- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.101
Sen ogrenci miydin yanlis mi hatirliyorum?yok be ya alakam yok
aynı benBir de kas cok. Baya kasli bacaklar kollarErkek gibi
98 kilo doguma girdim. 2.900 cocuk ciikardim. O kadar kilo almaya elverisli bi insanimcabuk veririm ama cabuk da alirim
Edemiyiirum. Demin koca bir dido gomdum meyve suyuyla. Kiz emdi ya aciktim resmenaynı bendikkat etmek lazım hep
bari meyve suyu içmeseydinEdemiyiirum. Demin koca bir dido gomdum meyve suyuyla. Kiz emdi ya aciktim resmen
Abur cuburu bi de su disardan yedigim kebaplari kesersem veririm kendime inaniyorum
Dolapta gorunce dayanamadimbende kaçar hadi sende yatiyi geceler
bari meyve suyu içmeseydin
kaynana işi zor ben altlı üstlüyüm ve 5 senedır evliyim hala söle böle yap derAmin canım Allah razı olsun ❤ eşim işten geldiğinde elinden geleni yapar sağ olsun. Şu an işimi görebiliyorum ilk zamanlar yerimden zor kalktığım için 2 anne de yardımcı oldular ama artık Allah'ın izniyle işimi görüyorum. Bir de hasta olup yatsa vicdan azabı duyarım yaşlı kadın. Ve dediğim gibi karışmadan durmuyor mesela mide bulantısı zamanı hayattan bezmiş nefes dahi almakta zorlanirken tutturuyordu git yat yatağına diye. Yahu ben TV izlemek ve dalıp gitmek istiyorum yatağa yatınca mide bulantısı uyutmuyor ki. Ve yerimden kalkamadigim için tek eglencem oydu.. Ama bana benim evimde ev sahipliği yapıyordu. Sonra hiç susmadan konuşuyordu. Benim kafamı kaldırmaya mecalim yok öyle konusyor zaten gorumceler uyarmıştı annem çok konuşur diye de bu denli bilmezdim bir de anneme posta koyusu ve bizde kalmasına engel olması son damla oldu. Ben hiç saygısızlık yapmazken onun bu haddini bilmeyisi de bardağı taşırdı
EvettAmiin canim. Kpss mi hazirlaniyosun?
Günaydın ciciim, ayaklarına şey yapabilirsin ılık suyun içine biraz sirke, tuz koyup ayaklarını bekletebilirsin birazcık, ben yapıyodum da rahatlatıyodu.Günaydın happy valentin'lerim
Nasıl geçti bakalım 14 şubat geceleri leopar donlularım
Beni soracak olursanız normalde ne kadar geç gelse de ertesi gün işe gidecek dahi olsam Geyşamı uyumaz beklerdim. Ama kalbim gırık olduğu için yatıp fosur fosur uyudum vallahi
Gece kaçta geldi hiçbir fikrim yok. Şuanda da malak gibi uyuyor. Bebeğime ilk hamile olduğum günden beri mektuplar yazıyorum bir deftere. Bu akşamda yazıp beni 14 şubatsız bıraktığı için babasına karşı doldurmuştum cici bebemi Geyşamı yazdığım defterin sayfalarını çevirirken duydum gece sadece.
Yılbaşımı zehir ettiği için (belki hatırlarsınız) o yüzden 14 şubatta özel birşeyler beklemiştim aslında. Bir demet maydanoz yollasa da yetecekti. Böyle günleri atlayan, zehir eden, umursamayan bir adam değildi bu seneye kadar da neyse. Malum şahıs hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum
Sabahın köründe (7:00) uyanmamın ise bununla hiçbir ilgisi yok. Ayak bileklerim feci zonkluyor da uyku tutmadı
Bu arada enteresan bir rüya gördüm. Rüyamda geyşamın çantasını karıştırıp siyah kapaklı bir Yasini Şerif buldumanlamını bilen varsa 1 adım öne çıksın ya da sonsuza dek sussun
Hadi bakalım herkes bugünkü modunu seçsin(Ben 5)
Eki Görüntüle 2590802
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
M mummumya
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Ayak ağrılarına üzüldüm. Geçmiş olsun canım. Tuzlu su iyi gelir.Günaydın happy valentin'lerim
Beni soracak olursanız normalde ne kadar geç gelse de ertesi gün işe gidecek dahi olsam Geyşamı uyumaz beklerdim. Ama kalbim gırık olduğu için yatıp fosur fosur uyudum vallahi
Gece kaçta geldi hiçbir fikrim yok. Şuanda da malak gibi uyuyor. Bebeğime ilk hamile olduğum günden beri mektuplar yazıyorum bir deftere. Bu akşamda yazıp beni 14 şubatsız bıraktığı için babasına karşı doldurmuştum cici bebemi Geyşamı yazdığım defterin sayfalarını çevirirken duydum gece sadece.
