Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olsun cnm saglik olsun da bebeler buyuyor zaman su gbi yasarken zor geliyor bazrn hc gecmeyecek gbi ama hersey geciyor
Buyudugu zamana gelelim artik Kisin o hasta olacak korkusundan dogru duzgun gezemiyoruz. Yazin yine rahatiz. Sıkıntı olmuyor. Ama kısın cok zor ya. Bir de burasi cok soguk eksi 25ti aksam 10 gibi

Bazen erkeklerin de isi zor diyorum yaa gercekten biz bile bazen ne istedgmjzi bilmezken onlardan bizim ne istedgmizi bilip onu yapmalarni bekliyoruz napiyorsun tatlim bebelerin uyudular mi Jawlensky
Evet ben de istediğimi bilmem bazen ama eşim biraz romantik olsa çok iyi olurdu eskiden öyleydi noldu da böyle değişti bilmem
Bebelerin de Alt değiştirip mamalrini verdim şu an yataklarındalar sallıyorum inşaallah uyurlar.

Insallah canim yaaa ben bazen kizimla bile bunalabiliyorum senin buyuk kizla yasit biliyosn sende ustune 2 de bebe Allah yardmcin olsunn nasul gidiyo peki tek bakiyosn dimi

Insallah canim yaaa ben bazen kizimla bile bunalabiliyorum senin buyuk kizla yasit biliyosn sende ustune 2 de bebe Allah yardmcin olsunn nasul gidiyo peki tek bakiyosn dimi
Evet canım tek bakiyorim zor ama imkansız değil zaten bu kuvoz dönemi beni bu konuda hazırladı o günler çok zordu çok zor 1 ay geçirdim evde olalım sağlıklı olalım da uykusuzluk yorgunluk önemli değil açısından bakıyorum ve gerçekten de öyle. Bu günler geçecek Allah'ın izniyle kayınvalide ile kalmak zor. Midem bulandiginda ve hastaneden çıktığım da kaldı özellikle hastane çıkışında zorla kaldı mide bulantısı zamanı sağ olsun yardımı oldu inkar etmem ama olmuyor. Karışmadan durmuyor. En iyisi yorgunum uykusuzum demem eşimde annem gelsin diye tutturmaz. Annem gelse iddia edip biraz da annem gelsin der. O yüzden annem de gelmiyor.

Allah yardimcin olsun kuzumm en guzeli kendi kendine yetebilince ben dha mutlu olurum mesela sende oylesin belliki biri gelipte isimi yapsa mutlu olamam yapabilecek gucum varsa kendm yapabilirsem dha mutluyumdur Allah kmselere muhtac etmesn cocklarn da seni uzmesn uslu olsnlar insallah . Esin yardimci olabiliyormu peki

Amin canım Allah razı olsun eşim işten geldiğinde elinden geleni yapar sağ olsun. Şu an işimi görebiliyorum ilk zamanlar yerimden zor kalktığım için 2 anne de yardımcı oldular ama artık Allah'ın izniyle işimi görüyorum. Bir de hasta olup yatsa vicdan azabı duyarım yaşlı kadın. Ve dediğim gibi karışmadan durmuyor mesela mide bulantısı zamanı hayattan bezmiş nefes dahi almakta zorlanirken tutturuyordu git yat yatağına diye. Yahu ben TV izlemek ve dalıp gitmek istiyorum yatağa yatınca mide bulantısı uyutmuyor ki. Ve yerimden kalkamadigim için tek eglencem oydu.. Ama bana benim evimde ev sahipliği yapıyordu. Sonra hiç susmadan konuşuyordu. Benim kafamı kaldırmaya mecalim yok öyle konusyor zaten gorumceler uyarmıştı annem çok konuşur diye de bu denli bilmezdim bir de anneme posta koyusu ve bizde kalmasına engel olması son damla oldu. Ben hiç saygısızlık yapmazken onun bu haddini bilmeyisi de bardağı taşırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…