- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.601
Oyyy kuzum hoşgeldinB Brunello Cicinelli iyisin inşallah @ByNkoaLa hamileliginiz nasıl gidiyor. Devamlı giremiyorum malum diş dönemi ve grip. Öpüyorum hepinizi. ❤❤❤❤
Bu saatte ofisteYok mesaj attı şimdi kavga edecek durumda inan değilim yanlışın yanlış olduğunu bilsin yeter Eki Görüntüle 2605233
Balgatta kuzum yakın bana taksiyle gider basarım da yakın bana çok gittim geldimBu saatte ofistehmmmmmm
Çayım gerçekten bizim bile evlatları olarak aklımız almıyor.Anladigim kadariyla evLt olarak sen ustune duseni fazlasiyla yapmissin cnm bence bundan sonra sen de kardeslern gbi ol mesafeli dur bari ... anne var anne var istee ... inanamiyorum evlattt hersey beee buyuk konusmiyim ama nasl boyle yapabiliyolar anlamiyorum hele de bi erkek icn evlattan vazgecmekkk aklma almiyor ... odum kopuyo hastalk bana gelirse olmek bi yana 14 gun karantinaya filan alinirsam kizim akljni filan kacirir bensiz diye dusunmekten bana asiri bagli suan annemle babama da cok duskun ama 1 gece biLe kalmadi onlarda herseyi benim suanda o da benim herseym
Diloşum tabiki aldatıyor anlamına gelmez de bu saatte ofiste de olunmaz yani. Saat kaç olmuş illa aldatmasına gerek yok kiBalgatta kuzum yakın bana taksiyle gider basarım da yakın bana çok gittim geldim
Az önce foto atmış patronu uyuz eleamn ve kendisaklanan karılar nerde dedim ne karisi dioo burda kadı ne gezer lann dedii
Yok yavrum benim ki uckuruna düşkün değil düşkün ama karısına düşkün gözü sokakta değil çok isletmişliğim var eskiden sevgiliyken
Bu eskiden dükkandan çıkmadan önce dükkanın yanın da ki spor salonuna giderdi eve gelirdi yemeğini yer yatardi toplasan 4 tane ciddi manitasi olmuş
Benimkini saymadim uguru kaçmasın diye
Gece gece üzme kendini balım benim ❤Çayım gerçekten bizim bile evlatları olarak aklımız almıyor.
Sindiremiyorum ağrıma gidiyor. Onun da zor bir hayatı olmuş kabul edip anlayış göstermeye çalışıyorum ama bir anne hamile kızının sürekli moralini bozup saçma şeylerden nasıl büyük kavgalar çıkarır.
İnan kanama geçirdiğim günlerden birinde eşim nöbete gidecekti annem kalmaya geldi. Paranı idareli harca dedim diye benle kavga edip kanamamla beni bırakıp evine gitti. Kaldım tek başıma. Adamda yok gece, kanamalıyım ayağa bile zor kalkıyorum doktor sadece tuvalete kalkabilirsin demiş.
Gram acımadı kadının içi çekip giderken.
Vummm vummmmm ,Diloşum tabiki aldatıyor anlamına gelmez de bu saatte ofiste de olunmaz yani. Saat kaç olmuş illa aldatmasına gerek yok ki
Evli adam bu saatte evinde olur.
Neyse gazlamıyım
Çok şükür diloşumGece gece üzme kendini balım benim ❤sıkma canının senin bir evladın bir geysan var yetmez mi
Geyşamı yollayalım gelmezseVummm vummmmm ,
Bilmem ne yapıyorsa kuuzm rakı içiyorlar muhabbet sardı anlaşılan ondna takıldı
Bizim ki bu satte kalmaz normalde patron da olunca eee hadi ben kalkıyorum da diyemiyorgelir yarım saate diye düşünüyorum
Gelemzse ihbar ederim ofisi
Tabi sen şimdi çok şanslısın senin yerinde olmayı isteyen çok canımÇok şükür diloşum
Geyşam arada depiği haketse de başıma gelen en büyük şans zaten. Bebem zatn ap ayrı, inşallah hayırlı evlat olsun yüzümüzü eğdirmesin
Dün çok üzgündüm bugün sinirim üzüntüm geçmedi ama daha iyiyim. Kafamı boşaltmak için temizliğe verdim kendimi
Geyşa. Eniştem iyi olur jop lann indirecek hepsiniGeyşamı yollayalım gelmezse
Sık sık yapmıyorsa elleme bari adamı takılsın ne yapak
Sağol canım benim hade hayırlısı yerin ben onu sağlıkla doğar inşallah dikkat et olurmu bu virüs varOyyy kuzum hoşgeldin
Çok geçmiş olsun melankolimm biran önce bu zor dönemleri atlatın inşallah
İyiyim ben kuzum. Cici bebem tekmeler üstüne tekmeler atıyor içimde parti düzenliyor resmen
Haftaya ayrıntılı ultrason var bakalım inşallah sağlığı yerindedir
Yuhinggg yanniiiKahvaltıya kalın dedim, yoohh yengeee yaaa gidek diyorlar bir de maloslar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?