- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.209
- 798
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.121
Ayak bileklerim sis mi ödem olabilir miGünaydın happy valentin'lerim
Nasıl geçti bakalım 14 şubat geceleri leopar donlularım
Beni soracak olursanız normalde ne kadar geç gelse de ertesi gün işe gidecek dahi olsam Geyşamı uyumaz beklerdim. Ama kalbim gırık olduğu için yatıp fosur fosur uyudum vallahi
Gece kaçta geldi hiçbir fikrim yok. Şuanda da malak gibi uyuyor. Bebeğime ilk hamile olduğum günden beri mektuplar yazıyorum bir deftere. Bu akşamda yazıp beni 14 şubatsız bıraktığı için babasına karşı doldurmuştum cici bebemi Geyşamı yazdığım defterin sayfalarını çevirirken duydum gece sadece.
Yılbaşımı zehir ettiği için (belki hatırlarsınız) o yüzden 14 şubatta özel birşeyler beklemiştim aslında. Bir demet maydanoz yollasa, hadi maydanoz da da gözüm yok kuru bir aşk msjı atsa da yetecekti. Böyle günleri atlayan, zehir eden, umursamayan bir adam değildi bu seneye kadar da neyse. Malum şahıs hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum
Sabahın köründe (7:00) uyanmamın ise bununla hiçbir ilgisi yok. Ayak bileklerim feci zonkluyor da uyku tutmadı
Bu arada enteresan bir rüya gördüm. Rüyamda geyşamın çantasını karıştırıp siyah kapaklı bir Yasini Şerif buldumanlamını bilen varsa 1 adım öne çıksın ya da sonsuza dek sussun
Hadi bakalım herkes bugünkü modunu seçsin(Ben 5)
Eki Görüntüle 2590802
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Sanmıyorum miniğim. Tepki vereceği ne var ki. Bu tam olarak kendini salmak, eşini fazla avucunun içinde görmek oluyor. Bir de bilir özel günleri ne kadar önemsediğimi.Şimdi sen öyle deyince, konu gördüm cicim sevgililer günü sorunsalı üzerine, tek geyşa eniştemiz değil çoğusu öyle. Ben de açıkçası önceden sevgililer günü vs önemli diye düşünürdüm ama baktım ki ülkenin çoğu odunluk kategorisinden çıkmamışöyle beklentilerim yok artık.
Ama yinede ben de şaşırdım ya geyşaya. Önceden öyle değilmiş ya hani. Acaba bişeye tepki olarak mı böyle davranıyor ki.
Ulangünaydın cicim:)
geçmiş olsun neden zonkluyo ki bileklerinmagnezyum desteği aliyo musun canım
geysanin üstüne varma mesaji veriyo olabilir mi rüyan
Gunaydin canim 14 subat falan kutlamadikGünaydın happy valentin'lerim
Beni soracak olursanız normalde ne kadar geç gelse de ertesi gün işe gidecek dahi olsam Geyşamı uyumaz beklerdim. Ama kalbim gırık olduğu için yatıp fosur fosur uyudum vallahi
Gece kaçta geldi hiçbir fikrim yok. Şuanda da malak gibi uyuyor. Bebeğime ilk hamile olduğum günden beri mektuplar yazıyorum bir deftere. Bu akşamda yazıp beni 14 şubatsız bıraktığı için babasına karşı doldurmuştum cici bebemi Geyşamı yazdığım defterin sayfalarını çevirirken duydum gece sadece.
