- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.581
Yok daha kuzu mesaj attım saat 1.30 diyeHer bozuk malın bir kör alıcısı vardır diloşum bizimkileri de alan olur merak etme
Döndü mü peki konuşup çözdünüz mü?
Off cicim yaÇayım ben annemi anlatsam inan destan olur. Benim annem babam ayrı. İkisi de başka biriyle evliydi. Annem senelerce evlendiği adam bizi istemiyor diye çocuklarıyla görüşmedi bi defa onun dolmuşluğu var içimizde. Sonra boşandılar adam bunu kapının önüne koydu ben o adam için senelerce bizi aramayan kadına evimi açtım. Eşim de kabullendi senelerce birlikte yaşadık. Ama hiçbir zaman minnet duymadı aksine hep kötü davrandı. Baktık olmuyor buna ayrı ev kiraladık. O gün bugündür kendi evinden gidip geliyor. Ama nasıl diyim hiçbir zaman çocuklarını çok seven bir kadın olmadı. Babamı sevmediği için bizlerden çıkardı hep hıncını. Ben annemi öpmek isterdim iterdi mesela. Şimdi de hamile demiyor sürekli moralimi bozuyor. Allah razı olsun her geldiğinde işimi yapıyor ama burnumdan da getiriyor sürekli saçma sapan sebeplerden kavga halinde benimle.
Ben kanama geçirirken bile kadın benim moralimi bozup benimle kavga ediyordu düşün. Dünde artık tepem atınca gece birbirimize girdik. Geyşam da çok saygılıdır büyüklere ama onun da canına tak etti sen benim hamile karımı üzemezsin diye bağırdı anneme. Aldı gece evine götürdü bıraktı. Gece tansiyonum fırladı karnıma sancılar girdi berbat bir geceydi. İnan çocuğumu kaybetsem zerre üzülmez annem. Umrunda da değil zaten bebek.
Canimmmm tuylerim urperdiii ya sen neler yasamissinnn oyleee sana analik atalik yapamayan insana sen buyukluk gostermissin resmen guzel yurekli insannn yaaa ....Çayım ben annemi anlatsam inan destan olur. Benim annem babam ayrı. İkisi de başka biriyle evliydi. Annem senelerce evlendiği adam bizi istemiyor diye çocuklarıyla görüşmedi bi defa onun dolmuşluğu var içimizde. Sonra boşandılar adam bunu kapının önüne koydu ben o adam için senelerce bizi aramayan kadına evimi açtım. Eşim de kabullendi senelerce birlikte yaşadık. Ama hiçbir zaman minnet duymadı aksine hep kötü davrandı. Baktık olmuyor buna ayrı ev kiraladık. O gün bugündür kendi evinden gidip geliyor. Ama nasıl diyim hiçbir zaman çocuklarını çok seven bir kadın olmadı. Babamı sevmediği için bizlerden çıkardı hep hıncını. Ben annemi öpmek isterdim iterdi mesela. Şimdi de hamile demiyor sürekli moralimi bozuyor. Allah razı olsun her geldiğinde işimi yapıyor ama burnumdan da getiriyor sürekli saçma sapan sebeplerden kavga halinde benimle.
Ben kanama geçirirken bile kadın benim moralimi bozup benimle kavga ediyordu düşün. Dünde artık tepem atınca gece birbirimize girdik. Geyşam da çok saygılıdır büyüklere ama onun da canına tak etti sen benim hamile karımı üzemezsin diye bağırdı anneme. Aldı gece evine götürdü bıraktı. Gece tansiyonum fırladı karnıma sancılar girdi berbat bir geceydi. İnan çocuğumu kaybetsem zerre üzülmez annem. Umrunda da değil zaten bebek.
Yaaa bende sarja taktm uykmda geldi ama sizi birakasim yokŞarjım bitiyorrr
Konuşun çözün diloşum biz dün çözdük geyşamla. Bidaha daha dikkatli olacağına söz verdi. Sizde çözünYok daha kuzu mesaj attım saat 1.30 diye
Gelir birazdan kuzum yarın tirip günüm iznini zehir edicemdur araba geldi kapısı kapandı arabayi çekti kaçtım bennn
Ayy maşallah çayım merak ettim sonucuValla boya yapacagimz zaman aldk geldk dedm sen yapacaksin ben kendi kendime nasil yapayim denedik yapti iste bide tesetturluyumya hani arka dipler filan tam olmasa da gozum gormuyodu soru yoktukendi kendine boyayanlarda varda alismislar yani ben oyle cok boyamadgm icin bilemiyorum
Internette kuru sac kesimleri gordum erkek tras makinesi ile harika kesiyorlar kuaforler yapiyo tabi esime dedim kuafore gitsem hem istedgm yerden kesmiyo fazla kisaltiyo hem de azicik bisey icin niye para vereyimsenin makine ile boyle kesebilirmisin dedim izlettim keserim dedi bakalim deneyecegiz beceriklidir de yeter ki istesin ve o isin basina gecsin yapar sukur
Senjnkide yapar bee insan sevdgi icin herseyi yapar yapmaya calisir ya da ... karamsar olma lutfenn
Bunun aynısından benim de vardı daha kötüsü daha beteri canımÇayım ben annemi anlatsam inan destan olur. Benim annem babam ayrı. İkisi de başka biriyle evliydi. Annem senelerce evlendiği adam bizi istemiyor diye çocuklarıyla görüşmedi bi defa onun dolmuşluğu var içimizde. Sonra boşandılar adam bunu kapının önüne koydu ben o adam için senelerce bizi aramayan kadına evimi açtım. Eşim de kabullendi senelerce birlikte yaşadık. Ama hiçbir zaman minnet duymadı aksine hep kötü davrandı. Baktık olmuyor buna ayrı ev kiraladık. O gün bugündür kendi evinden gidip geliyor. Ama nasıl diyim hiçbir zaman çocuklarını çok seven bir kadın olmadı. Babamı sevmediği için bizlerden çıkardı hep hıncını. Ben annemi öpmek isterdim iterdi mesela. Şimdi de hamile demiyor sürekli moralimi bozuyor. Allah razı olsun her geldiğinde işimi yapıyor ama burnumdan da getiriyor sürekli saçma sapan sebeplerden kavga halinde benimle.
