .yemek sordum istemedi kahve yaptim yanina kurabiye sutlac koyup masaya koydum yanina yedi icti yatti konusmadik daha...Vallaha yedim çayımçokta güzel yapmış kayganam yaprak sarmamıda aldım onu da çarşamba yicemm
Kaynanaya gittik yemeği yedik çayı içtik eve geldim 2 dk uzanayım da gece iLe tepineyim dedim.uyumuşum şşimdi kalktım birdaha nasıl uyuyacağım diye düşünüyorum
Sen ne yaptın, eşinle konuştun mu
Patilim benim doktor hiç öyle düşünmüyorAma brom ben hep şöyle biliyorum hamişlerin süt içmesi gerek
Ey allah tövbe yaYoo ne konusayim ki dun gece soyledm ayip ettin diye o farknda bile degldi ne yaptgnin ... bu aksamda selam verdi geldi aldim selamini .yemek sordum istemedi kahve yaptim yanina kurabiye sutlac koyup masaya koydum yanina yedi icti yatti konusmadik daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?