Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gülime katıldım
Süt aşermişsin sen git 1 yudum iç elini falan sürmedin inşallah bir yere çocuğun poposunda süt falan çıkmasın

Bu arada inanır mısın eve geldim bende uyumuşum şimdi uyandım kociş geldi dürttü öldün mü la diyo
Canım benim çok sever beni öyle bir sevgi patlaması ‘öldün mü la’

Katil bana hayatını yaşa

3 tane dediyse doktor öyle yap cicim aksatma ❤

Valla bravooo, tebriiikk. Nasıl böyle yapıyolar anlamıyorum. Sanki karşılarında gel deyince gelecek git deyince gidecek çocuk var. İyiki davet etmemişsin cicim.
Ne davet edeceğim miniğim
Yeni yıla yakuzayla gireceğime yoldan tanımadığım kadınla girerim daha iyi
Okula giderken içsem sınıfta uyurum beni kimse uyandıramaz, Müge anlıya düşeceğim derken İnternetlere düşmeyeyim komik video olarak
tesekkur ederimm❤ ama yoruldum artik kafam almiyor,calismak istemiyorum stres oluyorum zor oluyor benim icin

ayy nasil hayat yahu sut yasak o yasak bu yasak libislenmek yasak
Herşey yasak Artemisim görüyorsun
Yasak sevmeyen gebe kalmasın
Derslerini aksatma balım. Biraz kendine vakit ayır deşarj ol ardından yine ders çalış
Ahahaha aşkımız dağları bile deldi geçti :)
Bnm yorumum daha mantıklı geldi bana geysaninkinden sonra
Uyurken bile msjlasicaz yakında ben onu farkettm
Ya da msjlaşmadan anlaşacağız yakında telapatik olarak düşünce gücüyle birbirimize bağlanıcaz gülom
Senin yorumun değil herşeyin mantıklı
Ah şamdanım ah...
Ben 1 hafta gece ağlamaktan uyuyamayınca doktor sütü bırak zateb faydası yok yoğurt ye dedi.
Bunu duyan geyşa hiç durur mu..
Ekstra bir zevk mi alıyor bana yiyecek yasaklamakta anlamadım adamı
Kafamda bütün gün onu yiyebilirsin bunu yiyemezsin diye de yankılanıyor. Bide sevmediğim ama faydalı şeyleri zorla ağzıma sokmaya çalışıyor. Bıktım ben bu adamdan.
Yokki evde. İçme ihtimalime karşı eve bile sokmuyor hain geyşa
Uyandığım saatte de marketler kapanmıştı. Yoksa gidip alacaktım vallahi.
Allahım izsiz çocuğum olsun amin
Öldün mü la çok iyi ya ahahhaa koptum

Sana her zamanki gbi katiliyorm
Katılmamak imkansız
Katıksız prensesim

Yanii bende ondan dedm oyle zaten naptinn yedinmi kavurmayii
Vallaha yedim çayım çokta güzel yapmış kayganam yaprak sarmamıda aldım onu da çarşamba yicemm
Kaynanaya gittik yemeği yedik çayı içtik eve geldim 2 dk uzanayım da gece iLe tepineyim dedim.uyumuşum şşimdi kalktım birdaha nasıl uyuyacağım diye düşünüyorum

Sen ne yaptın, eşinle konuştun mu

Ama brom ben hep şöyle biliyorum hamişlerin süt içmesi gerek

Günün
Gününden
Güzel
Geçsin

:d
Aklıma hatıra defteleeine yazdıklarımız geldi ahahhahaha
Bana kalbin kadar temiz bu sayfayi ayirdigin icin cok tenkkkk yuuu

Ya varya 2.sinifa giderken heves edip hatira deftwri aldirtmistim anneme illa... her gordugme yazdiriyordum

Aynen cici ya sut icmemekte ne 2 bardak sut icerdm ben hamileyken ... gaz yapiyosa yapsin bebek tasiyosun sen suf yumurta bunlar onemli okdr dikkat ediyorsun herseyine aslnda B Brunello Cicinelli
Doktor içme dedi çayım.
Sütün hiçbir faydası yok boşuna gaz yaşama yoğurt ye dedi.
Geyşam da bunu duyunca yasaklılar listesine ekledi

Yoo ne konusayim ki dun gece soyledm ayip ettin diye o farknda bile degldi ne yaptgnin ... bu aksamda selam verdi geldi aldim selamini .yemek sordum istemedi kahve yaptim yanina kurabiye sutlac koyup masaya koydum yanina yedi icti yatti konusmadik daha...

Ey allah tövbe ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…