Tatlisimmm benim yaaaAyy maşallah çayım merak ettim sonucu
Ben de soracağım ilerde seni hatırlayıp bakayım
Yaa, duygulandın mııı
Yanlış arabaymis bizimki kayıpKonuşun çözün diloşum biz dün çözdük geyşamla. Bidaha daha dikkatli olacağına söz verdi. Sizde çözün
Kesersek yazarim sonucu yarin sanaAyy maşallah çayım merak ettim sonucu
Ben de soracağım ilerde seni hatırlayıp bakayım
Yaa, duygulandın mııı
Dilos kendine dikkat et ikinizde asabiyseniz suan yarin konusunYanlış arabaymis bizimki kayıp
Tamm kuzu anlaşırız inslallah diye umuyorum
Canım neler olmuş yaaçok üzüldüm sıkma canını
Off cicim ya
Ben şuna çok inanıyorum, eşin senin arkanda yanında bugünler için bunlara elele verip göğüs gerebilmek için nasibin olarak gelmiş. Çünkü senin ailen o oluyor ve düşünsene kaba saba halden anlamayan bi eş olduğunu. Çok önemli o yüzden. Sende çok şeyler yaşamışsın ama ne güzel bi hayat arkadaşın var. ❤Keşke şu zamanlarda üzücü şeyler olmasa sizin için daha güzel olur ama yinede elinden geldiğince üzülmemeye çalış ❤
Diyorum ya annemi anlatsam destan olur neler neler var da işte.. Ama şöyle özetliyim hani kadın programlarına bazı anneler çıkıyor ya çocuklarım benle görüşmüyor diye. Sonra çocuğu bağlanıyor kadının yaptıklarını bir bir anlatıyor görüşmek de katiyen istemiyorlar. Heh işte o anneleri düşünün. Hepsi benim annemin yanında solda sıfır. Ablamın evliliğini bitiriyordu kadın. Öyle zararlı bir kişilik olabiliyor.Canimmmm tuylerim urperdiii ya sen neler yasamissinnn oyleee sana analik atalik yapamayan insana sen buyukluk gostermissin resmen guzel yurekli insannn yaaa ....
Zarari dokunup seni uzecek kiracaksa parayla 10 gunde bi kadin tut dha iyi bu surecte canim ... moral ruh sagligi herseyden onde gelir ... ki lohusalik her daim dile getiriyorum kafa bi milyon oluyo dha cok gerecekse senii hic geregi yok hepteb kusmeyin annedir adi gene de ama sinirini ciz canim
Hoydaaa arabalar garıştıYanlış arabaymis bizimki kayıp
Tamm kuzu anlaşırız inslallah diye umuyorum
Değil mii.Tatlisimmm benim yaaainsallah yillar sonra bile hatirlanirsam ne mutlu birisinin hatirindA kalmak evet duygulandim cok naif bi insandir o da cok ozledim martta gelecekti ama gelemez heralde virusten oturu
Yok mesaj attı şimdi kavga edecek durumda inan değilim yanlışın yanlış olduğunu bilsin yeter Eki Görüntüle 2605233Dilos kendine dikkat et ikinizde asabiyseniz suan yarin konusun
Aynen öyleeKesersek yazarim sonucu yarin sanakisaltir korkum yok cnku kendi uzun seviyor sacimi 2 3 cm kesilsin ki asiri dokuluyo saglikli uzamaya devam etsn dmi
Anladigim kadariyla evLt olarak sen ustune duseni fazlasiyla yapmissin cnm bence bundan sonra sen de kardeslern gbi ol mesafeli dur bari ... anne var anne var istee ... inanamiyorum evlattt hersey beee buyuk konusmiyim ama nasl boyle yapabiliyolar anlamiyorum hele de bi erkek icn evlattan vazgecmekkk aklma almiyor ... odum kopuyo hastalk bana gelirse olmek bi yana 14 gun karantinaya filan alinirsam kizim akljni filan kacirir bensiz diye dusunmekten bana asiri bagli suan annemle babama da cok duskun ama 1 gece biLe kalmadi onlarda herseyi benim suanda o da benim herseymDiyorum ya annemi anlatsam destan olur neler neler var da işte.. Ama şöyle özetliyim hani kadın programlarına bazı anneler çıkıyor ya çocuklarım benle görüşmüyor diye. Sonra çocuğu bağlanıyor kadının yaptıklarını bir bir anlatıyor görüşmek de katiyen istemiyorlar. Heh işte o anneleri düşünün. Hepsi benim annemin yanında solda sıfır. Ablamın evliliğini bitiriyordu kadın. Öyle zararlı bir kişilik olabiliyor.
Benim annemle şu dünyadaki başka hiçbir evlat görüşmezdi öyle büyük hataları var. Bak kardeşlerim görüşüyor ama öyle evlerine falan sokmazlar pek. Nadir.
Bir ben içlerinde nolur olsun annedir bir gün bende anne olucam diye merhametli davrandım. Ama anneme merhamet beni bebeğimden bile etme noktasına getirdi defalarca. Artık yeter dedim. Gerçekten yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?