Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktor içme dedi çayım.
Sütün hiçbir faydası yok boşuna gaz yaşama yoğurt ye dedi.
Geyşam da bunu duyunca yasaklılar listesine ekledi
Ama canim istiyor diyosun cici yani bu is ben i uzmeye basladi caninin istedgi seyleri yemiyosun icmjyosun hic ...

Ben cok takinti yapmstm gorunen bu yernde iz olmasin dogm lekesi diye dogdugu gece soydum cocugu baktim heryerne hcbisey yoktu sonra inanilmaz bi seklde bacagn ust ksmnda kalp gbi leke olustu dgm lekesi cok ilgginc ... sukur yuzunde filan degil de sonradan cikmasna inanamadm

Ulen zalim cici heeeeğlaaa biraktigim gibisin dus su herifinin yakasindan

fenomen gelip gelip sonra kaçıp gidiyorsun
Çiçeeeem affet tülaaaayyy
Kız çok yoğun çalışıyorum ya hic zamanim olmuyo diyebilirim. Amma kalbim sizinle
Özledim muhabbetinizi haftasonu bi firsat bulp gözüne gözüne vuracam muhabbetin eski kestenkelelerden kim kaldi şoorrrdaaaaa @Brunell
Severim heppiniziii

Ay güldürdün beni cicii bence sen dayak aşermişsin öndeki kadını döverek uzaklaştırmak falan

Canım hazır yoğurt ve sütler gerçekten de gaz yapıyor eşim çok rahatsız olur mesela hazır sütlerden tatlı fln yaptığımda bile
O yüzden ben sütü köyden doğal getirtiyorum haftada 5 kilo,süzdürüp pişirip öyle kullanıyorum, kalanı da dipfrizde saklıyorum tatlı fln yapacaksam hemen çıkarıp çözülmesini bekliyorum pratik oluyor elimin altında hem.
Sizde bilip güvendiğiniz yerlerden doğal süt alıp tüketin derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…