Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kizlaaaaarrrrrr napiyosunuz nerdesiniz

hizuran yastayim bacim adam gitti ne zaman gelecek belli değil bugün de herkes sözleşmis gibi arayip evlilik yıldönümümü kutluyo

bı kaç gündür esimin evde olduğu saatler belirsizdi kuzu. islerim de cok birikmişti o yüzden giremedim. bakip çıkmayı sevmiyorum ben geyik yapmayi seviyorum o yüzden şimdi geldim komple size

Yaaa kaldı mı evlilik yıl dönümü olsun ilk fırsatta kutlarsınız

Yaaa kaldı mı evlilik yıl dönümü olsun ilk fırsatta kutlarsınız

valla kaldı be negom kurdeleyi de almadim o yüzden

hatta uyuzlu kaynanm aradi eşimin işte olduğunu biliyo evlilik yıldönümünü kutladi. eismi sordu ise gitti dedim. nasıl kahkaha atiyo manyak mıdır nedir.

hayır koca benim bugün olmazsa evde olunca operim
ama yalan yok gıcık oldum valla

Ayy gııııcıık
Boş ver kuzum aynen canınız sağolsun o gün şart mı ya. Kalpler bir olsun, muhabbet olsun yeter ki
Hiç üzülme

Ayy gııııcıık
Boş ver kuzum aynen canınız sağolsun o gün şart mı ya. Kalpler bir olsun, muhabbet olsun yeter ki ❤
Hiç üzülme

aynen öyle negom

artık kafama takmıyorum napayim deli deyip geçiyorum

Allah'ından bulacak o inanıyorum buna çok yürekten

Kertenkelelerim hadi bakalım akşam toplantısına
Öncelikle kıymatlı üyem K Kendinisevenbirii nin yasını tutarak sözlerime başlamak isterim. Şöyle bir kolaçan ettim de dini yorumdan gitmiş gibi görünüyor. Takip ediyordur burayı diye umarak çabuk dönmesini temenni ederim bebemin

İkinci olarak önemli bir duyurum var:
Bugün topik sahibi bendeniz ve topiğin onur üyesi @RosSsS ile akrostiş şiir ödülü hakkında bir toplantı yapıp iştişare ettik. Ve yeni bir karar aldık. Yeni düzenleme şu şekildedir:
Ödülün daha çeşitli üyelere ulaşması açısından 1 ödül kazanana 2 ödül bekleme şartı getiriyorum. Örneğin; 3000.mesajı X kişisi kazandı. 4000.ve 5000.mesajlarda kazanma hakkı durdurulacak. 4000. Ve 5000.mesaj kendisine denk gelse bile kendisinden sonra yazan ilk üye hak sahibi olacak. X kişisinin hakkı 6000. Mesaj ile yeniden devreye girecek.
10.000 mesaj itibari ile bu kararı devreye sokmuş bulunmaktayım. Sizler kararı nasıl buldunuz bakalım, inşallah beğenirsiniz.
Ha birde topiğe uzun süre gelmeyen üyelerin etiketini kaldırma kararı da aldım. O kadar etiket yapıyorum gelmiyor, beğeni dahi atmıyor, neden gelmediğini söylemiyor ama bakıyorum kk'da yada diğer topiklerde aktif. Bizimki de parmak. Boşuna çalışmasın di mi.

Üçüncü olarak seksü geyşa bugün itibari ile üst devre oldu. Alt devreleri bugün gelmiş ve göreve başlamış. Artık nöbet yok, çelik yelek yok, angarya işler daha az olacak. Alt devreler geldiği zaman daha az yorgun olacağım sözü vardı bakalım neler değişecek hayatımızda. Hatta bugün alt devrelere eğitim vermiş inşallah aralarında kız yoktur
Sizler neler yaptınız bakalım, gününüz kendiniz gibi datlu geçti mi?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
Amecey

Akrostiş kararı güzel olmuş
Geyşanın yeni görevi hayırlı olsun, umduğun gibi olur inşallah
Veee inşaallah kız yoktur ne ya

Sellam aksiyon ve ben cene didinmi bennn

Sonuncu habere çok sevindim senin adına madonnam yaburda da kıskançlığın devreye girmiş
@Kendinisevenbiriii seni şimdiden özledik
Akrostiş kararın gayet hoş mmm ama bana da yazacaktın bi ara

Akrostiş kararı güzel olmuş
Geyşanın yeni görevi hayırlı olsun, umduğun gibi olur inşallah
Veee inşaallah kız yoktur ne ya
Eğitim verdiklerinin arasında kız yoktur inşallah negom yoksa alt devrelerde tabiki kız var
Gönül ister olmasın ama napıcan mecbur,
Sağol kuzum inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…