- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.521
Cok iyi bilirim kuzum cokkmaalesef
Hadi muhasebeciyle isveren bi pazarliga griyor bi nebze anljyorum olabjlecek bi takim biseyler yapiliyo filan ama senin icin boyle bisey sozkonusu degil sen devlet dairesinde bi memuresin ve sistem otomatik cikariyo yani dusurup cikaramazsin o rakami ama hem bu yonden sknti senin icin sana yuklenmeleri hem de dedgn gbi devlet soyle boyle diye esereklenenlerin tafralarini dinlemeye maruz kaliyosun asabi hareketlerini gormeye gercekten cok cok zorrr isin yaa
En basiti benim esim calistigi isyerinin servisini kullaniyor sabah aksam aksama kadar yaptigim agir isten daha agir geliyor o servis hizmetini vermek insanlarla ugrasmak diyor
Allah yardmcin olsn tatlisimm
Benim de kontrol cuma günü doktora soracağım bakalım okula devam edip etmeme konusunda ne söyleyecekaayni konuyu benim doktorumda soyledi ve evime misafir kabul etmemem misafirlige gitmeme
ilk canimdun doktora gittim kizimi gordum baya cirkin bir kizim olucak ama annesi onu genede cok seviyor
Duş al hemen almadıysan gülomKeşke sadece yaşlıları vursa
Millet hiç umursamiyir hiç hemde
Delirdim bugün Yaaa elimi sile sile bı hal.oldum
sağol bitanem allah razı olsun ptesiden sonra evde olacağım için biraz daha içim rahat en azından benim minik cadıyla nekadar yatabilirsem tabikiBen kendimde erken doğumum diloyumByNkoaLa 33.haftada bebeği 2 kg 850 gr.
Ben 2 kilo var yok doğmuşum. Yaşamaz demişler de yaşamışım. Ama o zamanlar şimdiki gibi takip olmadığı için annem tam ne zaman doğurduğunu bilmiyor sadece doktorunun erken dediğini biliyor. 30 hafta falandım belki..
Yerinde duramayanlardan biri de benim yani
Bekleyecek inşallah zamanını diloyum duacıyız
Aksam kocami pamuklara saricamm el insafsiz gaciiiiben artık takmıyorum da çay eşin için üzüldüm m cidden insanlar o kadar fena ki. benim gene mesai bitince bitiyo. eşin hem ağır işte çalışıp hem servis sorunuyla ugrasiyosa iyi dayaniyo maşallah
ben onun yerinde olsam sana çalış diye baski kurardim sanırım
Benim yakuzam kendini 18 lik çıtır sanıyor şamdanım yaşlı kategorisindense ergene ben daha çok uyduruyorum. Geldi artık 50 sine hala miniler, saçının bir tutamını mavi yapmalar, saçları tepeden 2 topuz bağlamalar. Beheheyyyaman be cici gençleri de gördümAllah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi en önemli şey o :)
kaynanam kayınpederim var senin yakuza varyaşlı ve giciktan bol ne var ki bizde
11 den beri 2 ev temizlenir be diloşum naptın öyleSaat 11 den beri iş yapıyorumdurdurun beeeniiii
Canim insallah sorunsuz saglikla hamileligini tamamlar kucagna aljrsin bebegni ama sunuda soylemek istedim arkadasmn akrabasi erken dogm yapti 20 li haftalarda net hatirlamamakla bjrlikte kilosunu dha dgrusu gramini hatirliyorum 550 gramdi bin sukurku hayata tutundu buyudu ... moral bozma tevekkul edip istirahat et elnden gelen onlemleri al canim gerisi takdir i ilahisağol bitanem allah razı olsun ptesiden sonra evde olacağım için biraz daha içim rahat en azından benim minik cadıyla nekadar yatabilirsem tabikisürekli gezmek ve arkadaş istiyo kardeşimde gelsin artık diyo çıksın artık karnından diyo acaba benim velet ablasının çağrılarına kayıtsızmı kalamıyo. benim sıpada 10 gün önce 600 grm dı
Oyy maşallahsağol bitanem allah razı olsun ptesiden sonra evde olacağım için biraz daha içim rahat en azından benim minik cadıyla nekadar yatabilirsem tabikisürekli gezmek ve arkadaş istiyo kardeşimde gelsin artık diyo çıksın artık karnından diyo acaba benim velet ablasının çağrılarına kayıtsızmı kalamıyo. benim sıpada 10 gün önce 600 grm dı
sağol canım benim teşekkür ederim çok var erken doğup yaşama tutunan inşallah olmaz tabide olursada rabbim sağlık ömür versin kuzumaCanim insallah sorunsuz saglikla hamileligini tamamlar kucagna aljrsin bebegni ama sunuda soylemek istedim arkadasmn akrabasi erken dogm yapti 20 li haftalarda net hatirlamamakla bjrlikte kilosunu dha dgrusu gramini hatirliyorum 550 gramdi bin sukurku hayata tutundu buyudu ... moral bozma tevekkul edip istirahat et elnden gelen onlemleri al canim gerisi takdir i ilahi
maşallah canım rabbim nazarlardan korusunOyy maşallah
Benimki daha kaçtır bilmem cuma öğrenicem. Ayrıntılı ultrason var cuma
En son 1 ay kadar önce 300 gr dı. Bakalım kaç oldu bebük
Küçük çocuğun varken hamilelik geçirmek zor değil mi kuzum?
