Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortam gıcır pamuğum muhabbetiniz bol olsun
Bende kocamı özledim. Benimki de yok bu gece
Sağolasın cicim amin
Sen bide yorulmuşsun bugün temizlikle falan cicim,tam kocanın kollarında uzanıp yorgunluğunu atma zamanın ama seninki de yok
Oha daha yeni güzel guzel,sakin sakin yaziyodun kız,ne ara yaşadın bunları
Yaa gerçekten çok güzel oluyor,annem vefat edince kardeşlerimle birbirimize daha çok bağlandık Allah ayırmasın,4 kız kardeşiz ama ablam başka şehire taşınacak bu hafta içi,biraz veda gecesi oldu bu gece onu ugurlamadan buluşup zaman gecirelim dedik o yüzden toplandık babamlarda

Aslnda az evvel yazacaktim temizlikle niye ugrastin okadar diye ama izinlisin diye annen gelmeyecek diye dusunup kendi kendime vazgectm sorumdan canim ya hayirdir anlatmak istersen dinlerjm ... ciddi boyutta mi

Ya kardes bambaskaaa gercekten erkek kardesm var benimde onunla bile bi derece dertlesebiliyorum beni anliyo gulduruyo destek oluyo o lohusa oldgm zamanlar benden 7 yas kucuk olmasna ragmen ne kdr destek oldu bana mesela can kardes yaaa yok ya yapcam kizima da karde galiba ama benim maddi olarak ta biraz durmlar elverissiz gbi neyse Mevlam gorelim ne eyler neylerse guzel eyler Rabbimm bugunume bin sukurler olsun

Ben aldm ama sirkesiz
Beynimiz uyustu varya su olaylar yuzunden ve artk benmde ellerm acimaya basladi yikamaktan
Öyle çayım insan psikolojik olarak sürekli öyle şeylere yöneliyor.

Sirkesiz olabilemez lütfen anca beraber kanca beraber kokacağız

Diloşum inan 2 gün önce geyşamla aynı mevzudan kavga ettik bana sormadan giderken arkadaşlarla yemek yicez diye çıkıp gitti. Ben okuldaydım msj attı bu şekilde. Bende kime sordun dedim.
Ama olayı anlatmadım çünkü eş eşten izin alır mı kafasında çok insan var saygı da duyarım ama ben hadi izin olmasa da günler öncesinden danışılması taraftarıyım.
Şimdi sana eşin günler öncesinden arkadaşlarla böyle böyle birşey yapacağız sen ne diyorsun hayatım deyip fikrini danışsa belki bu kırgınlık yaşanmazdı.

Iyi yapmissiniz canim ablana moral verin uzmeyin brbrnizi siz gene 3 unuz bir olacaksiniz onun icin cok dha zor saglik olsun yeterki baksaniza saglk herseymis bikere dha anladik

Öncelikle başınız sağ olsun pamuğum
Kardeş ayrılığı çok zordur. Biz hiç ayrılmadık ama doğu görevimize 2 sene kaldı. Şimdiden nasıl uzaklaşıcaz diye kara kara düşünmeye başladık. İnşallah sık sık görüşebilirsiniz..
İnan şöyle tam geyşamdan masaj istemelik o da yapmayınca suratına depik atmalık sonra küsmelik gece de adam yok işte

İste bende buna kızıyorum canım
Önce danış sor ya ben çıkayım ben çıkma mi diyecem ama bana sorulmadan ayar oluyorum
Ben kimim durumuma düşüyorum ben attığım her adımı yazarım hoş o öyle bişey beklemz ama ben dedim
Tamam eşim de der ama bazen beynine oksijen gitmiyor heralde eve tüp Alicam takicam bir tafafina onu istiyor
Yani gereksiz insanlar için iki kuruşluk keyif kaçıyor sadec çık çıka bilirsin zaten uzun zamandır çıkmıyor birlikte vakit geçiriyoruz
Kızıyorum bak o elaman evli değil patronun evli yarın birgün o şahıs evlenir karısı asla dışarı çıkarmaz niye çıkarsın eş çünkü birlikte vakit geçirmek ister
Biz haklıyız aynı pencereden bazen bakamıyoruz erkeklerin bu dik kafalı yüzünden elinde ki olanda gidecek bunları kimse de almaz napicak

Öyle çayım insan psikolojik olarak sürekli öyle şeylere yöneliyor.

