- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.321
Elf gözlerin nerelere kadir be minişim, etiketsiz de görüyorsun helal sanaGördüm gördüm sağol bacımmmmmmmmmmmm
Makarna hojdirDün zaten yıllık bir temizlik yaptım hizuşum. Bugün de 1 2 yerle uğraşacaktım ama kolumu bile kaldıramadım
Yemek yapıcam şimdi gidip. Makarna yapayım bari çuk severim
Rahat dur diyesim geldiMakarna hojdirpattisim çok sever. Ben de mantı aldım. Akşam onu pisiririm. Sülalem rahat.
Başıma neler geldi sabahekmek domates kalmamışti dedim pattisle markete gidelim hem hava alırız. Ayağım hala ağrıyor ama çatladım evde. Neyse çöpü de atayım dedim. Alışveriş yaptık geldik merdiveni çıkıyoruz ama apartmanı kesif bir koku kaplamış. Yerlere baktım Nalet olsun dedim. Çöp poşeti delikmis meğer. Kapimdan aşağıya kadar damla damla izimi bırakmışım ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi. Çocuğu içeri soktum aldın bezleri Arap sabunuyla çöp suyunu sileyim dedim. Silmeye dalmışım ayağım basamağa takıldı az kalsın merdivenden yuvarlanıyordum ucuz yırttım yeminle. Sabah sabah söylene söylene hallettim. Eşim de uyandı ya niye sen çıkıyorsun ben giderdim falan. Uyandırmaya kıyamadım 6 miydi neydi uyuduğumuzda. Zaten o kalkıp alana kadar işlerimi daha çabuk hallederdim. Çok acayip bir sabah geçirdim ya. Ayağımı da zorlamışım zonkluyor şimdi de
Ya bence giydiğim terlikten var ya. Ayağımı burktugumda da aynı terlik vardı, merdivene takıldığında da. Atayım ben en iyisi şu Nalet terliği. Evet konunun benim sakarligimla hiçbir alakası yok. Tamamen terlikRahat dur diyesim geldio çöp akıyor ya deli oluyorum
Tabi canım, seri üretim yapmışlar o terliğin, sen her düşmende o seride ki terlikten giymişsinYa bence giydiğim terlikten var ya. Ayağımı burktugumda da aynı terlik vardı, merdivene takıldığında da. Atayım ben en iyisi şu Nalet terliği. Evet konunun benim sakarligimla hiçbir alakası yok. Tamamen terlik
Yok kız ayni terlikTabi canım, seri üretim yapmışlar o terliğin, sen her düşmende o seride ki terlikten giymişsin
Acaba mahkemeye mi versenYok kız ayni terlikseriyi bilemem alan başkası varsa onlarla da konuşmak lazım
Allah razı olsun canım. Terliği evin önünde sallandiracagim şan için bir daha başka canlar yakamayacakAcaba mahkemeye mi versenbende çok mantıklı
Geçmiş olsun ya hu, sen her gün sadaka ver kendin için ❤
Haketmiş hain terlikAllah razı olsun canım. Terliği evin önünde sallandiracagim şan için bir daha başka canlar yakamayacak
Hayat böyle bir şey işte ne yaparsınBen burda diyet yapıyım, herkesler mantı makarna yesin
Olma ihtimali yüksekHayat böyle bir şey işte ne yaparsınbelki bir zamanlar ben diyet yaparken sen mantı yiyordun?
Evlilik başa bela yaOlma ihtimali yüksekbir dönem yiyorum bir dönem diyet. Bekarken hiç böyle derdim yoktu, ne yesem yaramıyordu
Çook doğru dedin bunuEvlilik başa bela ya
Düğüne 36 beden alırsın ne olacakYarın nişan var görümcemin, daha çıkıp kıyafet alıcam. Ne güzel 38 beden almak vardı salak kafam
Şimdi bunu düşünüyordum var yaDüğüne 36 beden alırsın ne olacak
Oyyy canım benimBuralar gece kulübü gibi renkli hareketliydi. Şimdi dutluk olmuş ya la. Kimse yok
@RosSsS temizlik gazisi mi oldun ne yaptın?
Limonsuzzcay bebis nasıl oldu kız meraklandım
B Brunello Cicinelli Allah vere de kv yi picaklamaya
@Kutsal zebra 11.000 e çok var daha ondan sahada değilsin dimi...
@samdan sen nerdesin gi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?