Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayak bileklerim sis mi ödem olabilir mi
Tansiyondan dolayı Oluyor böle zonklar
Tuzlu şeyler yeme
Ayaginı uzat dinlen
Böle için senin profesör doktora gitmem kazım daha hamileliğin yolun başındasın

Sanmıyorum miniğim. Tepki vereceği ne var ki. Bu tam olarak kendini salmak, eşini fazla avucunun içinde görmek oluyor. Bir de bilir özel günleri ne kadar önemsediğimi.
Kimi vardır önemli değil der mesela. Ama bence önemli. Ben severim özel günleri. Artık sevmeme kararı aldım

günaydın cicim:)
geçmiş olsun neden zonkluyo ki bileklerin magnezyum desteği aliyo musun canım

geysanin üstüne varma mesaji veriyo olabilir mi rüyan
Ulan
Biraz daha adamın üstüne gidersen çarpılacaksın msjı mı diyorsun yani
Kalsiyum magneyzum desteği verdi doktorum da daha alamadım bugün alacağım şamdanım.
Geldi mi seninki gece?

Gunaydin canim 14 subat falan kutlamadik dislerimde tel var doktora gitmistim o kdr cok sıkmıski gece ateslendim ve dis agrisindan agladim ilk kez Biseyde yiyemedigim icin sabah cici bebe mamasi yaptim 3 gun daha boyle gider hamilelikte dis sorunlari acayip sıkntılı biseymiss

Ayak bileklerim sis mi ödem olabilir mi
Tansiyondan dolayı Oluyor böle zonklar
Tuzlu şeyler yeme
Ayaginı uzat dinlen
Böle için senin profesör doktora gitmem kazım daha hamileliğin yolun başındasın
Seni anca profesör doktor mu haklar diyorsun migim, mantıklı aslında
2 hafta önceki randevuda söyledim doktoruma bilek ağrıları için çok erken dedi şaşırdı. Kontrol ediyorum ödem yok.
Kalsiyum magneyzum desteği vermişti onu alacağım bugün.
Tansiyon aleti de alacağım.

Günaydın kuzum
Gebelikte diş teli zor olmuyor mu ya
Bayılırım cici bebe yemeye ve cici bebe taşımaya

Dün gece adamın başımı etini yiyp mercimegi firina verdık
Şimdi hiç canım bişey istemıyor kızı yemek yedireceğim
Mercimeklendin desene migim
Mercimeği fırına vermek için mi adamın başını yedin gı?

Günaydın kuzum
Gebelikte diş teli zor olmuyor mu ya
Bayılırım cici bebe yemeye ve cici bebe taşımaya
Zor tabi 2 yil once taktirmistim Allahtan 2ay sonra cikicak kurtulucam Cici bebe bizim evin milli yemegi eşimde cok sever

Ulan
Biraz daha adamın üstüne gidersen çarpılacaksın msjı mı diyorsun yani
Kalsiyum magneyzum desteği verdi doktorum da daha alamadım bugün alacağım şamdanım.
Geldi mi seninki gece?

yok kız benimki dün sabah gitti yarın kaçta gelecek belli değil şehir dışına çıktı maalesef o da is yerine çiçek yollamis işte kolay olsun diye

bence o ortamdakilrin etkisinde kalıyo cicim. polisler çok fena oluyo. burda anlattim sanırım eşimin bi polis arkadaşı evlenirken konuştuklarımizi. belki denk gelmişsindir. onların arasında kala kala yaptığı şeyi normal sanmıştır o

Allah akıl fikir versin geysaya sen kadınlı erkekli ortamlara sok onu. erkeklerle kala kala kafasından filizler çıktı oduna dönüşecek

o destek çok önemli cici mutlaka al epey rahatlatir canim

ben niye yokum listede

Zor tabi 2 yil once taktirmistim Allahtan 2ay sonra cikicak kurtulucam Cici bebe bizim evin milli yemegi eşimde cok sever
Çok şirin bulurum diş telini Ama bebiş mevlüdünde telsiz olacağın için sevindim az kalmış kuzum dayan 2 ay daha

Bak ne güzel çiçek yollamış şamdanım, yokken başka ne yapabilir ki zaten
Çiçeği geçtim diyorum ya bir kuru msj dahi atmadı diye.
Geyşam öğretmenler gününde bile görevde olsa dahi bana ve çok yakın öğretmen arkadaşlarıma çiçek gönderecek kadar centilmen biriydi. Çok şaşırıyorum şamdanım inan. Bebek mi iyi gelmedi acaba bize..
Daha uyuyor bakalım uyansın da ne diyecek merak ediyorum.
Yapmayan biri olsa zaten yapmıyor derdim beklemezdim ama cidden böyle değildi.

Vardın imzoşum nereye gitmişsin ki
Dertli olmama ver
Nasıl geçti 14 şubatınız bidenem?

iyi geçti bal icim anlarsın ya
ben kızı uyuttum sonra babil dizisini izledik birlikte lavaboya girdim benim bey herşeyden habersiz yatakta elinde telefon tabi ben tam takır giyindim parfümümü sıktım şöyle bi giriş yaptım beyime

benimkiii tabii rahat dururmuu hemen etkileyici atlayışını sergiledi şöyle

sonrası malum işte cicimm

Son düzenleme:
niye çıkmıyii bu resimler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…