Sirkesiz olabilemez lütfen anca beraber kanca beraber kokacağız
Kiz yokkk sirke koka koka yatamam kocmn yanina ya yarin sacimi kestiricem esime uclardan 3 cm filan bakalm ilk deneyimimiz olacak eskiden bi defa da boyatmistim ona kizilaaa harikaydii yaaa

Kizzz seslii guldumm yaa

Kiz yokkk sirke koka koka yatamam kocmn yanina ya yarin sacimi kestiricem esime uclardan 3 cm filan bakalm ilk deneyimimiz olacak eskiden bi defa da boyatmistim ona kizilaaa harikaydii yaaa
Korona bu cınım dersin

Ayy eşin öyle şeyler yapabiliyor mu çay kesin benim eşim yapamaz

Iyi yapmissiniz canim ablana moral verin uzmeyin brbrnizi siz gene 3 unuz bir olacaksiniz onun icin cok dha zor saglik olsun yeterki baksaniza saglk herseymis bikere dha anladik
Doğru canım Allah can sağlığı versin de herşey yerine gelir düzelir bı sure sonra,napalim yiyecek ekmeği nerdeyse orda olsun rahat olsun yeter ki canı sağ olsun
Allah razı olsun canım
Valla bizde hiç ayrılmadık cicim zor olur elbet yegenlerimiz burnumuzda tüter kesin zaten olmadı çıkar gideriz onlar da gelir arada derken can sağlığı olsun napalim siz de daha 2 sene varmış bol bol buluşun biraraya gelin tadını çıkarın güzelce

Kiz senin bu adamin suratına depik atma sevdan bı bitmedi he

Çayım ben annemi anlatsam inan destan olur. Benim annem babam ayrı. İkisi de başka biriyle evliydi. Annem senelerce evlendiği adam bizi istemiyor diye çocuklarıyla görüşmedi bi defa onun dolmuşluğu var içimizde. Sonra boşandılar adam bunu kapının önüne koydu ben o adam için senelerce bizi aramayan kadına evimi açtım. Eşim de kabullendi senelerce birlikte yaşadık. Ama hiçbir zaman minnet duymadı aksine hep kötü davrandı. Baktık olmuyor buna ayrı ev kiraladık. O gün bugündür kendi evinden gidip geliyor. Ama nasıl diyim hiçbir zaman çocuklarını çok seven bir kadın olmadı. Babamı sevmediği için bizlerden çıkardı hep hıncını. Ben annemi öpmek isterdim iterdi mesela. Şimdi de hamile demiyor sürekli moralimi bozuyor. Allah razı olsun her geldiğinde işimi yapıyor ama burnumdan da getiriyor sürekli saçma sapan sebeplerden kavga halinde benimle.
Ben kanama geçirirken bile kadın benim moralimi bozup benimle kavga ediyordu düşün. Dünde artık tepem atınca gece birbirimize girdik. Geyşam da çok saygılıdır büyüklere ama onun da canına tak etti sen benim hamile karımı üzemezsin diye bağırdı anneme. Aldı gece evine götürdü bıraktı. Gece tansiyonum fırladı karnıma sancılar girdi berbat bir geceydi. İnan çocuğumu kaybetsem zerre üzülmez annem. Umrunda da değil zaten bebek.

Korona bu cınım dersin

Valla boya yapacagimz zaman aldk geldk dedm sen yapacaksin ben kendi kendime nasil yapayim denedik yapti iste bide tesetturluyumya hani arka dipler filan tam olmasa da gozum gormuyodu soru yoktu kendi kendine boyayanlarda varda alismislar yani ben oyle cok boyamadgm icin bilemiyorum

Internette kuru sac kesimleri gordum erkek tras makinesi ile harika kesiyorlar kuaforler yapiyo tabi esime dedim kuafore gitsem hem istedgm yerden kesmiyo fazla kisaltiyo hem de azicik bisey icin niye para vereyim senin makine ile boyle kesebilirmisin dedim izlettim keserim dedi bakalim deneyecegiz beceriklidir de yeter ki istesin ve o isin basina gecsin yapar sukur

Senjnkide yapar bee insan sevdgi icin herseyi yapar yapmaya calisir ya da ... karamsar olma lutfenn

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun
Allah sizi hiç ayırmasın kuzum

Canım neler olmuş yaa çok üzüldüm sıkma canını

Her bozuk malın bir kör alıcısı vardır diloşum bizimkileri de alan olur merak etme
Döndü mü peki konuşup çözdünüz mü?

Korona bu cınım dersin

Cok ama cokkk sevdigimmm bi arkadasm gbi konustun bu arada onu hatirlattin bana duygulandm ankara da yasiyor suan evlendi gitti oraya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…