- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.561
Aman diloyum çok dikkatli ol kuzum. Durumun riskli. Kızını kucağına alırken dikkatli ol hatta mümkün mertebe almamaya çalış. Gir yatağa çıkma kal orda
Geçen gün aynı şeyleri yapınca doğuruyorum sandım tansiyonum fırlamış
Diloşum o kadar zorlama kendini. Ya da zorla hamile olunca yapamayacaksın nasılsa
Sultanım korona olsam senin gibi seksi bir pilici kaçırmazdım. Gözünü seveyim dikkatli ol
Hiç birisinin allahtan korkusu yok. İbadetleri göstermelikmiş çıktı ortaya. Cehennemden korkan insan fellik fellik gezip, karantinadan kaçıp, suçsuz polislere tükürür mü.. Şeytanın ta kendisi bunlar.
Korkmayın kespırım Allahın izniyle birşey olmayacaktır. 14 gün ev ayırabilirseniz ayırın eşinle. Belirtilere göre bir sağlık kuruluşuna baş vurursunuz.
İflah olmaz bir koçum
Dün anamın karnına sığamadım bugün de dünyaya sığamıyorum
@Dilos06Diktorya Secret
Erken doğanları koruma ve yaşatma derneği kuralım birtek 3ümüz üye olalım
Ne kadar görmemiş insanlar bunlar şamdanım. Afedersin oğulları gerizekalı mı da birinin bakımının altına sokmaya çalışıyorlarhatta o kadar zeka problemleri mi var bu oğlanların da bakımın da iyisini garantisini arıyorlar
Aklı olan eli kolu bacağı olan kendi işini kendi görür. Motor kas becerileri daha anne karnında oluşmaya başlıyor bu kadar zor değilgeyşam bana 1 kere ütüsünü yaptırmadı kendi yapar. Bulaşık yemek çamaşır her iş elinden geliyor adamın.
Bir defa o buldumcuk analar evlatlarını seviyorsa şunu düşünür. Benim evladım ileride anasız kaldığında, karısı da göçüp giderse nasıl hayatta kalacak? Her erkek kendi işini kendi yapabilmeli..
Vallahi amipler kendi kendilerine harika hayatta kalıyor. Lisedeyken nasıl becerdiysem amip kapmışımsadece erkek anneleri böyle cici. sanarsin çocuk değil amip dogurmuslaramip bile kendi kendine hayatta kalıyo. ben anlamadım bunların derdi ne.
ben de oğlan doğurdum ama inşallah onlar gibi olmam
Vallahi amipler kendi kendilerine harika hayatta kalıyor. Lisedeyken nasıl becerdiysem amip kapmışımne tedaviler gördüm de anca canlarını teslim ettiler
Senin öyle olma imkanın yok şamdanım. Sen bilinçli ve harika bir annesin. Her yönüyle takdir ettiğim örnek aldığım bir annesin. Bulamadık senin gibi bir kaynana, amipe uğrayan kaderim beni yakuzaya da uğrattı
HoşbuldummmAçıkçası hepimizin oyu belli kuzum, takım kararı olarak boşanmaya oy verebiliriz
Hoşgeldin
Bide o kafada olanlar var kii sahiden samdanım, çok merak etmişimdir böyle akıl verdikleri gibi hakikaten kendi evlerinde öyleler miikız sabah ben de çok enerjik olurum nur
görsen ne kadar rahat enerjik dersinbizim işyerindeki kadınlar genelde aşırı bakımlı. zengin kocayla evlenmis ya da baba evinde kalıp kendi parasını doyasiya yemiş
Allah'ım bizi bi eleştirirlerdi ki mal mal bakar kalırdıkbilmediğim çamaşır markaları, yurtdışında tatile nasıl cikmadiniz diye sasirmalar. kuaföre gitsene, eve birini tutsana, bilmem nerden kıyafet alsana
dedikleri hayat için maasimi komple kendime harcayıp üstüne kocamdan almam lazım. aylik bi 20 bin tl falan gelirin olcak borcun olmayacak
onlara göre herşey pembik
Derneğin başkanıda yine sen ol cicimAman diloyum çok dikkatli ol kuzum. Durumun riskli. Kızını kucağına alırken dikkatli ol hatta mümkün mertebe almamaya çalış. Gir yatağa çıkma kal orda
Diloşum o kadar zorlama kendini. Ya da zorla hamile olunca yapamayacaksın nasılsa
Sultanım korona olsam senin gibi seksi bir pilici kaçırmazdım. Gözünü seveyim dikkatli ol
Hiç birisinin allahtan korkusu yok. İbadetleri göstermelikmiş çıktı ortaya. Cehennemden korkan insan fellik fellik gezip, karantinadan kaçıp, suçsuz polislere tükürür mü.. Şeytanın ta kendisi bunlar.
