- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.541
Bunu ben de hep düşünüyorum biliyo musun çay. Ya diyorum önce ben ölürsem diyorum birlikte ölmek daha iyi mi olur diyorum. Valla değişik.O da biliyor zamaninda benim de elimden geleni yaptigimi canim suanda da yapiyorum calismayla dogru orantili degil yardim konusu bicok seklde destek oluyorm gene de . Aminnn Allah onun eksikligini gostermesin o benim herseyimbazen dusunuyorum keske esler ayni anda ôlse filan diye hayatini birlikte gecirdign kisiyi kaybetmek ne zor olur Allah im korusun ayy kafam bi dunya pskljm hc iyi degil
Benim yakuzam kendini 18 lik çıtır sanıyor şamdanım yaşlı kategorisindense ergene ben daha çok uyduruyorum. Geldi artık 50 sine hala miniler, saçının bir tutamını mavi yapmalar, saçları tepeden 2 topuz bağlamalar. Beheheyyy
Sadece yaşlı olanlar ayrı bide yaşlı olup böyle olanlar ayrı. Benim neler çektiğimi bir ben bir Allah biliyor
Benim de okuduğum yer teyzelerin cidden kendine aşırı baktığı bi yerdi samdanım. Bizim burda teyzeler normal yanii hiç öyle görmedim tabi yadırgamıştım biiyan tarafimda oturan bi abla var is yerimde cicisaçları platin sarı. bi tarafi yesile boyamış baska biri pembeler attirmis arasına hep yakuzayla yasitlar. ben giymem onlarin giydiklerini mesela
geçen diyo ki saçı yesilli, ayyyy simdiki kızlar cok pis çok pasaklı. ne ev isi biliyolar ne yemek. benim oglum alışkın değil. nasil evlencek nasıl emanet edicem ben çok zor sana Allah sabir versin senin zamanına kadar daha kötü olur diyo oğlum var diye.
abla dedim kimse kimsenin yemeğini temizliğini yapmak zorunda değil ki. ben oglum var diye üzülüyorum acaba elin kızını üzer mi günahına girer mi diye. eğer yemek yapılacaksa oğlum yapar. temizlik yapilacaksa da yapar. eğer sevdiği insanla hayat kurcaksa kenara cekilmek yok herşeyi yapacak dedim. kadin kalp krizi gecircekti
ben kaynanamla tanıştığımda 39 yasindaydi. bı ayağı cukurda gibi konusuyodu. şimdi 50 yaşında kötürüm kalmış gibi davraniyo sanki yarın ölecekhiç ortası yok bunlarin vallahi
Bazen daha da genis dusunuyorum annem babam esim kizim evlat zaten apayri da ah blmiyorum cok cok zor ama bu hayatin gercegi elbet swvdiklerimizin kaybini yssayacagiz belki es belki ana baba kardesBunu ben de hep düşünüyorum biliyo musun çay. Ya diyorum önce ben ölürsem diyorum birlikte ölmek daha iyi mi olur diyorum. Valla değişik.
Yani eşim olduğunda tabi bu yıllar sonrasını hep düşünüyorum nedense
Aynennn öylee bende öyleyim.. derin derin bu konularBazen daha da genis dusunuyorum annem babam esim kizim evlat zaten apayri da ah blmiyorum cok cok zor ama bu hayatin gercegi elbet swvdiklerimizin kaybini yssayacagiz belki es belki ana baba kardesdusununce bile ne kotuuu beynim uyusuyo
O da biliyor zamaninda benim de elimden geleni yaptigimi canim suanda da yapiyorum calismayla dogru orantili degil yardim konusu bicok seklde destek oluyorm gene de . Aminnn Allah onun eksikligini gostermesin o benim herseyimbazen dusunuyorum keske esler ayni anda ôlse filan diye hayatini birlikte gecirdign kisiyi kaybetmek ne zor olur Allah im korusun ayy kafam bi dunya pskljm hc iyi degil
Maşallah kuzucummiyi akşamlar kızlarrr
gezme diyetindeyiz eşimde bende
eşimin şirketide izne göndermiş herkesi oda evde
dünden beri çıkmıyoruz alışverişi bile migros sanal marketten yaptık
şimdi teze gömüldük ikimiz 2 bilgisayardan tezlerimize yoğunlaştık kafamı bi kaldırdım akşam olmuş valla
bi gireyim siz napıyorsunuz bakayım dedim
Sıkılmıyor valla kuzum pek vakit kalmadı sıkılmaya ama daha çok var bakalım sıkılacak mıyızMaşallah kuzucumm❤ aynen öylee ne iyi olmuş, ikinizde çıkmazsınız canınız da sıkılmaz beraber olunca
Amiin canim cumlemize insallahcay ya düşündüğün şeylere bakdeme öyle şeyler canım benim
sen de haklısın herkesin düşüncesi yaşam tarzı aynı değil. Allah geçim kolaylığı versin inşallah:)
eşime sinirlendim boynum tutuldu benim meselaakşam kan çıkabilir evde
Oyy yirim seni askilopumBende parmak bebek olarak doğmuşum tam 1 kiloymuşum7 aylık bebeyim en küçük mandalina kadar kafam varmış
Yaşamaz demişler beni kedilerden köpeklerden kaçırmışlar yerler diye
Nasıl direndiysem 7 aylık kaldım
Böyle erken doğanlara fırlama diolaaaa
