Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sadece erkek anneleri böyle cici. sanarsin çocuk değil amip dogurmuslar amip bile kendi kendine hayatta kalıyo. ben anlamadım bunların derdi ne.

ben de oğlan doğurdum ama inşallah onlar gibi olmam

sadece erkek anneleri böyle cici. sanarsin çocuk değil amip dogurmuslar amip bile kendi kendine hayatta kalıyo. ben anlamadım bunların derdi ne.

ben de oğlan doğurdum ama inşallah onlar gibi olmam
Vallahi amipler kendi kendilerine harika hayatta kalıyor. Lisedeyken nasıl becerdiysem amip kapmışım ne tedaviler gördüm de anca canlarını teslim ettiler
Senin öyle olma imkanın yok şamdanım. Sen bilinçli ve harika bir annesin. Her yönüyle takdir ettiğim örnek aldığım bir annesin. Bulamadık senin gibi bir kaynana, amipe uğratan kaderim beni yakuzaya da uğrattı

yaaaaa ciciiiiii teşekkür ederim canım benim sizler benden daha güzel annelersiniz eminim bebislerinize çok daha fazla şey katacaksiniz.

amip mi kapmissin ben onu sadece fen bilgisi dersinde var saniyodum inşallah zor bi süreç olmamıştır geçmesine çok sevindim

o zaman bunlar kesin amip doğuruyo cici milletin kızının günahına giriyolar evlenip. konakçı gibi yasiyolar düşünsene evleniyolar karısını maddi manevi sömürüyo hepsi yetmiyo ailesine de kullandiriyo amip anaları cogalmasin diye kampanya baslatcam

Bide o kafada olanlar var kii sahiden samdanım, çok merak etmişimdir böyle akıl verdikleri gibi hakikaten kendi evlerinde öyleler mii

Derneğin başkanıda yine sen ol cicim

Bide o kafada olanlar var kii sahiden samdanım, çok merak etmişimdir böyle akıl verdikleri gibi hakikaten kendi evlerinde öyleler mii

çoğu yemek yapmiyo yardımcısı temizlik yemek yapıyo kırk yılda bir kek kurabiye yaparsa çok havalı geziyolar evdekiler vaaaayyy diyolarmis

saçlar hep fonlu ziynetler hep pahalı taslardan yakut zümrüt pırlanta elmas. en kötü iki ayda bir tatile giderler üç ayda bi yurtdışına sor ama memurlar

sor bakalım cici patili Büşra falan bu lüksün ne kadarini yaşamış ben ne kadarını yaşadım ben anlamıyorum ki onlar 657 yse ben neyim ay sonu getircez diye canımız çıkıyo.

Vallahi şamdanım kapana kadar bende sadece biyoloji kitaplarında sanıyordum ama bizzat bedenimde besledim
Kusmaktan helak olarak ve ateşle hastahanelik oldum. Kanımda amip çıktı muhtemelen çeşme suyundan kaptım o zamanlar çeşme suyu içiyordum çünkü. Antibiyotik tedavisi ile geçti çok şükür. O gün bugündür 1 kez ağzıma çeşme suyu almamışımdır. Tek gerçek benim için artık Saka su
Allah vere AmipVirüs-19 salgını başlatmamışım kendi başıma Türkiyeyi felakete sürüklememişim
Amip annelerini korumama ve yaşatmama derneği kuralım gelinlerin başı yanmasın şamdanım

Hayalimde bile canlanmadı ben fakirim

çeşme suyundan mi geçmiş. ben de içmem de bunu duydum ya artık hayatta içmem

amipi yaysan alacağın beddualari düşünemedim cici iyi ki yaymamissjn

amip analarını avlama derneği kurcam ben ya seninki fazla insancıl geldi

İçmeyin şamdanım aman. Üstelik baya belediye tarafından güvenli olduğu bangır bangır söylenen çeşmelerimizin suyundan kaptım. Ailem kapmadı ama ben kaptım. Amip de ağzının tadını biliyor gördüğün gibi beni seçti
2007 yılında Türkiyede AmipVirüs-19 salgını ile karantinaya kadar sürüklenilecek bir felaketi yaymadığım için aşırı mutluyum
Bide o yıllarda hastahaneye sıçan teyzeler vardı videolarını hatırlarsın belki. Mümkün değildi salgından arınmamız 70 milyon giderdik öbür tarafa
Şamdanım biz onları avlayalım avlamasına ama amip anaları yarasadan daha tehlikelidir virüs fışkırtabilirler

bu topik hep fakir farkettin mi cici

macirsin ama topigin fak fakir beybi

zenginlik duasi et mübarek ağzınla balım sen :)
Macırım ama topiği kalkındırıp refaha erdiremedim. 3 katlı aile binası dikemedim topiğe. hep beni bedavaya çalıştırdınız bedava topik yönettirdiniz ondan hep, nefesler kokuyor açlıktan topikte

Ama nasıl oluyo gerçekten yaaa hadi büyük miras kaldı desek birine kalır ikisine kalır o da bi yere kadar memur yanii tamam maaş iyi hoş güzel de bu kadar da değil nerden bu lüks yaşam o zmn biz ne olacaz kafamda deli sorular hiiiç anlamdm

Bende Corona olsam ilk sana gelirdim
Psikopata bağladım vallahi

Haksiz olabilecegini dusunmedim zaten canim ama ailesine karsi guc gosterisi olsun diye mi oyle davraniyor acaba sen tanirsin esini

Kiz senin de basina gelmeyen kalmamis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…