Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu ben de hep düşünüyorum biliyo musun çay. Ya diyorum önce ben ölürsem diyorum birlikte ölmek daha iyi mi olur diyorum. Valla değişik.
Yani eşim olduğunda tabi bu yıllar sonrasını hep düşünüyorum nedense

yan tarafimda oturan bi abla var is yerimde cici saçları platin sarı. bi tarafi yesile boyamış baska biri pembeler attirmis arasına hep yakuzayla yasitlar. ben giymem onlarin giydiklerini mesela

geçen diyo ki saçı yesilli, ayyyy simdiki kızlar cok pis çok pasaklı. ne ev isi biliyolar ne yemek. benim oglum alışkın değil. nasil evlencek nasıl emanet edicem ben çok zor sana Allah sabir versin senin zamanına kadar daha kötü olur diyo oğlum var diye.

abla dedim kimse kimsenin yemeğini temizliğini yapmak zorunda değil ki. ben oglum var diye üzülüyorum acaba elin kızını üzer mi günahına girer mi diye. eğer yemek yapılacaksa oğlum yapar. temizlik yapilacaksa da yapar. eğer sevdiği insanla hayat kurcaksa kenara cekilmek yok herşeyi yapacak dedim. kadin kalp krizi gecircekti

ben kaynanamla tanıştığımda 39 yasindaydi. bı ayağı cukurda gibi konusuyodu. şimdi 50 yaşında kötürüm kalmış gibi davraniyo sanki yarın ölecek hiç ortası yok bunlarin vallahi

iyi akşamlar kızlarrr
gezme diyetindeyiz eşimde bende
eşimin şirketide izne göndermiş herkesi oda evde
dünden beri çıkmıyoruz alışverişi bile migros sanal marketten yaptık
şimdi teze gömüldük ikimiz 2 bilgisayardan tezlerimize yoğunlaştık kafamı bi kaldırdım akşam olmuş valla
bi gireyim siz napıyorsunuz bakayım dedim

Benim de okuduğum yer teyzelerin cidden kendine aşırı baktığı bi yerdi samdanım. Bizim burda teyzeler normal yanii hiç öyle görmedim tabi yadırgamıştım bii Ojeli parmaklar hattaa ayak parmağı yaa hem de kırmızı oje filan Allahııımmm biz sabah dershaneye giderdik çoğu zaman kahvaltı yapamadan karşıdan bir geliyor ayakkabılar topuklu saçlar fönlü ben de yer vermezdim valla o saatte onları yapıyorsa benden iyi demektir

Biz ölmüşüz

Bazen daha da genis dusunuyorum annem babam esim kizim evlat zaten apayri da ah blmiyorum cok cok zor ama bu hayatin gercegi elbet swvdiklerimizin kaybini yssayacagiz belki es belki ana baba kardes dusununce bile ne kotuuu beynim uyusuyo

Bazen daha da genis dusunuyorum annem babam esim kizim evlat zaten apayri da ah blmiyorum cok cok zor ama bu hayatin gercegi elbet swvdiklerimizin kaybini yssayacagiz belki es belki ana baba kardes dusununce bile ne kotuuu beynim uyusuyo
Aynennn öylee bende öyleyim.. derin derin bu konular

cay ya düşündüğün şeylere bak deme öyle şeyler canım benim

sen de haklısın herkesin düşüncesi yaşam tarzı aynı değil. Allah geçim kolaylığı versin inşallah:)

eşime sinirlendim boynum tutuldu benim mesela akşam kan çıkabilir evde

Maşallah kuzucumm aynen öylee ne iyi olmuş, ikinizde çıkmazsınız canınız da sıkılmaz beraber olunca

Maşallah kuzucumm ❤ aynen öylee ne iyi olmuş, ikinizde çıkmazsınız canınız da sıkılmaz beraber olunca
Sıkılmıyor valla kuzum pek vakit kalmadı sıkılmaya ama daha çok var bakalım sıkılacak mıyız
sen nasılsın napıyorsun

Amiin canim cumlemize insallah

Niye sinirlendirdi seni esin kiz boynun tutulacak kadarr kan flan cikarma hsstanelere gidilmyo biliosun bak unutma

