- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.561
Sağolasın cicim aminOrtam gıcır pamuğum muhabbetiniz bol olsun
Bende kocamı özledim. Benimki de yok bu gece
Oha daha yeni güzel guzel,sakin sakin yaziyodun kız,ne ara yaşadın bunlarıNapiyim balım esimj bekliyorum ününü sıkmayi düşünüyorum
Neden diyeceksin
Neymiş bir iki saatliğine dışarı çıkacakmış ofiste olacaklarmis fln filan bağırdım çağırdım bende kızdım ağzima geleni saydım eee yalan mı deseydim şu saate isim var diye
Ulanndedim s.....sizlik yapma dedim sıkıyorsa şöyle kapıya koyarım seni dedim birbirimize bağırdık çağırdık sonra wp den mesaj attım
Bu de bana yalan mı soykeecktin 3 kuruşluk insanlar için benim kalbimi kırdın otur düşün dedim bir gün hatani anlarsın dedim
Ben senin kalbini kırmadım fln filan sadece biraz çıktım sana doğruyu söyledim fln filan
Adamın izin gününde tecavüz etmeden biri var bırakmıyor gerçi patronu da var da
Yaa gerçekten çok güzel oluyor,annem vefat edince kardeşlerimle birbirimize daha çok bağlandık Allah ayırmasın,4 kız kardeşizYaa ne guzelll benm ablam ve kizkardesim yok cok isterdm ablam olsaydi ama sag olsn gprumcemij bitanesi ablam gibidireskiden kuzenlerle toplanirdik bizde sabaha dek uykudan olene dek uyumazdik bekardik ey gidiii smdj hepimiz biryerlere dagildik ayda yilda gorusebilirsek sukrediyoruz K Kendinisevenbirii
Saat 9 da oldu herşeyOha daha yeni güzel guzel,sakin sakin yaziyodun kız,ne ara yaşadın bunları
Kapışır cicim ölümüneYıkanmadım ama sirkeli ve tuzlu suyla gargara yapıp burnumu yıkadım sayılır mı miniğim
Aslnda az evvel yazacaktim temizlikle niye ugrastin okadar diye ama izinlisin diye annen gelmeyecek diye dusunup kendi kendime vazgectm sorumdan canim ya hayirdir anlatmak istersen dinlerjm ... ciddi boyutta miÇok şükür çayım. Onlar da olmasa zaten..
Çok yaş farkımız da yok hemen hemen yaşıtız arkadaş gibiyiz.
Bende dün annemle tartıştım artık geyşamın nöbetlerinde tekim. Uyumam mümkün değil
Öyle çayım insan psikolojik olarak sürekli öyle şeylere yöneliyor.Ben aldm ama sirkesiz
Beynimiz uyustu varya su olaylar yuzunden ve artk benmde ellerm acimaya basladi yikamaktan
Diloşum inan 2 gün önce geyşamla aynı mevzudan kavga ettik bana sormadan giderken arkadaşlarla yemek yicez diye çıkıp gitti. Ben okuldaydım msj attı bu şekilde. Bende kime sordun dedim.Yok kuzu yaa bana dedi işimiz erken bitiyor oturucaz tam belli değil dedi benim surat düştü tabi kızdım hayır deidm ne gerek var dedim ama yarın izinliyim dedi hallimden de anlisildi zaten neyse saat 9 da aradı eee aşkım patron ben diyer elaman ofiste olucaz ıvır zivie aldık laflicaz hayır dedim
Kime sen sordun da gidiyorsun dedim
Aşkım yok bilmem ne sana yalan mı deseydim şu saatte isim var diye bende küfür ettim sıkıyorsa. De dedim seni kapıyı koyarım dedim bağırdık çağırdık
Bende ona yazdım üç kuruşluk insnalar için benim kalbimi kırdın şimdi otur düşün değer mi diye ben senin kalbini kirmadin kırmam cart curt
Iyi yapmissiniz canim ablana moral verin uzmeyin brbrnizi siz gene 3 unuz bir olacaksiniz onun icin cok dha zor saglik olsun yeterki baksaniza saglk herseymis bikere dha anladikSağolasın cicim amin
Sen bide yorulmuşsun bugün temizlikle falan cicim,tam kocanın kollarında uzanıp yorgunluğunu atma zamanın ama seninki de yok
Oha daha yeni güzel guzel,sakin sakin yaziyodun kız,ne ara yaşadın bunları
Yaa gerçekten çok güzel oluyor,annem vefat edince kardeşlerimle birbirimize daha çok bağlandık Allah ayırmasın,4 kız kardeşizama ablam başka şehire taşınacak bu hafta içi,biraz veda gecesi oldu bu gece onu ugurlamadan buluşup zaman gecirelim dedik o yüzden toplandık babamlarda
Öncelikle başınız sağ olsun pamuğumSağolasın cicim amin
Sen bide yorulmuşsun bugün temizlikle falan cicim,tam kocanın kollarında uzanıp yorgunluğunu atma zamanın ama seninki de yok
Yaa gerçekten çok güzel oluyor,annem vefat edince kardeşlerimle birbirimize daha çok bağlandık Allah ayırmasın,4 kız kardeşizama ablam başka şehire taşınacak bu hafta içi,biraz veda gecesi oldu bu gece onu ugurlamadan buluşup zaman gecirelim dedik o yüzden toplandık babamlarda
İste bende buna kızıyorum canımDiloşum inan 2 gün önce geyşamla aynı mevzudan kavga ettik bana sormadan giderken arkadaşlarla yemek yicez diye çıkıp gitti. Ben okuldaydım msj attı bu şekilde. Bende kime sordun dedim.
