- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.501
Esim icin tedirginim kuzum. Kac tane insanin pesinde. Daha dun aksam bi dede geelmis karakola. Sikayet mi ne edecekmis birini. Esim diyor ki derdini dinledik, karsi tarafa saldirmaya kalkti , cektik engel olduk diyor. Baya temas etmisler adamla.Adam 20 dk sonra isi biitince laf arasinda bende umreden dondum demis. Kovmuslar karakoldan git evden cikma diye. 1 hafta oldu bisey olmaz olsa cikardi diyomusKespırım doğanın intikamı.. Son da olmayacak. Allah hepimizi sakınsın. Tedbirini sıkı tut da gerisi Allah kerim artık yapacak birşey yok ki. Bak hamile hamile ekstra stres korku çıktı hepimize. Arkadaş bu hafta doğum yapacak tam koronavirüsünün alnında.
Ne ziyaretçi kabul edebilecek ne birşey. Saman gibi doğum. Sağlık ekibine de güvenmek ayrı mesele ya içlerinden biri hastaysa.. Bu gibi ihtimali yaşayan durumu daha zor olanlar var
Benimki de çevik kuvvetCevik kuvvet canim
ben 2018de uluslararasi sirkette satis muduruydum evlendigim yil sirket turkiyeden cekildgi icin issiz kaldim iste bulamadimay zaten ortaligi gorunce iyiki calismiyorumda dedim ozel sektorde calismak zor cunku insanlar bir tuhaf istanbul kalabalik her cinsten her tipten insan var allah calisan kadinlarimiza cidden yardim etsin ozellikle hamileler icin cok cok zor
Ya varya kilim su ise vergi ne ise ne cikiyisa odurrr ya isverenlerde oyle dusur biraz daha yahu neyse o iste odesene gelirine gore cikiyor sonucta bu gokyen zembille yahut bi tarafmzdan uyduruyoruz sankj hele hele seninki tamamen sistematik bisey mudahale olmayacak bisey yani ama insanlarla ugfasmak kadar zor bisey yok ya
Yaşlılardan kurtulduğun gün parti vermeliydin şamdanım ya da şükür niyetine lokma falan döktürseydinaynen cici her yaz var o ihtimalimiz :)
ama gidemedik bi türlübelki bu yaz gideriz.
artık çalıştığım servis değişti neysekiyaşlılar bana gelmiyo
Deprem iyi kaldı sanki yanındaAllah sağlık versin kazadan beladan korusun ne deyim bilmiyorum ki
insan zaten hassas oluyo hamileyken lohusayken. bunlar da aslında hep şok. travma yarattı zaten bu sene herkeste. deprem bile unutuldu şu an
Ben kendimde erken doğumum diloyumByNkoaLa 33.haftada bebeği 2 kg 850 gr.
Ben 2 kilo var yok doğmuşum. Yaşamaz demişler de yaşamışım. Ama o zamanlar şimdiki gibi takip olmadığı için annem tam ne zaman doğurduğunu bilmiyor sadece doktorunun erken dediğini biliyor. 30 hafta falandım belki..
Yerinde duramayanlardan biri de benim yani
Bekleyecek inşallah zamanını diloyum duacıyız
Yaşlılardan kurtulduğun gün parti vermeliydin şamdanım ya da şükür niyetine lokma falan döktürseydin
Çocuğun okul yaşını hesapladınız mı doğuya mı denk gelecek?
Allah hepsini kahretsin ya yaşlı düşmanı oldum çıktım. Bilinçsiz cahil pislikler. Ne zamandan beri 14 gün kuralı diye bas bas bağırıyor sağlık bakanlığı. 1 haftada çıkardı demiş rahatlığa bak. Hacıya gitmiş boşuna bunlar boşuna. Kendilerini gezdirmeye gitmiş bunlar yazıklar olsun. Cinayet aleti gibi dolaşıyorlar ortada.Esim icin tedirginim kuzum. Kac tane insanin pesinde. Daha dun aksam bi dede geelmis karakola. Sikayet mi ne edecekmis birini. Esim diyor ki derdini dinledik, karsi tarafa saldirmaya kalkti , cektik engel olduk diyor. Baya temas etmisler adamla.Adam 20 dk sonra isi biitince laf arasinda bende umreden dondum demis. Kovmuslar karakoldan git evden cikma diye. 1 hafta oldu bisey olmaz olsa cikardi diyomus
Esim dun eve gelmeden beni aradi. Kapinin onune kolonya ve sabun su biiraktim. Elini yuzunu yikadi oylece eve girip dusa gecti hemen.
