Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esim icin tedirginim kuzum. Kac tane insanin pesinde. Daha dun aksam bi dede geelmis karakola. Sikayet mi ne edecekmis birini. Esim diyor ki derdini dinledik, karsi tarafa saldirmaya kalkti , cektik engel olduk diyor. Baya temas etmisler adamla.Adam 20 dk sonra isi biitince laf arasinda bende umreden dondum demis. Kovmuslar karakoldan git evden cikma diye. 1 hafta oldu bisey olmaz olsa cikardi diyomus
Esim dun eve gelmeden beni aradi. Kapinin onune kolonya ve sabun su biiraktim. Elini yuzunu yikadi oylece eve girip dusa gecti hemen.

Benimki de çevik kuvvet
İstanbul çevik çok zordur çok ağırdır eşimin devreleri var orada duyuyoruz kuzum Allah yardımcıları olsun hepsinin
İlk bebek mi geliyor?

ayın ikisi ilk beyan gününe beni görevli yazmışlar çay adamın biri geldi bağırıyo ama nasıl hakaretler falan devlete saydiriyo.

beyfendi ben üzerime alınmıyorum. ben de vergi veriyorum yapacak bisey yok. bittiyse cekilin sirada bekleyenler var dedim. bon bon baktı suratıma

ya sen bilirsin çay isteyince 200 bin tl kar yapan bi yeri borçlu bile cikariyolar zarar etmis gosteriyolar Allah yardımcısı olsun herkesin. insanla uğraşmak çok zor

aynen cici her yaz var o ihtimalimiz :)
ama gidemedik bi türlü belki bu yaz gideriz.

artık çalıştığım servis değişti neyseki yaşlılar bana gelmiyo
Yaşlılardan kurtulduğun gün parti vermeliydin şamdanım ya da şükür niyetine lokma falan döktürseydin
Çocuğun okul yaşını hesapladınız mı doğuya mı denk gelecek?

Allah sağlık versin kazadan beladan korusun ne deyim bilmiyorum ki

insan zaten hassas oluyo hamileyken lohusayken. bunlar da aslında hep şok. travma yarattı zaten bu sene herkeste. deprem bile unutuldu şu an
Deprem iyi kaldı sanki yanında
Beterin beteri varmış hesabı.

benim kardesim 37 haftalık doğmuş 2 kilo yokmuş cicim. annemle babamda kan uyuşmazlığı olduğu için annemin bebekleri kilolu olmamış. besleyememis bizi pek.

belki sen de çok erken dogmamissindir ama annenin kanı seni besleyememistir

Yaşlılardan kurtulduğun gün parti vermeliydin şamdanım ya da şükür niyetine lokma falan döktürseydin
Çocuğun okul yaşını hesapladınız mı doğuya mı denk gelecek?

valla ben hesap işlerini bırakalı çok oldu
umrumda da degil açıkçası. en kötü ihtimalle zaten kreşi değişecek gidince :)

kız çalıştığım servisteki yaşlı abla yetiyo hepsine bedel cadaloz
diyorum ya tırnak kesiyodu mesai saati içinde hiç de susmuyo mütemadiyen konusuyo

yaşlılardan kurtuluş yok bana

Allah hepsini kahretsin ya yaşlı düşmanı oldum çıktım. Bilinçsiz cahil pislikler. Ne zamandan beri 14 gün kuralı diye bas bas bağırıyor sağlık bakanlığı. 1 haftada çıkardı demiş rahatlığa bak. Hacıya gitmiş boşuna bunlar boşuna. Kendilerini gezdirmeye gitmiş bunlar yazıklar olsun. Cinayet aleti gibi dolaşıyorlar ortada.
Konyada yurtlardan kaçan karantinadaki hacılar onları tutan polislere tükürüyorlarmış biz koronaysak sizde olun diye.
Allah hepsini yerle bir etsin.

Yuh ya bu kadar da olmaz ki,şu ebeler dedeler tövbe estağfurullah rabbimin işine karışmak gibi olmasın ama hakediyolar desem yazık olur dengesiz kaynıyor etraf umreden gelenleri ülkeye sokmayacak ortada kalacaklar o zmn görürler hanyayi konyayi daaay sinir oldum

Deprem iyi kaldı sanki yanında
Beterin beteri varmış hesabı.