Aşkilopunnnnn da seni yesin gene aşkımız depreştiOyy yirim seni askilopum
Sönmüyor atesimiizzzAşkilopunnnnn da seni yesin gene aşkımız depreşti
Benim de okuduğum yer teyzelerin cidden kendine aşırı baktığı bi yerdi samdanım. Bizim burda teyzeler normal yanii hiç öyle görmedim tabi yadırgamıştım biiOjeli parmaklar hattaa ayak parmağı yaa hem de kırmızı oje filan Allahııımmm biz sabah dershaneye giderdik çoğu zaman kahvaltı yapamadan karşıdan bir geliyor ayakkabılar topuklu saçlar fönlü ben de yer vermezdim valla o saatte onları yapıyorsa benden iyi demektir
Biz ölmüşüz
ben oyumu boşanmakdan yana kullanıyorumKizlar corona konularindan birinde yazmislar ki sokaga cikma yasagi olursa evde kari koca kavgalari artar eve kapanilirsa yari kesim bosanir yari kesimde hamile kalir demisler
Amiin canim cumlemize insallah
Niye sinirlendirdi seni esin kiz boynun tutulacak kadarr kan flan cikarma hsstanelere gidilmyo biliosun bak unutma
Aman diloyum çok dikkatli ol kuzum. Durumun riskli. Kızını kucağına alırken dikkatli ol hatta mümkün mertebe almamaya çalış. Gir yatağa çıkma kal ordamaşallah canım rabbim nazarlardan korusun
zor canım bide benim kızım çok yavaş sağolsun hiç zararı yok ama yinede oyun oynamak istiyo bütün gün beni özlüyo bişeyler yapalım istiyo e bende son zamanlarda iyice zorlanmaya başladım bikaç haftadır pek yetemiyorum üzülüyorum ama doğduğunda birlikte geçirecekleri vakitleri düşündükçe bi nebze daha iyi hissediyorum.
Geçen gün aynı şeyleri yapınca doğuruyorum sandım tansiyonum fırlamışAskimm napayım balım 3 makjne çamaşır
Ütü yerleri sil koltukalari çek
Mutfak duvari dolabı sil o kadar çok iş yaptım ki bugün abarttım
Sultanım korona olsam senin gibi seksi bir pilici kaçırmazdım. Gözünü seveyim dikkatli olAnneme uğradık çocukları almak için
Eve gideyim ilk isim yıkanmak zaten gelir gelmz telefonumu sildim kolonya varmış annemde onu sürdüm
Smdilik iyiyiz
Hiç birisinin allahtan korkusu yok. İbadetleri göstermelikmiş çıktı ortaya. Cehennemden korkan insan fellik fellik gezip, karantinadan kaçıp, suçsuz polislere tükürür mü.. Şeytanın ta kendisi bunlar.Allah bildigi gibi etsin. Bir ayagim cukurda diye takmiyorlar. Onca insanin hakkina giriyorlar.
Perisan olduk gunlerdir. Esim kizimizi opmeye korkar oldu dunden beri. Gecti diger odada yatti. Ne hakkin var insanlara bunu yapmaya
O konyadaki hacilari da toplayacaksin bir yere. Vereceksjn atese. Ne demek polise tukurmek gorecekler. Pislikler. Guya ibadetten geldiler. Allahtan korkan sunu yapar mi?
İflah olmaz bir koçumanne karnında belliymis demek koç olacağın ondan duramamisin cici
Yaa cicim bende erken dogmusum 1 kilo 800 grammisim banada yasamaz demisler ama sag salim yasiyorumkizimda 38+2 tam 9 ayini doldurdu dunyaya geldi
D Dilos06Bende parmak bebek olarak doğmuşum tam 1 kiloymuşum7 aylık bebeyim en küçük mandalina kadar kafam varmış
Yaşamaz demişler beni kedilerden köpeklerden kaçırmışlar yerler diye
Nasıl direndiysem 7 aylık kaldım
Böyle erken doğanlara fırlama diolaaaa
Ne kadar görmemiş insanlar bunlar şamdanım. Afedersin oğulları gerizekalı mı da birinin bakımının altına sokmaya çalışıyorlaryan tarafimda oturan bi abla var is yerimde cicisaçları platin sarı. bi tarafi yesile boyamış baska biri pembeler attirmis arasına hep yakuzayla yasitlar. ben giymem onlarin giydiklerini mesela
geçen diyo ki saçı yesilli, ayyyy simdiki kızlar cok pis çok pasaklı. ne ev isi biliyolar ne yemek. benim oglum alışkın değil. nasil evlencek nasıl emanet edicem ben çok zor sana Allah sabir versin senin zamanına kadar daha kötü olur diyo oğlum var diye.
abla dedim kimse kimsenin yemeğini temizliğini yapmak zorunda değil ki. ben oglum var diye üzülüyorum acaba elin kızını üzer mi günahına girer mi diye. eğer yemek yapılacaksa oğlum yapar. temizlik yapilacaksa da yapar. eğer sevdiği insanla hayat kurcaksa kenara cekilmek yok herşeyi yapacak dedim. kadin kalp krizi gecircekti
ben kaynanamla tanıştığımda 39 yasindaydi. bı ayağı cukurda gibi konusuyodu. şimdi 50 yaşında kötürüm kalmış gibi davraniyo sanki yarın ölecekhiç ortası yok bunlarin vallahi
ben oyumu boşanmakdan yana kullanıyorum
Selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?