Oyy yirim seni askilopum

kız sabah ben de çok enerjik olurum nur

görsen ne kadar rahat enerjik dersin bizim işyerindeki kadınlar genelde aşırı bakımlı. zengin kocayla evlenmis ya da baba evinde kalıp kendi parasını doyasiya yemiş

Allah'ım bizi bi eleştirirlerdi ki mal mal bakar kalırdık bilmediğim çamaşır markaları, yurtdışında tatile nasıl cikmadiniz diye sasirmalar. kuaföre gitsene, eve birini tutsana, bilmem nerden kıyafet alsana

dedikleri hayat için maasimi komple kendime harcayıp üstüne kocamdan almam lazım. aylik bi 20 bin tl falan gelirin olcak borcun olmayacak

onlara göre herşey pembik

Amiin canim cumlemize insallah

Niye sinirlendirdi seni esin kiz boynun tutulacak kadarr kan flan cikarma hsstanelere gidilmyo biliosun bak unutma

doğal seleksiyon çay birimiz kan kaybından ölür nolcak büyük ihtimalle o ben olmam

parası yok parası varmış gibi davranıyo ailesine karşı ona sinirlendim bizim ailesinden alacağımız para vardi. aldık borçları ödedi hala borclar kapanmadi. ailesi o para komple duruyo saniyo ne gerek var. esin ücretsiz izindeyken kriz çıktı açıldin işte. niye sakliyosun ne var bunda saklanacak

Aman diloyum çok dikkatli ol kuzum. Durumun riskli. Kızını kucağına alırken dikkatli ol hatta mümkün mertebe almamaya çalış. Gir yatağa çıkma kal orda
Askimm napayım balım 3 makjne çamaşır
Ütü yerleri sil koltukalari çek
Mutfak duvari dolabı sil o kadar çok iş yaptım ki bugün abarttım
Geçen gün aynı şeyleri yapınca doğuruyorum sandım tansiyonum fırlamış
Diloşum o kadar zorlama kendini. Ya da zorla hamile olunca yapamayacaksın nasılsa
Anneme uğradık çocukları almak için
Eve gideyim ilk isim yıkanmak zaten gelir gelmz telefonumu sildim kolonya varmış annemde onu sürdüm
Smdilik iyiyiz
Sultanım korona olsam senin gibi seksi bir pilici kaçırmazdım. Gözünü seveyim dikkatli ol
Hiç birisinin allahtan korkusu yok. İbadetleri göstermelikmiş çıktı ortaya. Cehennemden korkan insan fellik fellik gezip, karantinadan kaçıp, suçsuz polislere tükürür mü.. Şeytanın ta kendisi bunlar.
Korkmayın kespırım Allahın izniyle birşey olmayacaktır. 14 gün ev ayırabilirseniz ayırın eşinle. Belirtilere göre bir sağlık kuruluşuna baş vurursunuz.
anne karnında belliymis demek koç olacağın ondan duramamisin cici
İflah olmaz bir koçum
Dün anamın karnına sığamadım bugün de dünyaya sığamıyorum
Yaa cicim bende erken dogmusum 1 kilo 800 grammisim banada yasamaz demisler ama sag salim yasiyorum kizimda 38+2 tam 9 ayini doldurdu dunyaya geldi
D Dilos06 Diktorya Secret
Erken doğanları koruma ve yaşatma derneği kuralım birtek 3ümüz üye olalım
Ne kadar görmemiş insanlar bunlar şamdanım. Afedersin oğulları gerizekalı mı da birinin bakımının altına sokmaya çalışıyorlar hatta o kadar zeka problemleri mi var bu oğlanların da bakımın da iyisini garantisini arıyorlar
Aklı olan eli kolu bacağı olan kendi işini kendi görür. Motor kas becerileri daha anne karnında oluşmaya başlıyor bu kadar zor değil geyşam bana 1 kere ütüsünü yaptırmadı kendi yapar. Bulaşık yemek çamaşır her iş elinden geliyor adamın.
Bir defa o buldumcuk analar evlatlarını seviyorsa şunu düşünür. Benim evladım ileride anasız kaldığında, karısı da göçüp giderse nasıl hayatta kalacak? Her erkek kendi işini kendi yapabilmeli..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…