Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

günaydınnnnnnnn topikkk yeni yılınız şimdiden kutlu olsun

benide progestan çok huzursuz etti ya uyuyamıyodum bende böle bedenim ruhuma sıkışıyodu sanki gece 154676647 kez uyanıyodum zaten epi topu 7 saat uyumaya çalışıyodum dr ye söledim oda bırak dedi zaten riskin yok artık dedi şimdi daha rahatım sanki. sütü malesef bende içemiyorum bulantı gaz ve ishal yapıyo laktozsuz içebilirsin dedi ama rahatsız oluyosan yoğurt ve peynirde ihtiyacını karşılıyo onları tüket demişti ilk gebeliğimde bende hiç içmem süt

günaydınnnnnnnn topikkk yeni yılınız şimdiden kutlu olsun

benide progestan çok huzursuz etti ya uyuyamıyodum bende böle bedenim ruhuma sıkışıyodu sanki gece 154676647 kez uyanıyodum zaten epi topu 7 saat uyumaya çalışıyodum dr ye söledim oda bırak dedi zaten riskin yok artık dedi şimdi daha rahatım sanki. sütü malesef bende içemiyorum bulantı gaz ve ishal yapıyo laktozsuz içebilirsin dedi ama rahatsız oluyosan yoğurt ve peynirde ihtiyacını karşılıyo onları tüket demişti ilk gebeliğimde bende hiç içmem süt

sağol canım benim şimdilik sorunsuz kullanıyorum allahın izniyle sürekli dua ediyorum rabbim yardım ediyor sanırım bu kadar yapabilceğimi düşünmemiştim :)

Canım üzülme, her şey olacağına varır, sen evliliğini ayakta tutmak için her şeyi yapmışsın,
Kaldı ki hatan olsa bile, ne olursa olsun eşinin fiziksek şiddet uygulamaması gerekirdi,
Bir kereye mahsus bir şey de değil anladığım kazarıyla,
Allah'a sığınıp zamana bırakmaktan başka yapacak bir şey yok,
Üzülmeni yüreğinin yanmasını çok iyi anlıyorum,
2,5 yıl emek vermişsin ama her şerde vardır bir hayır,
Bundan sonrası eşinle ya da değil çok güzel olur inşaallah,
Bol bol dua edelim, sen de inşirah oku canım bol bol,
Rabbim feraha çıkarır inşaallah...

Bütün sene banlı olacak
Halbuki benim planim gibi plan yapıp uygulamaya koyulur insan,yeni yil hep güzel geçsin diye ama o naptiii ban yemeyi tercih etti kendi kaşındı tüm sene iki gün olur beş gün olmaz artik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…