Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her bozuk malın bir kör alıcısı vardır diloşum bizimkileri de alan olur merak etme
Döndü mü peki konuşup çözdünüz mü?
Yok daha kuzu mesaj attım saat 1.30 diye
Gelir birazdan kuzum yarın tirip günüm iznini zehir edicem dur araba geldi kapısı kapandı arabayi çekti kaçtım bennn

Off cicim ya
Ben şuna çok inanıyorum, eşin senin arkanda yanında bugünler için bunlara elele verip göğüs gerebilmek için nasibin olarak gelmiş. Çünkü senin ailen o oluyor ve düşünsene kaba saba halden anlamayan bi eş olduğunu. Çok önemli o yüzden. Sende çok şeyler yaşamışsın ama ne güzel bi hayat arkadaşın var. Keşke şu zamanlarda üzücü şeyler olmasa sizin için daha güzel olur ama yinede elinden geldiğince üzülmemeye çalış

Canimmmm tuylerim urperdiii ya sen neler yasamissinnn oyleee sana analik atalik yapamayan insana sen buyukluk gostermissin resmen guzel yurekli insannn yaaa ....
Zarari dokunup seni uzecek kiracaksa parayla 10 gunde bi kadin tut dha iyi bu surecte canim ... moral ruh sagligi herseyden onde gelir ... ki lohusalik her daim dile getiriyorum kafa bi milyon oluyo dha cok gerecekse senii hic geregi yok hepteb kusmeyin annedir adi gene de ama sinirini ciz canim

Yok daha kuzu mesaj attım saat 1.30 diye
Gelir birazdan kuzum yarın tirip günüm iznini zehir edicem dur araba geldi kapısı kapandı arabayi çekti kaçtım bennn
Konuşun çözün diloşum biz dün çözdük geyşamla. Bidaha daha dikkatli olacağına söz verdi. Sizde çözün

Ayy maşallah çayım merak ettim sonucu

Ben de soracağım ilerde seni hatırlayıp bakayım

Yaa, duygulandın mııı

Bunun aynısından benim de vardı daha kötüsü daha beteri canım
Nediyim kuzum aile fertleri arasında geçen anlaşmazlık bir süre sonra kendilerinde açılan pişikolojik sorunlara neden oluyor
Bu durum da bizlere yansıyor
Sen üzme kendini

Yaa, duygulandın mııı
Tatlisimmm benim yaaa insallah yillar sonra bile hatirlanirsam ne mutlu birisinin hatirindA kalmak evet duygulandim cok naif bi insandir o da cok ozledim martta gelecekti ama gelemez heralde virusten oturu

Konuşun çözün diloşum biz dün çözdük geyşamla. Bidaha daha dikkatli olacağına söz verdi. Sizde çözün
Yanlış arabaymis bizimki kayıp
Tamm kuzu anlaşırız inslallah diye umuyorum

Yaa, duygulandın mııı
Kesersek yazarim sonucu yarin sana kisaltir korkum yok cnku kendi uzun seviyor sacimi 2 3 cm kesilsin ki asiri dokuluyo saglikli uzamaya devam etsn dmi

Canım neler olmuş yaa çok üzüldüm sıkma canını
Diyorum ya annemi anlatsam destan olur neler neler var da işte.. Ama şöyle özetliyim hani kadın programlarına bazı anneler çıkıyor ya çocuklarım benle görüşmüyor diye. Sonra çocuğu bağlanıyor kadının yaptıklarını bir bir anlatıyor görüşmek de katiyen istemiyorlar. Heh işte o anneleri düşünün. Hepsi benim annemin yanında solda sıfır. Ablamın evliliğini bitiriyordu kadın. Öyle zararlı bir kişilik olabiliyor.
Benim annemle şu dünyadaki başka hiçbir evlat görüşmezdi öyle büyük hataları var. Bak kardeşlerim görüşüyor ama öyle evlerine falan sokmazlar pek. Nadir.
Bir ben içlerinde nolur olsun annedir bir gün bende anne olucam diye merhametli davrandım. Ama anneme merhamet beni bebeğimden bile etme noktasına getirdi defalarca. Artık yeter dedim. Gerçekten yeter.

Tatlisimmm benim yaaa insallah yillar sonra bile hatirlanirsam ne mutlu birisinin hatirindA kalmak evet duygulandim cok naif bi insandir o da cok ozledim martta gelecekti ama gelemez heralde virusten oturu
Değil mii.

Hemenn bi telefon bi görüntülü azıcık hasrete yeter çayım durumlar karışık cidden. Kardeşim de gelecek sırf şu ortalık biraz sakinleşsin diye bekledi. Tatilden dolayı tüm otogarlar da doluymuş.

Anladigim kadariyla evLt olarak sen ustune duseni fazlasiyla yapmissin cnm bence bundan sonra sen de kardeslern gbi ol mesafeli dur bari ... anne var anne var istee ... inanamiyorum evlattt hersey beee buyuk konusmiyim ama nasl boyle yapabiliyolar anlamiyorum hele de bi erkek icn evlattan vazgecmekkk aklma almiyor ... odum kopuyo hastalk bana gelirse olmek bi yana 14 gun karantinaya filan alinirsam kizim akljni filan kacirir bensiz diye dusunmekten bana asiri bagli suan annemle babama da cok duskun ama 1 gece biLe kalmadi onlarda herseyi benim suanda o da benim herseym

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…