Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün zaten yıllık bir temizlik yaptım hizuşum. Bugün de 1 2 yerle uğraşacaktım ama kolumu bile kaldıramadım
Yemek yapıcam şimdi gidip. Makarna yapayım bari çuk severim
Makarna hojdir pattisim çok sever. Ben de mantı aldım. Akşam onu pisiririm. Sülalem rahat.
Başıma neler geldi sabah ekmek domates kalmamışti dedim pattisle markete gidelim hem hava alırız. Ayağım hala ağrıyor ama çatladım evde. Neyse çöpü de atayım dedim. Alışveriş yaptık geldik merdiveni çıkıyoruz ama apartmanı kesif bir koku kaplamış. Yerlere baktım Nalet olsun dedim. Çöp poşeti delikmis meğer. Kapimdan aşağıya kadar damla damla izimi bırakmışım ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi. Çocuğu içeri soktum aldın bezleri Arap sabunuyla çöp suyunu sileyim dedim. Silmeye dalmışım ayağım basamağa takıldı az kalsın merdivenden yuvarlanıyordum ucuz yırttım yeminle. Sabah sabah söylene söylene hallettim. Eşim de uyandı ya niye sen çıkıyorsun ben giderdim falan. Uyandırmaya kıyamadım 6 miydi neydi uyuduğumuzda. Zaten o kalkıp alana kadar işlerimi daha çabuk hallederdim. Çok acayip bir sabah geçirdim ya. Ayağımı da zorlamışım zonkluyor şimdi de

Rahat dur diyesim geldi o çöp akıyor ya deli oluyorum

Rahat dur diyesim geldi o çöp akıyor ya deli oluyorum
Ya bence giydiğim terlikten var ya. Ayağımı burktugumda da aynı terlik vardı, merdivene takıldığında da. Atayım ben en iyisi şu Nalet terliği. Evet konunun benim sakarligimla hiçbir alakası yok. Tamamen terlik

Tabi canım, seri üretim yapmışlar o terliğin, sen her düşmende o seride ki terlikten giymişsin

Hayat böyle bir şey işte ne yaparsın belki bir zamanlar ben diyet yaparken sen mantı yiyordun?
Olma ihtimali yüksek bir dönem yiyorum bir dönem diyet. Bekarken hiç böyle derdim yoktu, ne yesem yaramıyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…