Korkmayın kespırım Allahın izniyle birşey olmayacaktır. 14 gün ev ayırabilirseniz ayırın eşinle. Belirtilere göre bir sağlık kuruluşuna baş vurursunuz.
İflah olmaz bir koçum
@Dilos06Diktorya Secret
Ne kadar görmemiş insanlar bunlar şamdanım. Afedersin oğulları gerizekalı mı da birinin bakımının altına sokmaya çalışıyorlarhatta o kadar zeka problemleri mi var bu oğlanların da bakımın da iyisini garantisini arıyorlar
Aklı olan eli kolu bacağı olan kendi işini kendi görür. Motor kas becerileri daha anne karnında oluşmaya başlıyor bu kadar zor değilgeyşam bana 1 kere ütüsünü yaptırmadı kendi yapar. Bulaşık yemek çamaşır her iş elinden geliyor adamın.
Bir defa o buldumcuk analar evlatlarını seviyorsa şunu düşünür. Benim evladım ileride anasız kaldığında, karısı da göçüp giderse nasıl hayatta kalacak? Her erkek kendi işini kendi yapabilmeli..
Bide o kafada olanlar var kii sahiden samdanım, çok merak etmişimdir böyle akıl verdikleri gibi hakikaten kendi evlerinde öyleler mii
Vallahi şamdanım kapana kadar bende sadece biyoloji kitaplarında sanıyordum ama bizzat bedenimde besledimyaaaaa ciciiiiiiteşekkür ederim canım benim sizler benden daha güzel annelersiniz eminim bebislerinize çok daha fazla şey katacaksiniz.
amip mi kapmissinben onu sadece fen bilgisi dersinde var saniyodum inşallah zor bi süreç olmamıştır geçmesine çok sevindim
o zaman bunlar kesin amip doğuruyo cicimilletin kızının günahına giriyolar evlenip. konakçı gibi yasiyolar düşünsene evleniyolar karısını maddi manevi sömürüyo hepsi yetmiyo ailesine de kullandiriyo amip anaları cogalmasin diye kampanya baslatcam
Evlilikte mi yenisin. Ne kadar yenisin söyle ona göre boşanma istatistiğini çıkartayımHoşbuldummm
Ben daha yeniyim hemen boşanırsam hala umut var
Tamam ama bu sefer alırım aylık 700 dolarınızı.Derneğin başkanıda yine sen ol cicim
Hayalimde bile canlanmadı ben fakirimçoğu yemek yapmiyoyardımcısı temizlik yemek yapıyo kırk yılda bir kek kurabiye yaparsa çok havalı geziyolar evdekiler vaaaayyy diyolarmis
saçlar hep fonlu ziynetler hep pahalı taslardanyakut zümrüt pırlanta elmas. en kötü iki ayda bir tatile giderler üç ayda bi yurtdışına sor ama memurlar
sor bakalım cici patili Büşra falan bu lüksün ne kadarini yaşamış ben ne kadarını yaşadımben anlamıyorum ki onlar 657 yse ben neyim ay sonu getircez diye canımız çıkıyo.