Yılbaşımı zehir ettiği için (belki hatırlarsınız) o yüzden 14 şubatta özel birşeyler beklemiştim aslında. Bir demet maydanoz yollasa, hadi maydanoz da da gözüm yok kuru bir aşk msjı atsa da yetecekti. Böyle günleri atlayan, zehir eden, umursamayan bir adam değildi bu seneye kadar da neyse. Malum şahıs hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum
Sabahın köründe (7:00) uyanmamın ise bununla hiçbir ilgisi yok. Ayak bileklerim feci zonkluyor da uyku tutmadı
Bu arada enteresan bir rüya gördüm. Rüyamda geyşamın çantasını karıştırıp siyah kapaklı bir Yasini Şerif buldumanlamını bilen varsa 1 adım öne çıksın ya da sonsuza dek sussun
Eki Görüntüle 2590802
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Seni anca profesör doktor mu haklar diyorsun migim, mantıklı aslındaAyak bileklerim sis mi ödem olabilir mi
Tansiyondan dolayı Oluyor böle zonklar
Tuzlu şeyler yeme
Ayaginı uzat dinlen
Böle için senin profesör doktora gitmem kazım daha hamileliğin yolun başındasın
Günaydın kuzumGunaydin canim 14 subat falan kutlamadikdislerimde tel var doktora gitmistim o kdr cok sıkmıski gece ateslendim ve dis agrisindan agladim ilk kez Biseyde yiyemedigim icin sabah cici bebe mamasi yaptim 3 gun daha boyle gider hamilelikte dis sorunlari acayip sıkntılı biseymiss
Mercimeklendin desene migimDün gece adamın başımı etini yiyp mercimegi firina verdık
Şimdi hiç canım bişey istemıyor kızı yemek yedireceğim
Zor tabi 2 yil once taktirmistim Allahtan 2ay sonra cikicak kurtulucamGünaydın kuzum
Gebelikte diş teli zor olmuyor mu ya
Bayılırım cici bebe yemeye ve cici bebe taşımaya
Ulan
Biraz daha adamın üstüne gidersen çarpılacaksın msjı mı diyorsun yani
Kalsiyum magneyzum desteği verdi doktorum da daha alamadım bugün alacağım şamdanım.
Geldi mi seninki gece?
ben niye yokum listedeGünaydın happy valentin'lerim
Eki Görüntüle 2590802
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Çok şirin bulurum diş teliniZor tabi 2 yil once taktirmistim Allahtan 2ay sonra cikicak kurtulucamCici bebe bizim evin milli yemegi eşimde cok sever
Bak ne güzel çiçek yollamış şamdanım, yokken başka ne yapabilir ki zatenyok kız benimki dün sabah gitti yarın kaçta gelecek belli değilşehir dışına çıktı maalesef o da is yerine çiçek yollamis işte kolay olsun diye
bence o ortamdakilrin etkisinde kalıyo cicim. polisler çok fena oluyo. burda anlattim sanırım eşimin bi polis arkadaşı evlenirken konuştuklarımizi. belki denk gelmişsindir. onların arasında kala kala yaptığı şeyi normal sanmıştır o
Allah akıl fikir versin geysayasen kadınlı erkekli ortamlara sok onu. erkeklerle kala kala kafasından filizler çıktı oduna dönüşecek
o destek çok önemli cici mutlaka al epey rahatlatir canim
Teller ciksin 32 dis gulup buraya foto atcamÇok şirin bulurum diş teliniAma bebiş mevlüdünde telsiz olacağın için sevindim az kalmış kuzum dayan 2 ay daha
Vardın imzoşum nereye gitmişsin kiben niye yokum listede
YaaaaTeller ciksin 32 dis gulup buraya foto atcam
Vardın imzoşum nereye gitmişsin ki
Dertli olmama ver
Nasıl geçti 14 şubatınız bidenem?
niye çıkmıyii bu resimleryokum iştee yokum bildirimde gelmemiş hem
iyi geçti bal icim anlarsın ya
ben kızı uyuttum sonra babil dizisini izledik birlikte lavaboya girdim benim bey herşeyden habersiz yatakta elinde telefon tabi ben tam takır giyindim parfümümü sıktım şöyle bi giriş yaptım beyime
benimkiii tabii rahat dururmuu hemen etkileyici atlayışını sergiledi şöyle
sonrası malum işte cicimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?