Ama olayı anlatmadım çünkü eş eşten izin alır mı kafasında çok insan var saygı da duyarım ama ben hadi izin olmasa da günler öncesinden danışılması taraftarıyım.
Şimdi sana eşin günler öncesinden arkadaşlarla böyle böyle birşey yapacağız sen ne diyorsun hayatım deyip fikrini danışsa belki bu kırgınlık yaşanmazdı.
Kiz yokkk sirke koka koka yatamam kocmn yaninaÖyle çayım insan psikolojik olarak sürekli öyle şeylere yöneliyor.
Sirkesiz olabilemez lütfenanca beraber kanca beraber kokacağız
Kizzz seslii guldumm yaaÖncelikle başınız sağ olsun pamuğum
Kardeş ayrılığı çok zordur. Biz hiç ayrılmadık ama doğu görevimize 2 sene kaldı. Şimdiden nasıl uzaklaşıcaz diye kara kara düşünmeye başladık. İnşallah sık sık görüşebilirsiniz..
İnan şöyle tam geyşamdan masaj istemelik o da yapmayınca suratına depik atmalık sonra küsmelik gece de adam yok işte
Korona bu cınım dersinKiz yokkk sirke koka koka yatamam kocmn yaninaya yarin sacimi kestiricem esime uclardan 3 cm filan bakalm ilk deneyimimiz olacak eskiden bi defa da boyatmistim ona kizilaaa harikaydii yaaa
Doğru canım Allah can sağlığı versin de herşey yerine gelir düzelir bı sure sonra,napalim yiyecek ekmeği nerdeyse orda olsun rahat olsun yeter ki canı sağ olsunIyi yapmissiniz canim ablana moral verin uzmeyin brbrnizi siz gene 3 unuz bir olacaksiniz onun icin cok dha zor saglik olsun yeterki baksaniza saglk herseymis bikere dha anladik
Allah razı olsun canımÖncelikle başınız sağ olsun pamuğum
Kardeş ayrılığı çok zordur. Biz hiç ayrılmadık ama doğu görevimize 2 sene kaldı. Şimdiden nasıl uzaklaşıcaz diye kara kara düşünmeye başladık. İnşallah sık sık görüşebilirsiniz..