Yuh ya bu kadar da olmaz ki,şu ebeler dedeler tövbe estağfurullah rabbimin işine karışmak gibi olmasın ama hakediyolar desem yazık olurEsim icin tedirginim kuzum. Kac tane insanin pesinde. Daha dun aksam bi dede geelmis karakola. Sikayet mi ne edecekmis birini. Esim diyor ki derdini dinledik, karsi tarafa saldirmaya kalkti , cektik engel olduk diyor. Baya temas etmisler adamla.Adam 20 dk sonra isi biitince laf arasinda bende umreden dondum demis. Kovmuslar karakoldan git evden cikma diye. 1 hafta oldu bisey olmaz olsa cikardi diyomus
Esim dun eve gelmeden beni aradi. Kapinin onune kolonya ve sabun su biiraktim. Elini yuzunu yikadi oylece eve girip dusa gecti hemen.
Deprem iyi kaldı sanki yanında
Beterin beteri varmış hesabı.
Ablam topaç gibi doğmuş şamdanım. Kan sorunu yok annemlerde.benim kardesim 37 haftalık doğmuş 2 kilo yokmuş cicim. annemle babamda kan uyuşmazlığı olduğu için annemin bebekleri kilolu olmamış. besleyememis bizi pek.
belki sen de çok erken dogmamissindir ama annenin kanı seni besleyememistir
Ablam topaç gibi doğmuş şamdanım. Kan sorunu yok annemlerde.
Bana sancılanıp doktora gittiğinde doktor senin daha erken o bebek geliyor olamaz demiş. Annem aşırı ısrar edince tamam sedyeye geç bakacağım demiş. Annem doktoru beklerken ben çıkıvermişimböyle de enteresan bir hikaye
aayni konuyu benim doktorumda soyledi ve evime misafir kabul etmemem misafirlige gitmemeBugünByNkoaLa doktora gittiğinde doktoru demiş, ingilterede bir bebek korona virüslü doğmuş. Nasıl kaptığı bilinmiyor. Anneden mi vajinal mi oturduğu tuvaletten mi nasıl geçmiş bilinmiyormuş. Sadece yaşlıları vursa keşke ama öyle değil
ilk canimBenimki de çevik kuvvet
İstanbul çevik çok zordur çok ağırdır eşimin devreleri var orada duyuyoruz kuzum Allah yardımcıları olsun hepsinin
İlk bebek mi geliyor?
Keşke sadece yaşlıları vursaBugünByNkoaLa doktora gittiğinde doktoru demiş, ingilterede bir bebek korona virüslü doğmuş. Nasıl kaptığı bilinmiyor. Anneden mi vajinal mi oturduğu tuvaletten mi nasıl geçmiş bilinmiyormuş. Sadece yaşlıları vursa keşke ama öyle değil
Allah senin sınavını bu dünyada yaşlılardan yana kılmış şamdanımvalla ben hesap işlerini bırakalı çok oldu
umrumda da degil açıkçası. en kötü ihtimalle zaten kreşi değişecek gidince :)
kız çalıştığım servisteki yaşlı abla yetiyo hepsine bedel cadaloz
diyorum ya tırnak kesiyodu mesai saati içindehiç de susmuyo mütemadiyen konusuyo
yaşlılardan kurtuluş yok bana
Allah senin sınavını bu dünyada yaşlılardan yana kılmış şamdanım
Bundan sonra geçme ihtimalin olan şubeleri öncesinde gezip yaşlı sayılarına bak. Ona göre geçiş yap
Cok iyi bilirim kuzum cokkayın ikisi ilk beyan gününe beni görevli yazmışlar çayadamın biri geldi bağırıyo ama nasıl hakaretler falan devlete saydiriyo.
beyfendi ben üzerime alınmıyorum. ben de vergi veriyorum yapacak bisey yok. bittiyse cekilin sirada bekleyenler var dedim. bon bon baktı suratıma
ya sen bilirsin çay isteyince 200 bin tl kar yapan bi yeri borçlu bile cikariyolar zarar etmis gosteriyolarAllah yardımcısı olsun herkesin. insanla uğraşmak çok zor
Geçen gün eys programına doçent doktor katıldı. Ben onun tavsiyelerini paylaştım işte dün toplu etiketle. O diyor ki korona iyiönümüzdeki kış çekirgeler yüzünden kıtlık varken tekrar Corona salgını olur ve depreme yakalanirsak kombo yaparız ciciaklımdan sürekli bunlar kötü günlerimiz sirada daha kötü günler var alt yazısı geçiyo
O zamanlar tabi hastahanelerde doktorlar 10 kadını birden doğurtuyor. Başlarım böyle işe başlarım böyle hizmete diyip kendi kendime doğup hayata da tutunmuşumresmen yerinde duramamissin cicu
maşallah ne güzel tutunmussun hayata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?