- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.541
Yıkanmadım ama sirkeli ve tuzlu suyla gargara yapıp burnumu yıkadım sayılır mı miniğimOysa sirkeli sirkeli koku yarıştıracaktık cicimsen de yarın kokuşursun sirkeli
Sağol ciciiimmm ❤
Hahah iyi benzetmeydiBi gece baska yerde kalmaya karar verip gece yarisi ben eve gidicm diye tutturan cocuk gbi oldunbisi olmaz yarin gecer ozlemin hem ozleynce daaa bj baska olur askkk
Ben şuan babamlardayim balım,bu gece kardeşler toplandık burda kalicaz hep bir,oturuyoruz şuan sabahlar olmaz bize bugünSeninki nerde
O zaman tamamTikladimmmmmm
Cicissimmmm naptinn kiz aklma geldn esin nobete gidecekti ama yoruldun temizlikle uyudun sandm napiyonBurdaysan 3 kere tıklat
Ortam gıcır pamuğum muhabbetiniz bol olsunHahah iyi benzetmeydien olmadi eşime rahat vermem gel beni al evimize gidek diye ararım babam sbh kalkar kız yok, kaçtım zanneder adam
Ben şuan babamlardayim balım,bu gece kardeşler toplandık burda kalicaz hep bir,oturuyoruz şuan sabahlar olmaz bize bugünbı yandan da size yazıyorum işte
Ama bu koca mi özlediğim gerçeğini değiştirmiyor
Ben aldm ama sirkesizOysa sirkeli sirkeli koku yarıştıracaktık cicimsen de yarın kokuşursun sirkeli
Sağol ciciiimmm ❤
Allah kavustursunn kim geldi kiz catkapi ... temzlk yaptnmiOrtam gıcır pamuğum muhabbetiniz bol olsun
Bende kocamı özledim. Benimki de yok bu gece
Vallahi çayım evin her yerini çamaşır sularıyla patlattımCicissimmmm naptinn kiz aklma geldn esin nobete gidecekti ama yoruldun temizlikle uyudun sandm napiyon
GardaşlarımAllah kavustursunn kim geldi kiz catkapi ... temzlk yaptnmi
Napiyim balım esimj bekliyorum ününü sıkmayi düşünüyorumO zaman tamamnapıyosun diloşum neden uyumadın gecelerin kadını
Diloşum tam anlamadım sana yalan mı söylediNapiyim balım esimj bekliyorum ününü sıkmayi düşünüyorum
Neden diyeceksin
Neymiş bir iki saatliğine dışarı çıkacakmış ofiste olacaklarmis fln filan bağırdım çağırdım bende kızdım ağzima geleni saydım eee yalan mı deseydim şu saate isim var diye
Ulanndedim s.....sizlik yapma dedim sıkıyorsa şöyle kapıya koyarım seni dedim birbirimize bağırdık çağırdık sonra wp den mesaj attım
Bu de bana yalan mı soykeecktin 3 kuruşluk insanlar için benim kalbimi kırdın otur düşün dedim bir gün hatani anlarsın dedim
Ben senin kalbini kırmadım fln filan sadece biraz çıktım
Adamın izin gününde tecavüz etmeden biri var bırakmıyor gerçi patronu da var da
Çayım beni mi etiketleyecektin acabasıYaa ne guzelll benm ablam ve kizkardesim yok cok isterdm ablam olsaydi ama sag olsn gprumcemij bitanesi ablam gibidireskiden kuzenlerle toplanirdik bizde sabaha dek uykudan olene dek uyumazdik bekardik ey gidiii smdj hepimiz biryerlere dagildik ayda yilda gorusebilirsek sukrediyoruz K Kendinisevenbirii
Smdiye dek yalnz deglmssn kuzum buna sukur napican kardeslern gelms ne guzel misafir sayilmazlar yoksa aksamm da yalnz olacaktn iyi yanjndan bak cnm dinlen yarin da yavas yavas yaparsn kalan islerini olmadi pazartesi yaparsnVallahi çayım evin her yerini çamaşır sularıyla patlattım
Bir tek yerler kaldı onu da yarın silip süpürücem
Ama öyle belim ağrıdı ki anlatamam. Bide üstüne misafir gelince ayakta çok kaldım. Şimdi yattım ama belim kopuyor. Geyşam da nöbette. Tek, hamile, yaşlı bir garibim
Sen napıyosun
kendinisevenbiriyi cnm kardeslerleyiz sabahlar olmaz bize yazimisya ona istinadendi cnm senin kardeslerin gitmisler ama sizin de guzel bj aksaminiz olmus of ya bak smdi kardes gerekli be ciciii baksanaÇayım beni mi etiketleyecektin acabası
Yok kuzu yaa bana dedi işimiz erken bitiyor oturucaz tam belli değil dedi benim surat düştü tabi kızdım hayır deidm ne gerek var dedim ama yarın izinliyim dedi hallimden de anlisildi zaten neyse saat 9 da aradı eee aşkım patron ben diyer elaman ofiste olucaz ıvır zivie aldık laflicaz hayır dedimDiloşum tam anlamadım sana yalan mı söyledi
Çok şükür çayım. Onlar da olmasa zaten..Smdiye dek yalnz deglmssn kuzum buna sukur napican kardeslern gelms ne guzel misafir sayilmazlar yoksa aksamm da yalnz olacaktn iyi yanjndan bak cnm dinlen yarin da yavas yavas yaparsn kalan islerini olmadi pazartesi yaparsn
Ben kizimi uyuttum , kocami uyuuttum uykum gelmedj henuz mutfagi topladim oturuyorm eeeyleee
He doğru çayım pamuğumla benim kardeş mevzusu üst üste gelince hatlar karıştı tamam haklısınkendinisevenbiriyi cnm kardeslerleyiz sabahlar olmaz bize yazimisya ona istinadendi cnm senin kardeslerin gitmisler ama sizin de guzel bj aksaminiz olmus of ya bak smdi kardes gerekli be ciciii baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?