- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.361
Tatlım ben buranın müdavimiyim zaten
12 bininci mj da beni bekleyin a dostlar tamam bu karar hoşuma kaçtıKertenkelelerim hadi bakalım akşam toplantısına
Öncelikle kıymatlı üyem K Kendinisevenbirii nin yasını tutarak sözlerime başlamak isterim. Şöyle bir kolaçan ettim de dini yorumdan gitmiş gibi görünüyor. Takip ediyordur burayı diye umarak çabuk dönmesini temenni ederim bebemin
İkinci olarak önemli bir duyurum var:
Bugün topik sahibi bendeniz ve topiğin onur üyesi @RosSsS ile akrostiş şiir ödülü hakkında bir toplantı yapıp iştişare ettik. Ve yeni bir karar aldık. Yeni düzenleme şu şekildedir:
Ödülün daha çeşitli üyelere ulaşması açısından 1 ödül kazanana 2 ödül bekleme şartı getiriyorum. Örneğin; 3000.mesajı X kişisi kazandı. 4000.ve 5000.mesajlarda kazanma hakkı durdurulacak. 4000. Ve 5000.mesaj kendisine denk gelse bile kendisinden sonra yazan ilk üye hak sahibi olacak. X kişisinin hakkı 6000. Mesaj ile yeniden devreye girecek.
10.000 mesaj itibari ile bu kararı devreye sokmuş bulunmaktayım. Sizler kararı nasıl buldunuz bakalım, inşallah beğenirsiniz.
Ha birde topiğe uzun süre gelmeyen üyelerin etiketini kaldırma kararı da aldım. O kadar etiket yapıyorum gelmiyor, beğeni dahi atmıyor, neden gelmediğini söylemiyor ama bakıyorum kk'da yada diğer topiklerde aktif. Bizimki de parmak. Boşuna çalışmasın di mi.
Üçüncü olarak seksü geyşa bugün itibari ile üst devre oldu.Alt devreleri bugün gelmiş ve göreve başlamış. Artık nöbet yok, çelik yelek yok, angarya işler daha az olacak. Alt devreler geldiği zaman daha az yorgun olacağım sözü vardı bakalım neler değişecek hayatımızda. Hatta bugün alt devrelere eğitim vermiş inşallah aralarında kız yoktur
Sizler neler yaptınız bakalım, gününüz kendiniz gibi datlu geçti mi?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
T Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
Bende çok kıskancım anlıyorum seniEğitim verdiklerinin arasında kız yoktur inşallah negom yoksa alt devrelerde tabiki kız var
Gönül ister olmasın ama napıcan mecbur,
Sağol kuzum inşallah
Hoşgeldin kuzucuk. Tatlıanne iyi ki etiketledi. Hoşgeldin aramıza,Hosbuldummmm
Doğru dedin limonsuzum sana teselli armağanım vardı. En kısa sürede seninle olacakSonuncu habere çok sevindim senin adına madonnam yaburda da kıskançlığın devreye girmiş
@Kendinisevenbiriii seni şimdiden özledik
Akrostiş kararın gayet hoş☺ mmm ama bana da yazacaktın bi ara
Eyiki etiket etmiş haaasa bnde diyrim kimse gok ortalardaHoşgeldin kuzucuk. Tatlıanne iyi ki etiketledi. Hoşgeldin aramıza
Callaha motivisyana ihtiyacım var enerji lazim kafa lazim ne ediyok simduk.Hoşgeldin tatlışım etiketlerin için de teşekkür ederim
Nasılsın kuzum neler yaptın bugün
Ben Nerde siz ordaaaTatlım ben buranın müdavimiyim zatenama yine de sağol
Senin hoşuna gittiyse herkesin hoşuna gitmiştir kutsişim12 bininci mj da beni bekleyin a dostlar tamam bu karar hoşuma kaçtı
Bi kere de benim etiketi yap beeee offf beeee
Ooo hayırlı olsun canım cok sevindim daha cok üstlere çıkabilmesi dileğiyle :)
Kıskançlık başa bela. Alınan birşey olsa aldırıcam yeminle operasyonla ama çaresiz dert resmenBende çok kıskancım anlıyorum seni
Benimki de doktorlar, hemşireler falan filan işte
AynenSenin hoşuna gittiyse herkesin hoşuna gitmiştir kutsişim
12000 e kadar durdurdum seni. 12000 de görüşmek üzereHem o zaman daha da tatlı gelir
Bir de nasıl adın var hakketen kutsişim ya çıkmıyor toplu etiketlerde
Proyum emmeeeee pro üyelik bendeee
Buradayız buradayızEyiki etiket etmiş haaasa bnde diyrim kimse gok ortalarda
Sağlık personeli atamayla alakalı canımKıskançlık başa bela. Alınan birşey olsa aldırıcam yeminle operasyonla ama çaresiz dert resmen
Mesleği neydi negom seninkinin?
Evet limonsuzum ama sen ödülü son günlerde yaşadığın üzüntülere ana yüreğim dayanmadğı için kazandın
3 erkek anasiyim ev karisiyimBuradayız buradayız
Tanışalım, tanıt kendini. İsmen biliyorum ama hiç tanışmamıştık
Bende pro olam diyordum ama vazgeçtim çünkü kocişim bu kadar aktif kullandığımı ve bu kadar arkadaşım olduğunu bilmiyorProyum emmeeeee pro üyelik bendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?