Askimm napayım balım 3 makjne çamaşır11 den beri 2 ev temizlenir be diloşum naptın öyle
Anneme uğradık çocukları almak içinDuş al hemen almadıysan gülom
Allah bildigi gibi etsin. Bir ayagim cukurda diye takmiyorlar. Onca insanin hakkina giriyorlar.Allah hepsini kahretsin ya yaşlı düşmanı oldum çıktım. Bilinçsiz cahil pislikler. Ne zamandan beri 14 gün kuralı diye bas bas bağırıyor sağlık bakanlığı. 1 haftada çıkardı demiş rahatlığa bak. Hacıya gitmiş boşuna bunlar boşuna. Kendilerini gezdirmeye gitmiş bunlar yazıklar olsun. Cinayet aleti gibi dolaşıyorlar ortada.
Konyada yurtlardan kaçan karantinadaki hacılar onları tutan polislere tükürüyorlarmış biz koronaysak sizde olun diye.
Allah hepsini yerle bir etsin.
Birakacaksin orda gorecekler ebelerinin hörekesini. Pisliik dusuncesiz bunaklar diyecem ayip kacacak.Yuh ya bu kadar da olmaz ki,şu ebeler dedeler tövbe estağfurullah rabbimin işine karışmak gibi olmasın ama hakediyolar desem yazık olurdengesiz kaynıyor etraf umreden gelenleri ülkeye sokmayacak ortada kalacaklar o zmn görürler hanyayi konyayi daa ay sinir oldum
Geçen gün eys programına doçent doktor katıldı. Ben onun tavsiyelerini paylaştım işte dün toplu etiketle. O diyor ki korona iyikapıda daha beterleri varmış. Bir yerde bilmemne ateşi başlamış mesela. Başka yerde başka birşey başlamış. Bunların hepsi yayılacak ve onlar daha ölümcülmüş. Eğer koronadan ders alırsak diğerlerine hiç uğramama ihtimalimiz var diyor.
Hepsinin nedeni de insanların doğaya fazla el sürmeleri.
Bugüne kadar ki tüm salgınlar grip, sars, ebula, korona hatta kuduz bile yarasadan çıkmış. Yarasaların içinde aşırı virüs varmış ve doğalarına çok girersen o virüsleri intikam olarak püskürtüyormuş. Çinliler de 1980 di sanırım o yıllarda çin kıtlığı yaşayınca vahşi hayatla beslenmeye başlamış. Sonradan da o alışkanlığı bırakmayınca doğanın intikamına uğramışlar. Sars da akıllanmamışlar koronada kapatmışlar artık vahşi hayvan pazarlarını.
Ya onlar aşırı hakketti de bizim suçumuz neydi ben karıncalara bile basmadan yürüyen biriyim
O zamanlar tabi hastahanelerde doktorlar 10 kadını birden doğurtuyor. Başlarım böyle işe başlarım böyle hizmete diyip kendi kendime doğup hayata da tutunmuşum
O gün bugündür de herşeyi kendi kendime hallederim işime karışılmasını sevmem özelliklerim değişmedi
Yaa cicim bende erken dogmusum 1 kilo 800 grammisim banada yasamaz demisler ama sag salim yasiyorumBen kendimde erken doğumum diloyumByNkoaLa 33.haftada bebeği 2 kg 850 gr.
Ben 2 kilo var yok doğmuşum. Yaşamaz demişler de yaşamışım. Ama o zamanlar şimdiki gibi takip olmadığı için annem tam ne zaman doğurduğunu bilmiyor sadece doktorunun erken dediğini biliyor. 30 hafta falandım belki..
Aksam kocami pamuklara saricamm el insafsiz gaciiiihele bide pazar gunleri ayda 1 yada 2 defa ek ise gidiyor desem beni naparsin masallah Allah razi olsun bizim icin elinden geleni yapiyor
Bende parmak bebek olarak doğmuşum tam 1 kiloymuşumBen kendimde erken doğumum diloyumByNkoaLa 33.haftada bebeği 2 kg 850 gr.
O da biliyor zamaninda benim de elimden geleni yaptigimi canim suanda da yapiyorum calismayla dogru orantili degil yardim konusu bicok seklde destek oluyorm gene de . Aminnn Allah onun eksikligini gostermesin o benim herseyimben durduğun kabahat kalk çalış derdim çayeşin cidden çok çalışıyo masallah. Allah güçten kuvvetten düşürmesin
ben esinin yerinde olsam hem kızımın bağımlılığı azalsin hem eve üç beş kuruş fazla girsin diye çalış derdim sana
akşam ayağına sicak tuzlu su hazirla da kocan yarım saat dinlensin çay
ben gaddarim açıkçası bu konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?