- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.701
Ama canim istiyor diyosun cici yani bu is ben i uzmeye basladi caninin istedgi seyleri yemiyosun icmjyosun hic ...Doktor içme dedi çayım.
Sütün hiçbir faydası yok boşuna gaz yaşama yoğurt ye dedi.
Geyşam da bunu duyunca yasaklılar listesine ekledi
İyi geceler brommmmNeyse bu sefer gerçekten kaçtım
Oyle istee... kizimda yatmadan bana sarma yaparmisin dedi kuzucuk yaa yaprak bulursm yapicam insallah hatrina kuzucugumun ... afiyet olsn yemeklern de sana canimEy allah tövbe ya
Vallahi bende hatta yanls hatirlamiyorsam hergun 2 bardak sut iciyordm ben . Doktorm mu onerdi hatirlamiyorum ama ozellikle yumurtayi hep ye derdi tiksinmstim artk ye yeAma brom ben hep şöyle biliyorum hamişlerin süt içmesi gerek
Ayy yakın olsak bende ki tencereyi vallaha getirirdim sana çayımOyle istee... kizimda yatmadan bana sarma yaparmisin dedi kuzucuk yaa yaprak bulursm yapicam insallah hatrina kuzucugumun ... afiyet olsn yemeklern de sana canim
Ben cok takinti yapmstm gorunen bu yernde iz olmasin dogm lekesi diye dogdugu gece soydum cocugu baktim heryerne hcbisey yoktu sonra inanilmaz bi seklde bacagn ust ksmnda kalp gbi leke olustu dgm lekesi cok ilgginc ... sukur yuzunde filan degil de sonradan cikmasna inanamadmNe davet edeceğim miniğim
Yeni yıla yakuzayla gireceğime yoldan tanımadığım kadınla girerim daha iyi
Okula giderken içsem sınıfta uyurum beni kimse uyandıramaz, Müge anlıya düşeceğim derken İnternetlere düşmeyeyim komik video olarak
Herşey yasak Artemisim görüyorsun
Yasak sevmeyen gebe kalmasın
Derslerini aksatma balım. Biraz kendine vakit ayır deşarj ol ardından yine ders çalış
Ya da msjlaşmadan anlaşacağız yakında telapatik olarak düşünce gücüyle birbirimize bağlanıcaz gülom
Senin yorumun değil herşeyin mantıklı
Ah şamdanım ah...
Ben 1 hafta gece ağlamaktan uyuyamayınca doktor sütü bırak zateb faydası yok yoğurt ye dedi.
Bunu duyan geyşa hiç durur mu..
Ekstra bir zevk mi alıyor bana yiyecek yasaklamakta anlamadım adamı
Kafamda bütün gün onu yiyebilirsin bunu yiyemezsin diye de yankılanıyor. Bide sevmediğim ama faydalı şeyleri zorla ağzıma sokmaya çalışıyor. Bıktım ben bu adamdan.
Yokki evde. İçme ihtimalime karşı eve bile sokmuyor hain geyşa
Uyandığım saatte de marketler kapanmıştı. Yoksa gidip alacaktım vallahi.
Allahım izsiz çocuğum olsun amin
Öldün mü la çok iyi ya ahahhaa koptum
Valla iyi olurduAyy yakın olsak bende ki tencereyi vallaha getirirdim sana çayım
Dolapta falan salamura yaprağın yok mu hiç çayım bidona basılanlardanValla iyi olurdunerden bulcam yaprak hava buz gbi de bakalm konservelerden alir yediririm belki gece gece aklna geldi cani istedi cockcagzimin demekki .
Amaannnn nolcak tencereyi aLır gelirdim oturur birlikte yerdikTencereyi almazdik kiz bi tabak versen bilr makbule gecerdidusunmen yeter
Yok iste nerde bende o hamaratlik ben yapip yenilcek seylerle ilgilenjyorum beklemeli islerle ilgilenmiyorumDolapta falan salamura yaprağın yok mu hiç çayım bidona basılanlardan
Bende o da varYok iste nerde bende o hamaratlik ben yapip yenilcek seylerle ilgilenjyorum beklemeli islerle ilgilenmiyorummarkette vardir salamura alirim ya
EvrepodaAmaannnn nolcak tencereyi aLır gelirdim oturur birlikte yerdik
Çayım sen nerede oturuyordun
Sana annen yada kaynannen yapmjstir kesin dmiBende o da var
Evet kayganam yaptıSana annen yada kaynannen yapmjstir kesin dmi
Ulen zalim cici heeeeğlaaa biraktigim gibisin dus su herifinin yakasindanGünaydın kertenkelelerim ♥
Hiçççççç mutlu gelmedim bugün
Cumadan gecesinden beri karnımda beni korkutan dehşet bir ağrı,kramp, kasılma..
