Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oysa sirkeli sirkeli koku yarıştıracaktık cicim sen de yarın kokuşursun sirkeli
Sağol ciciiimmm ❤
Yıkanmadım ama sirkeli ve tuzlu suyla gargara yapıp burnumu yıkadım sayılır mı miniğim

Bi gece baska yerde kalmaya karar verip gece yarisi ben eve gidicm diye tutturan cocuk gbi oldun bisi olmaz yarin gecer ozlemin hem ozleynce daaa bj baska olur askkk
Hahah iyi benzetmeydi en olmadi eşime rahat vermem gel beni al evimize gidek diye ararım babam sbh kalkar kız yok, kaçtım zanneder adam
Ben şuan babamlardayim balım,bu gece kardeşler toplandık burda kalicaz hep bir,oturuyoruz şuan sabahlar olmaz bize bugün bı yandan da size yazıyorum işte

Ama bu koca mi özlediğim gerçeğini değiştirmiyor

Ortam gıcır pamuğum muhabbetiniz bol olsun
Bende kocamı özledim. Benimki de yok bu gece

Oysa sirkeli sirkeli koku yarıştıracaktık cicim sen de yarın kokuşursun sirkeli
Sağol ciciiimmm ❤
Ben aldm ama sirkesiz
Beynimiz uyustu varya su olaylar yuzunden ve artk benmde ellerm acimaya basladi yikamaktan

Cicissimmmm naptinn kiz aklma geldn esin nobete gidecekti ama yoruldun temizlikle uyudun sandm napiyon
Vallahi çayım evin her yerini çamaşır sularıyla patlattım
Bir tek yerler kaldı onu da yarın silip süpürücem
Ama öyle belim ağrıdı ki anlatamam. Bide üstüne misafir gelince ayakta çok kaldım. Şimdi yattım ama belim kopuyor. Geyşam da nöbette. Tek, hamile, yaşlı bir garibim
Sen napıyosun

O zaman tamam napıyosun diloşum neden uyumadın gecelerin kadını
Napiyim balım esimj bekliyorum ününü sıkmayi düşünüyorum
Neden diyeceksin
Neymiş bir iki saatliğine dışarı çıkacakmış ofiste olacaklarmis fln filan bağırdım çağırdım bende kızdım ağzima geleni saydım eee yalan mı deseydim şu saate isim var diye
Ulanndedim s.....sizlik yapma dedim sıkıyorsa şöyle kapıya koyarım seni dedim birbirimize bağırdık çağırdık sonra wp den mesaj attım
Bu de bana yalan mı soykeecktin 3 kuruşluk insanlar için benim kalbimi kırdın otur düşün dedim bir gün hatani anlarsın dedim
Ben senin kalbini kırmadım fln filan sadece biraz çıktım sana doğruyu söyledim fln filan
Adamın izin gününde tecavüz etmeden biri var bırakmıyor gerçi patronu da var da

Yaa ne guzelll benm ablam ve kizkardesim yok cok isterdm ablam olsaydi ama sag olsn gprumcemij bitanesi ablam gibidir eskiden kuzenlerle toplanirdik bizde sabaha dek uykudan olene dek uyumazdik bekardik ey gidiii smdj hepimiz biryerlere dagildik ayda yilda gorusebilirsek sukrediyoruz K Kendinisevenbirii

Diloşum tam anlamadım sana yalan mı söyledi

Çayım beni mi etiketleyecektin acabası

Smdiye dek yalnz deglmssn kuzum buna sukur napican kardeslern gelms ne guzel misafir sayilmazlar yoksa aksamm da yalnz olacaktn iyi yanjndan bak cnm dinlen yarin da yavas yavas yaparsn kalan islerini olmadi pazartesi yaparsn

Ben kizimi uyuttum , kocami uyuuttum uykum gelmedj henuz mutfagi topladim oturuyorm eeeyleee

Çayım beni mi etiketleyecektin acabası
kendinisevenbiriyi cnm kardeslerleyiz sabahlar olmaz bize yazimisya ona istinadendi cnm senin kardeslerin gitmisler ama sizin de guzel bj aksaminiz olmus of ya bak smdi kardes gerekli be ciciii baksana

Diloşum tam anlamadım sana yalan mı söyledi
Yok kuzu yaa bana dedi işimiz erken bitiyor oturucaz tam belli değil dedi benim surat düştü tabi kızdım hayır deidm ne gerek var dedim ama yarın izinliyim dedi hallimden de anlisildi zaten neyse saat 9 da aradı eee aşkım patron ben diyer elaman ofiste olucaz ıvır zivie aldık laflicaz hayır dedim
Kime sen sordun da gidiyorsun dedim
Aşkım yok bilmem ne sana yalan mı deseydim şu saatte isim var diye bende küfür ettim sıkıyorsa. De dedim seni kapıyı koyarım dedim bağırdık çağırdık
Bende ona yazdım üç kuruşluk insnalar için benim kalbimi kırdın şimdi otur düşün değer mi diye ben senin kalbini kirmadin kırmam cart curt

Çok şükür çayım. Onlar da olmasa zaten..
Çok yaş farkımız da yok hemen hemen yaşıtız arkadaş gibiyiz.
Bende dün annemle tartıştım artık geyşamın nöbetlerinde tekim. Uyumam mümkün değil

kendinisevenbiriyi cnm kardeslerleyiz sabahlar olmaz bize yazimisya ona istinadendi cnm senin kardeslerin gitmisler ama sizin de guzel bj aksaminiz olmus of ya bak smdi kardes gerekli be ciciii baksana
He doğru çayım pamuğumla benim kardeş mevzusu üst üste gelince hatlar karıştı tamam haklısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…