Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben artık takmıyorum da çay eşin için üzüldüm m cidden insanlar o kadar fena ki. benim gene mesai bitince bitiyo. eşin hem ağır işte çalışıp hem servis sorunuyla ugrasiyosa iyi dayaniyo maşallah

ben onun yerinde olsam sana çalış diye baski kurardim sanırım

aayni konuyu benim doktorumda soyledi ve evime misafir kabul etmemem misafirlige gitmeme

ilk canim dun doktora gittim kizimi gordum baya cirkin bir kizim olucak ama annesi onu genede cok seviyor
Benim de kontrol cuma günü doktora soracağım bakalım okula devam edip etmeme konusunda ne söyleyecek
Ana karnında hepsi uzaylı gibi kuzum sudan şişikler bide

sağol bitanem allah razı olsun ptesiden sonra evde olacağım için biraz daha içim rahat en azından benim minik cadıyla nekadar yatabilirsem tabiki sürekli gezmek ve arkadaş istiyo kardeşimde gelsin artık diyo çıksın artık karnından diyo acaba benim velet ablasının çağrılarına kayıtsızmı kalamıyo. benim sıpada 10 gün önce 600 grm dı

Aksam kocami pamuklara saricamm el insafsiz gaciiii hele bide pazar gunleri ayda 1 yada 2 defa ek ise gidiyor desem beni naparsin masallah Allah razi olsun bizim icin elinden geleni yapiyor

aman be cici gençleri de gördüm Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi en önemli şey o :)

kaynanam kayınpederim var senin yakuza var yaşlı ve giciktan bol ne var ki bizde
Benim yakuzam kendini 18 lik çıtır sanıyor şamdanım yaşlı kategorisindense ergene ben daha çok uyduruyorum. Geldi artık 50 sine hala miniler, saçının bir tutamını mavi yapmalar, saçları tepeden 2 topuz bağlamalar. Beheheyyy
Sadece yaşlı olanlar ayrı bide yaşlı olup böyle olanlar ayrı. Benim neler çektiğimi bir ben bir Allah biliyor

Canim insallah sorunsuz saglikla hamileligini tamamlar kucagna aljrsin bebegni ama sunuda soylemek istedim arkadasmn akrabasi erken dogm yapti 20 li haftalarda net hatirlamamakla bjrlikte kilosunu dha dgrusu gramini hatirliyorum 550 gramdi bin sukurku hayata tutundu buyudu ... moral bozma tevekkul edip istirahat et elnden gelen onlemleri al canim gerisi takdir i ilahi

Oyy maşallah
Benimki daha kaçtır bilmem cuma öğrenicem. Ayrıntılı ultrason var cuma
En son 1 ay kadar önce 300 gr dı. Bakalım kaç oldu bebük
Küçük çocuğun varken hamilelik geçirmek zor değil mi kuzum?

sağol canım benim teşekkür ederim çok var erken doğup yaşama tutunan inşallah olmaz tabide olursada rabbim sağlık ömür versin kuzuma

maşallah canım rabbim nazarlardan korusun

zor canım bide benim kızım çok yavaş sağolsun hiç zararı yok ama yinede oyun oynamak istiyo bütün gün beni özlüyo bişeyler yapalım istiyo e bende son zamanlarda iyice zorlanmaya başladım bikaç haftadır pek yetemiyorum üzülüyorum ama doğduğunda birlikte geçirecekleri vakitleri düşündükçe bi nebze daha iyi hissediyorum.

11 den beri 2 ev temizlenir be diloşum naptın öyle
Askimm napayım balım 3 makjne çamaşır
Ütü yerleri sil koltukalari çek
Mutfak duvari dolabı sil o kadar çok iş yaptım ki bugün abarttım

Allah bildigi gibi etsin. Bir ayagim cukurda diye takmiyorlar. Onca insanin hakkina giriyorlar.
Perisan olduk gunlerdir. Esim kizimizi opmeye korkar oldu dunden beri. Gecti diger odada yatti. Ne hakkin var insanlara bunu yapmaya
O konyadaki hacilari da toplayacaksin bir yere. Vereceksjn atese. Ne demek polise tukurmek gorecekler. Pislikler. Guya ibadetten geldiler. Allahtan korkan sunu yapar mi?

Birakacaksin orda gorecekler ebelerinin hörekesini. Pisliik dusuncesiz bunaklar diyecem ayip kacacak.

yani ben avcılara da sinir oluyorum. avuc ici kadar bı kuşu avlamaktan nasıl zevk alabiliyolar mesela hani açlık kıtlık olur. insan hayatta kalmaya çalıştığı bi dönem mecbur kalir anlarim. ama insanlar cidden hak ediyo başına gelenleri

kurunun yanında yaş da yaniyo işte sorun da bu Allah hayırlısını versin ne deyim ki

anne karnında belliymis demek koç olacağın ondan duramamisin cici

Yaa cicim bende erken dogmusum 1 kilo 800 grammisim banada yasamaz demisler ama sag salim yasiyorum kizimda 38+2 tam 9 ayini doldurdu dunyaya geldi

Aksam kocami pamuklara saricamm el insafsiz gaciiii hele bide pazar gunleri ayda 1 yada 2 defa ek ise gidiyor desem beni naparsin masallah Allah razi olsun bizim icin elinden geleni yapiyor

ben durduğun kabahat kalk çalış derdim çay eşin cidden çok çalışıyo masallah. Allah güçten kuvvetten düşürmesin

ben esinin yerinde olsam hem kızımın bağımlılığı azalsin hem eve üç beş kuruş fazla girsin diye çalış derdim sana

akşam ayağına sicak tuzlu su hazirla da kocan yarım saat dinlensin çay
ben gaddarim açıkçası bu konularda

Bende parmak bebek olarak doğmuşum tam 1 kiloymuşum 7 aylık bebeyim en küçük mandalina kadar kafam varmış
Yaşamaz demişler beni kedilerden köpeklerden kaçırmışlar yerler diye

Nasıl direndiysem 7 aylık kaldım
Böyle erken doğanlara fırlama diolaaaa

O da biliyor zamaninda benim de elimden geleni yaptigimi canim suanda da yapiyorum calismayla dogru orantili degil yardim konusu bicok seklde destek oluyorm gene de . Aminnn Allah onun eksikligini gostermesin o benim herseyim bazen dusunuyorum keske esler ayni anda ôlse filan diye hayatini birlikte gecirdign kisiyi kaybetmek ne zor olur Allah im korusun ayy kafam bi dunya pskljm hc iyi degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…