- 24 Haziran 2015
- 40.173
- 155.288
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.381
Hayırlı olsun canım. Benimkinin de yanında çalışan bir kız var. İki kişiler sadece departmanda yeni kişi de almıyorlar bilemiyorum AltanKertenkelelerim hadi bakalım akşam toplantısına
Öncelikle kıymatlı üyem @Kendinisevenbirii nin yasını tutarak sözlerime başlamak isterim. Şöyle bir kolaçan ettim de dini yorumdan gitmiş gibi görünüyor. Takip ediyordur burayı diye umarak çabuk dönmesini temenni ederim bebemin
İkinci olarak önemli bir duyurum var:
Bugün topik sahibi bendeniz ve topiğin onur üyesi @RosSsS ile akrostiş şiir ödülü hakkında bir toplantı yapıp iştişare ettik. Ve yeni bir karar aldık. Yeni düzenleme şu şekildedir:
Ödülün daha çeşitli üyelere ulaşması açısından 1 ödül kazanana 2 ödül bekleme şartı getiriyorum. Örneğin; 3000.mesajı X kişisi kazandı. 4000.ve 5000.mesajlarda kazanma hakkı durdurulacak. 4000. Ve 5000.mesaj kendisine denk gelse bile kendisinden sonra yazan ilk üye hak sahibi olacak. X kişisinin hakkı 6000. Mesaj ile yeniden devreye girecek.
10.000 mesaj itibari ile bu kararı devreye sokmuş bulunmaktayım. Sizler kararı nasıl buldunuz bakalım, inşallah beğenirsiniz.
Ha birde topiğe uzun süre gelmeyen üyelerin etiketini kaldırma kararı da aldım. O kadar etiket yapıyorum gelmiyor, beğeni dahi atmıyor, neden gelmediğini söylemiyor ama bakıyorum kk'da yada diğer topiklerde aktif. Bizimki de parmak. Boşuna çalışmasın di mi.
Üçüncü olarak seksü geyşa bugün itibari ile üst devre oldu.Alt devreleri bugün gelmiş ve göreve başlamış. Artık nöbet yok, çelik yelek yok, angarya işler daha az olacak. Alt devreler geldiği zaman daha az yorgun olacağım sözü vardı bakalım neler değişecek hayatımızda. Hatta bugün alt devrelere eğitim vermiş inşallah aralarında kız yoktur
Sizler neler yaptınız bakalım, gününüz kendiniz gibi datlu geçti mi?
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
Senin bir gitmeye pek hevesin var zaten 2 lafından biri aynı yere dokunuyor yakında bir unutucam seni alzheimar hastaları ilahı yapıcaklar müridim olmak isticekler o derece unutucam.Aynenbi daha düzgün etiket yapama o zaman da unut beni
Biliyorum bilmem mi. Tekrar ana yüreğin üzülmesin diye yazmamıştımEvet limonsuzum ama sen ödülü son günlerde yaşadığın üzüntülere ana yüreğim dayanmadğı için kazandın
Napayım bir akrostiş şiirim var elimden gelse neler yaparım da buradan o kadar oluyor
Benim heruuf hec bilmiyirrBende pro olam diyordum ama vazgeçtim çünkü kocişim bu kadar aktif kullandığımı ve bu kadar arkadaşım olduğunu bilmiyor
Oyyy kuzummmHayırlı olsun canım. Benimkinin de yanında çalışan bir kız var. İki kişiler sadece departmanda yeni kişi de almıyorlar bilemiyorum Altan
İlk açtığımda dedi ki ya erkeklerse nerden bileceksinBenim heruuf hec bilmiyirr
Kıskanç odundur kendisi
Herşeyi de bilmeyi versin
O gelica kapayrim
Gidince acayrim
Anladığım kadarıyla ondan gitmiş evet. Hacı hoca karıştırmış bide olayaSağlık personeli atamayla alakalı canım
A haha bencede kadın olmayan bir yer olaydıAnladığım kadarıyla ondan gitmiş evet. Hacı hoca karıştırmış bide olayabdv nin hayalet avcıları sağ bırakırlar mı hiç.
Senin işinde zor. Keşke fabrikada sadece erkekler içinde çalışan kocalar bulsaydık yanlış yaptık yanlış
Farzet erkekler napiyoz gariiii muhabbeti ediyok soyunmuyok yaİlk açtığımda dedi ki ya erkeklerse nerden bileceksin
Hahaha Hürrem Sultan ilan ediyorum o zaman seni çok iyi ya3 erkek anasiyim ev karisiyim
Lazım ama egedeyim eş kişisi Egeli olur
9 , 6 ve 2 yaşında sehzdelerim var
Hürrem gibi geziyrimmm
Gitmemi istemediğin için burdan vuruyorum seni silahım buSenin bir gitmeye pek hevesin var zaten 2 lafından biri aynı yere dokunuyor yakında bir unutucam seni alzheimar hastaları ilahı yapıcaklar müridim olmak isticekler o derece unutucam.
Tamamdır negom çok özletme, size iyi eğlencelerKocam bey geldi gittim ben
Hayırlıdır kuzum nen var?Oy kafayı yiyeceğim kızlar kafayı
Cariyeden hallice bnm durum elinde boklu bez le Hürrem nasıl oluyorsa oyleyimHahaha Hürrem Sultan ilan ediyorum o zaman seni çok iyi ya
Bende 2 aydır ev gacısıyım eylülde bitiyor ev gacılığı benim
4 yıllık evliyim 0 çocuk. Daha Hürrem olamadım cariyeyim hala
Sakin ol canım ne oldu?Oy kafayı yiyeceğim kızlar kafayı
Bende yemek yarışmasında oldum parayla satın almadımBende pro olam diyordum ama vazgeçtim çünkü kocişim bu kadar aktif kullandığımı ve bu kadar arkadaşım olduğunu bilmiyor
AyyyyyHayırlı olsun canım. Benimkinin de yanında çalışan bir kız var. İki kişiler sadece departmanda yeni kişi de almıyorlar bilemiyorum Altan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?