Yılbaşımı zehir ettiği için (belki hatırlarsınız) o yüzden 14 şubatta özel birşeyler beklemiştim aslında. Bir demet maydanoz yollasa da yetecekti. Böyle günleri atlayan, zehir eden, umursamayan bir adam değildi bu seneye kadar da neyse. Malum şahıs hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum
Sabahın köründe (7:00) uyanmamın ise bununla hiçbir ilgisi yok. Ayak bileklerim feci zonkluyor da uyku tutmadı
Bu arada enteresan bir rüya gördüm. Rüyamda geyşamın çantasını karıştırıp siyah kapaklı bir Yasini Şerif buldumanlamını bilen varsa 1 adım öne çıksın ya da sonsuza dek sussun
Eki Görüntüle 2590802
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
M mummumya
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
1 ve 5 ölümüne kapışıyor bendeGünaydın happy valentin'lerim
Eki Görüntüle 2590802
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
M mummumya
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Günaydın ciciim, ayaklarına şey yapabilirsin ılık suyun içine biraz sirke, tuz koyup ayaklarını bekletebilirsin birazcık, ben yapıyodum da rahatlatıyodu.
2 hariç hepsi olabilirim8 e yakınım
Ayak ağrılarına üzüldüm. Geçmiş olsun canım. Tuzlu su iyi gelir.
Dolunay insanları etkiliyor
Etkilenen insanlar şuursuzca hareket ediyor
Şuursuzlarla gecesi gündüzüne karışan geyşan da eve gelince sızıp kaliyor garibim.
Senin evde huzurla nefes alıp verdiğini görmek onu mutlu ediyor sen de sağ salim eve gelmiş olmasından mutluluk duy tatlim...dün yollardaydik trafik polislerini soğukta , yağmurda görev başında görünce çok üzüldüm...kızma geyşana cici annem.
Mod olarak kendime 2. yi seçtim
ZuhalYildizi modlarımız aynı desene1 ve 5 ölümüne kapışıyor bende
ZuhalYildizi modlarımız aynı desene
Tamam kuzularım sirkeli su tavsiyelerini değerlendireceğim salamuraya basayım ayaklarımı
Elhanım ona sözüm yok da, insan bir msj bile atmaz mı?
Hiçbir şekilde kutlamadı. Kuru bir msj da yeterdi. Trafikçiler kadar götü donmuyor benimkininPubg oynanacak vakti buluyorsa bana msj atıp kutlayacak vakti de bulabilirdi..
2020 yılı itibari ile benimkinin de son kullanma tarihi doldu sanırım. Garantisi de bitti. Yılbaşı ve 14 şubattan sonra artık hiçbir özel gün beklentisine bende girmemeye karar verdim. Güncelleniyorumben alışkınım beklentim tinne
Şimdi sen öyle deyince, konu gördüm cicim sevgililer günü sorunsalı üzerine, tek geyşa eniştemiz değil çoğusu öyle. Ben de açıkçası önceden sevgililer günü vs önemli diye düşünürdüm ama baktım ki ülkenin çoğu odunluk kategorisinden çıkmamışZuhalYildizi modlarımız aynı desene
Tamam kuzularım sirkeli su tavsiyelerini değerlendireceğim salamuraya basayım ayaklarımı
Elhanım ona sözüm yok da, insan bir msj bile atmaz mı?
Hiçbir şekilde kutlamadı. Kuru bir msj da yeterdi. Trafikçiler kadar götü donmuyor benimkininPubg oynanacak vakti buluyorsa bana msj atıp kutlayacak vakti de bulabilirdi..
Günaydın happy valentin'lerim
Yılbaşımı zehir ettiği için (belki hatırlarsınız) o yüzden 14 şubatta özel birşeyler beklemiştim aslında. Bir demet maydanoz yollasa, hadi maydanoz da da gözüm yok kuru bir aşk msjı atsa da yetecekti. Böyle günleri atlayan, zehir eden, umursamayan bir adam değildi bu seneye kadar da neyse. Malum şahıs hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum
Eki Görüntüle 2590802
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
M mummumya
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?