önümüzdeki kış çekirgeler yüzünden kıtlık varken tekrar Corona salgını olur ve depreme yakalanirsak kombo yaparız cici aklımdan sürekli bunlar kötü günlerimiz sirada daha kötü günler var alt yazısı geçiyo

Ablam topaç gibi doğmuş şamdanım. Kan sorunu yok annemlerde.
Bana sancılanıp doktora gittiğinde doktor senin daha erken o bebek geliyor olamaz demiş. Annem aşırı ısrar edince tamam sedyeye geç bakacağım demiş. Annem doktoru beklerken ben çıkıvermişim böyle de enteresan bir hikaye

resmen yerinde duramamissin cicu
maşallah ne güzel tutunmussun hayata

aayni konuyu benim doktorumda soyledi ve evime misafir kabul etmemem misafirlige gitmeme
Benimki de çevik kuvvet
İstanbul çevik çok zordur çok ağırdır eşimin devreleri var orada duyuyoruz kuzum Allah yardımcıları olsun hepsinin
İlk bebek mi geliyor?
ilk canim dun doktora gittim kizimi gordum baya cirkin bir kizim olucak ama annesi onu genede cok seviyor

Keşke sadece yaşlıları vursa
Millet hiç umursamiyir hiç hemde
Delirdim bugün Yaaa elimi sile sile bı hal.oldum

Allah senin sınavını bu dünyada yaşlılardan yana kılmış şamdanım
Bundan sonra geçme ihtimalin olan şubeleri öncesinde gezip yaşlı sayılarına bak. Ona göre geçiş yap

Allah senin sınavını bu dünyada yaşlılardan yana kılmış şamdanım
Bundan sonra geçme ihtimalin olan şubeleri öncesinde gezip yaşlı sayılarına bak. Ona göre geçiş yap

aman be cici gençleri de gördüm Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi en önemli şey o :)

kaynanam kayınpederim var senin yakuza var yaşlı ve giciktan bol ne var ki bizde

Cok iyi bilirim kuzum cokk maalesef
Hadi muhasebeciyle isveren bi pazarliga griyor bi nebze anljyorum olabjlecek bi takim biseyler yapiliyo filan ama senin icin boyle bisey sozkonusu degil sen devlet dairesinde bi memuresin ve sistem otomatik cikariyo yani dusurup cikaramazsin o rakami ama hem bu yonden sknti senin icin sana yuklenmeleri hem de dedgn gbi devlet soyle boyle diye esereklenenlerin tafralarini dinlemeye maruz kaliyosun asabi hareketlerini gormeye gercekten cok cok zorrr isin yaa

En basiti benim esim calistigi isyerinin servisini kullaniyor sabah aksam aksama kadar yaptigim agir isten daha agir geliyor o servis hizmetini vermek insanlarla ugrasmak diyor

Allah yardmcin olsn tatlisimm

Geçen gün eys programına doçent doktor katıldı. Ben onun tavsiyelerini paylaştım işte dün toplu etiketle. O diyor ki korona iyi kapıda daha beterleri varmış. Bir yerde bilmemne ateşi başlamış mesela. Başka yerde başka birşey başlamış. Bunların hepsi yayılacak ve onlar daha ölümcülmüş. Eğer koronadan ders alırsak diğerlerine hiç uğramama ihtimalimiz var diyor.
Hepsinin nedeni de insanların doğaya fazla el sürmeleri.
Bugüne kadar ki tüm salgınlar grip, sars, ebula, korona hatta kuduz bile yarasadan çıkmış. Yarasaların içinde aşırı virüs varmış ve doğalarına çok girersen o virüsleri intikam olarak püskürtüyormuş. Çinliler de 1980 di sanırım o yıllarda çin kıtlığı yaşayınca vahşi hayatla beslenmeye başlamış. Sonradan da o alışkanlığı bırakmayınca doğanın intikamına uğramışlar. Sars da akıllanmamışlar koronada kapatmışlar artık vahşi hayvan pazarlarını.
Ya onlar aşırı hakketti de bizim suçumuz neydi ben karıncalara bile basmadan yürüyen biriyim

resmen yerinde duramamissin cicu
maşallah ne güzel tutunmussun hayata
O zamanlar tabi hastahanelerde doktorlar 10 kadını birden doğurtuyor. Başlarım böyle işe başlarım böyle hizmete diyip kendi kendime doğup hayata da tutunmuşum
O gün bugündür de herşeyi kendi kendime hallederim işime karışılmasını sevmem özelliklerim değişmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…