İnan şöyle tam geyşamdan masaj istemelik o da yapmayınca suratına depik atmalık sonra küsmelik gece de adam yok işte
Çayım ben annemi anlatsam inan destan olur. Benim annem babam ayrı. İkisi de başka biriyle evliydi. Annem senelerce evlendiği adam bizi istemiyor diye çocuklarıyla görüşmedi bi defa onun dolmuşluğu var içimizde. Sonra boşandılar adam bunu kapının önüne koydu ben o adam için senelerce bizi aramayan kadına evimi açtım. Eşim de kabullendi senelerce birlikte yaşadık. Ama hiçbir zaman minnet duymadı aksine hep kötü davrandı. Baktık olmuyor buna ayrı ev kiraladık. O gün bugündür kendi evinden gidip geliyor. Ama nasıl diyim hiçbir zaman çocuklarını çok seven bir kadın olmadı. Babamı sevmediği için bizlerden çıkardı hep hıncını. Ben annemi öpmek isterdim iterdi mesela. Şimdi de hamile demiyor sürekli moralimi bozuyor. Allah razı olsun her geldiğinde işimi yapıyor ama burnumdan da getiriyor sürekli saçma sapan sebeplerden kavga halinde benimle.Aslnda az evvel yazacaktim temizlikle niye ugrastin okadar diye ama izinlisin diye annen gelmeyecek diye dusunup kendi kendime vazgectm sorumdan canim ya hayirdir anlatmak istersen dinlerjm ... ciddi boyutta mi
Ya kardes bambaskaaa gercekten erkek kardesm var benimde onunla bile bi derece dertlesebiliyorum beni anliyo gulduruyo destek oluyo o lohusa oldgm zamanlar benden 7 yas kucuk olmasna ragmen ne kdr destek oldu bana mesela can kardes yaaa yok ya yapcam kizima da karde galibaama benim maddi olarak ta biraz durmlar elverissiz gbi neyse Mevlam gorelim ne eyler neylerse guzel eyler Rabbimm bugunume bin sukurler olsun
Valla boya yapacagimz zaman aldk geldk dedm sen yapacaksin ben kendi kendime nasil yapayim denedik yapti iste bide tesetturluyumya hani arka dipler filan tam olmasa da gozum gormuyodu soru yoktuKorona bu cınım dersin
Ayy eşin öyle şeyler yapabiliyor mu çaykesin benim eşim yapamaz
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsunSağolasın cicim amin
Canım neler olmuş yaaÇayım ben annemi anlatsam inan destan olur. Benim annem babam ayrı. İkisi de başka biriyle evliydi. Annem senelerce evlendiği adam bizi istemiyor diye çocuklarıyla görüşmedi bi defa onun dolmuşluğu var içimizde. Sonra boşandılar adam bunu kapının önüne koydu ben o adam için senelerce bizi aramayan kadına evimi açtım. Eşim de kabullendi senelerce birlikte yaşadık. Ama hiçbir zaman minnet duymadı aksine hep kötü davrandı. Baktık olmuyor buna ayrı ev kiraladık. O gün bugündür kendi evinden gidip geliyor. Ama nasıl diyim hiçbir zaman çocuklarını çok seven bir kadın olmadı. Babamı sevmediği için bizlerden çıkardı hep hıncını. Ben annemi öpmek isterdim iterdi mesela. Şimdi de hamile demiyor sürekli moralimi bozuyor. Allah razı olsun her geldiğinde işimi yapıyor ama burnumdan da getiriyor sürekli saçma sapan sebeplerden kavga halinde benimle.
Ben kanama geçirirken bile kadın benim moralimi bozup benimle kavga ediyordu düşün. Dünde artık tepem atınca gece birbirimize girdik. Geyşam da çok saygılıdır büyüklere ama onun da canına tak etti sen benim hamile karımı üzemezsin diye bağırdı anneme. Aldı gece evine götürdü bıraktı. Gece tansiyonum fırladı karnıma sancılar girdi berbat bir geceydi. İnan çocuğumu kaybetsem zerre üzülmez annem. Umrunda da değil zaten bebek.
Her bozuk malın bir kör alıcısı vardır diloşum bizimkileri de alan olur merak etmeİste bende buna kızıyorum canım
Önce danış sor ya ben çıkayım ben çıkma mi diyecem ama bana sorulmadan ayar oluyorum
Ben kimim durumuma düşüyorum ben attığım her adımı yazarım hoş o öyle bişey beklemz ama ben dedim
Tamam eşim de der ama bazen beynine oksijen gitmiyor heralde eve tüp Alicam takicam bir tafafina onu istiyor
Yani gereksiz insanlar için iki kuruşluk keyif kaçıyor sadec çık çıka bilirsin zaten uzun zamandır çıkmıyor birlikte vakit geçiriyoruz
Kızıyorum bak o elaman evli değil patronun evli yarın birgün o şahıs evlenir karısı asla dışarı çıkarmaz niye çıkarsın eş çünkü birlikte vakit geçirmek ister
Biz haklıyız aynı pencereden bazen bakamıyoruz erkeklerin bu dik kafalı yüzünden elinde ki olanda gidecek bunları kimse de almaz napicak
Cok ama cokkk sevdigimmm bi arkadasm gbi konustun bu arada onu hatirlattin bana duygulandm ankara da yasiyor suan evlendi gitti orayaKorona bu cınım dersin
Ayy eşin öyle şeyler yapabiliyor mu çaykesin benim eşim yapamaz
Amiinn dilosum Allah razı olsunAllah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun
Allah sizi hiç ayırmasın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?