Vallahi şamdanım kapana kadar bende sadece biyoloji kitaplarında sanıyordum ama bizzat bedenimde besledim
Kusmaktan helak olarak ve ateşle hastahanelik oldum. Kanımda amip çıktımuhtemelen çeşme suyundan kaptım o zamanlar çeşme suyu içiyordum çünkü. Antibiyotik tedavisi ile geçti çok şükür. O gün bugündür 1 kez ağzıma çeşme suyu almamışımdır. Tek gerçek benim için artık Saka su
Allah vere AmipVirüs-19 salgını başlatmamışım kendi başıma Türkiyeyi felakete sürüklememişim
Amip annelerini korumama ve yaşatmama derneği kuralım gelinlerin başı yanmasın şamdanım
Hayalimde bile canlanmadı ben fakirim
İçmeyin şamdanım aman. Üstelik baya belediye tarafından güvenli olduğu bangır bangır söylenen çeşmelerimizin suyundan kaptım. Ailem kapmadı ama ben kaptım. Amip de ağzının tadını biliyor gördüğün gibi beni seçtiçeşme suyundan mi geçmiş. ben de içmem de bunu duydum ya artık hayatta içmem
amipi yaysan alacağın beddualari düşünemedim ciciiyi ki yaymamissjn
amip analarını avlama derneği kurcam ben yaseninki fazla insancıl geldi
Macırım ama topiği kalkındırıp refaha erdiremedim. 3 katlı aile binası dikemedim topiğe.bu topik hep fakir farkettin mi cici
macirsin ama topigin fak fakir beybi
zenginlik duasi et mübarek ağzınla balım sen :)
Ama nasıl oluyo gerçekten yaaa hadi büyük miras kaldı desek birine kalır ikisine kalırçoğu yemek yapmiyoyardımcısı temizlik yemek yapıyo kırk yılda bir kek kurabiye yaparsa çok havalı geziyolar evdekiler vaaaayyy diyolarmis
saçlar hep fonlu ziynetler hep pahalı taslardanyakut zümrüt pırlanta elmas. en kötü iki ayda bir tatile giderler üç ayda bi yurtdışına sor ama memurlar
sor bakalım cici patili Büşra falan bu lüksün ne kadarini yaşamış ben ne kadarını yaşadımben anlamıyorum ki onlar 657 yse ben neyim ay sonu getircez diye canımız çıkıyo.
Bende Corona olsam ilk sana gelirdimAman diloyum çok dikkatli ol kuzum. Durumun riskli. Kızını kucağına alırken dikkatli ol hatta mümkün mertebe almamaya çalış. Gir yatağa çıkma kal orda
İflah olmaz bir koçum
@Dilos06Diktorya Secret
Haksiz olabilecegini dusunmedim zaten canim ama ailesine karsi guc gosterisi olsun diye mi oyle davraniyor acaba sen tanirsin esinidoğal seleksiyon çaybirimiz kan kaybından ölür nolcak büyük ihtimalle o ben olmam
parası yok parası varmış gibi davranıyo ailesine karşı ona sinirlendimbizim ailesinden alacağımız para vardi. aldık borçları ödedi hala borclar kapanmadi. ailesi o para komple duruyo saniyo ne gerek var. esin ücretsiz izindeyken kriz çıktı açıldin işte. niye sakliyosun ne var bunda saklanacak
Kiz senin de basina gelmeyen kalmamisVallahi amipler kendi kendilerine harika hayatta kalıyor. Lisedeyken nasıl becerdiysem amip kapmışımne tedaviler gördüm de anca canlarını teslim ettiler
Senin öyle olma imkanın yok şamdanım. Sen bilinçli ve harika bir annesin. Her yönüyle takdir ettiğim örnek aldığım bir annesin. Bulamadık senin gibi bir kaynana, amipe uğratan kaderim beni yakuzaya da uğrattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?