Mide bulantısı, koku hassasiyeti.. Bugüne kadar da artarak çoğaldı.
Cuma gecesi uyanıp uyanıp karnım ağrıyo diye ağlayıp geri uyumuşum, geyşam diyor. Ben hatırlamıyorum o anları.
Dün gece de baktık ağrı artıyor. Duşa girdik geyşamla. Köpük masajı eşliğinde ağrılarım dindi acık
Ama yiyeceklerin kokusu midemi bulandırdığı için hiçbirşey yiyemez oldum. Zorluyorum az yiyebiliyorum.
Halbuki ne kadar güzel gidiyordu herşey, bir anda böyle oldu.
Onun dışında @Casper25 balım 15 gün oldu diyorsun bizim kaç oldu bilmek ister misin 33
Adam bana 33 gündür dokunmuyor. 40 ımız çıkacak yakında.
Doktor seyrek ve dikkatli olursanız serbest dedi. Ama geyşam çocuğa birşey olur güvenemiyorum diyor. Napıcam bilmiyorum
Adamı yanımda yunan heykeli gibi cıbıl cıbıl görüp de dokanamamak...
Libişlerimin pekmezi aktı resmen
Koca istiyom ben
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Casper25
@Asyamm 2121
@Yasnaz
Çiçeeeem affet tülaaaayyy
Avrupa yakasiEvet kayganam yaptı
Evrepo nere la
Ay güldürdün beni ciciiYav kızlar bayılmışım ben
Bu progestan ilaç beni mahvetti. Rabbim şu iğrenç ilacı içmeyeceğiniz güzel gebelikler nasip etsin bekleyenlere. Ben böyle birşey görmedim ya. 3 gündür mal gibiydim meğer progestandanmış. Bende kendimi hasta sanıyorum ama şüpheleniyordum. Sabah içmeden gittim okul performansımı düşürmesin diye. Çok enerjik ve iyiydim. Okuldan geldim topiğe girdim falan o kısımları biliyorsunuz. Bir ara gittim progestanı içtim. Sonrası bende yok. Topikte sesim kesildiği anlara tekabül ediyor
Baya bildiğiniz bayılarak uyumuşum ya. Bide uyumadan önce @ByNkoaLa ya msj atmışım onu bile hatırlamıyorum kocama haber vermiyorum güloya haber veriyorum uyuyacağımı öyle bir aşk, Leyla ile Mecnun gibiyiz
Sonra bir rüya gördüm uyanınca rüya olduğuna şükrettim. Hala etkisindeyim.
Rüyamda;
Sınıfta beni deli eden bir öğrencim var. Uyarıyorum uyarıyorum uyarıyorum uslanmıyor. Çocuğa bir tokat attım ama öldürmek istedim öyle bir hınçla. Sonra çıktım okuldan nasıl pişmanım nasıl vicdan azabı. Dedim ben bunu yaptım artık bu mesleği yapamam bıraktım istifa ettim. Sonra markete gittim 4 liram var süt alacağım. (bu arada gerçek hayatta geyşam sütü gaz yapıyor diye yasakladı canım istiyor ama ne alıyor ne aldırıyor)
Markette süt reyonunda bakıyorum güzel markalara param yetmiyor. Parama uygun dandik markalar var. Onların da az yağlısını bulamıyorum. Bir sürü süt şişesi üstüme üstüme geliyor. Aldım birini kasaya gittim. Kasa sırasında önümdeki kadını döverek uzaklaştırdım. Bu sefer kasiyer kalkıp gitti sütü geçiremiyorum kasadan. Kendim geçirmeye çalışıyorum. Beceremiyorum. Delircektim.
Moralim bozuldu
Rüyama Gülomun yorumu: süt aşeriyorsun
Rüyama geyşamın yorumu: istediklerini yiyemediğin için öfke patlaması yaşıyorsun.
İkisine de hak verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?