Son Bir Sene Içinde Kaç Kilo Verdiniz?

Son Bir Sene Içinde Kaç Kilo Verdiniz?

• Ankete Katılan
    21

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.409
95.803
O kadar ugrasiyoruz , kilo veriyoruz. Bir de son bir sene icinde kac kilo verdigimize dair bir anket yapalim dedim.

Ilk cevabi ben vereyim. :KK8:

Diyete baslangic tarihi: 15 Temmuz 2015 - 75 kg.

Simdiye kadar diyetime iki kez ara verdim. Her ara verdigimde 3 kilo kadar aldim. :KK12:

Bugunku kilom: 61.6 kg.

Verilen Kilo: 13.4 kg

Daha verilmesi gereken kilo: 6.6 kg.

Son düzenleme:
Ilk cevabi ben vereyim. :KK8:

Diyete baslangic tarihi: 15 Temmuz 2015 - 75 kg.

Simdiye kadar diyetime iki kez ara verdim. Her ara verdigimde 3 kilo kadar aldim. :KK12:

Bugunku kilom: 61.6 kg.

Verilen Kilo: 13.4 kg

Daha verilmesi gereken kilo: 6.6 kg.

Canım boyun kaç ki o kadar zayıf olmana gerek var mı?

ben diyete kendime göre 27 kasım 2015 te başladığımda 72,6 idim.
bir hafta sonra yani 5 aralık 2015 te diyetisyene gittim 71,4 ile.
20 mart 2015 itibariyle 61,7 kiloyum.
yarın tekrar tartılcam ama oruç tuttuğum için biraz fazla çıkabilirim diye düşünüyorum.
ha bir de mayıs 2014 te 74,3 kiloymuşum.
yani toplamda 12,6 kilo vermişim son bir senede

Bir ara 48 kiloydum. Her kiloyu biliyorum sayilir. Evet 55 alti gercekten zayif oluyor ama bana yakisan kilo 55-58 arasi.

Boyum 1.68 civari .
:KK66:

benim boyum 1.60 hedefim 60 kilo olmak.
şu an bile 2 kilo daha vereceğim ama bayağı zayıf duruyorum yani bu bile yeter diyorum.
sen incecik bir kız olacaksın sanırım.

benim boyum 1.60 hedefim 60 kilo olmak.
şu an bile 2 kilo daha vereceğim ama bayağı zayıf duruyorum yani bu bile yeter diyorum.
sen incecik bir kız olacaksın sanırım.

Herkesin kendisine yakistirdigi kilo kendisi icin ideal kilodur. :KK66:

Son iki kilonda kolay gelsin. Hadi insallah...:nazar:

aslında düşündüm ama istenilen günlerde bildirim yapabilir miyim bilmiyorum.
iş yerindeki diyetisyenin tartısına göre ayarlıyorum o da sadece cuma günleri oluyor.
evdeki tartımla da iş yerindekini henüz uzlaştıramadım.
evdeki fazla çıkıyor zeminden heralde.

aslında düşündüm ama istenilen günlerde bildirim yapabilir miyim bilmiyorum.
iş yerindeki diyetisyenin tartısına göre ayarlıyorum o da sadece cuma günleri oluyor.
evdeki tartımla da iş yerindekini henüz uzlaştıramadım.
evdeki fazla çıkıyor zeminden heralde.

Dedigim gibi katilmana gerek yok cunku biz ustune dusersek 2 kiloyu bir haftada veriyoruz. Gecen hafta verdigim kilo 1.7. Kazanman imkansiz gibi ama sohbete katilabilirsin. :KK66:

bende oyumu kullandım aslında 73.8 le başlamıştım ama 70 kiloya gelince çeşitli sebeplerle kilo vermeye çalışmayı bıraktım dersler sınavlar vs işte:KK66: ama 22 ekimde 70 kiloyla başladım düzenli ve istikrarlı olarak bazı dönemler 1 kiloya yakın aldım ama geri verdim bazen sabit kaldım falan aslında 62.7 i görmüştüm ama bu hafta 63.5 çıktım tartıda yine olsun bazen oluyor işte kaldığım yerden devam ediyorum:KK23: boyum 162 hedef kilom şimdilik 58-59 hedefe son 4 kilo diyelim aslında 55 olmak istiyorum ama 58 de kilomu bir süre sabit tutmayı başarırsan 55 e oynarım bilmiyorum henüz:KK23:

bende oyumu kullandım aslında 73.8 le başlamıştım ama 70 kiloya gelince çeşitli sebeplerle kilo vermeye çalışmayı bıraktım dersler sınavlar vs işte:KK66: ama 22 ekimde 70 kiloyla başladım düzenli ve istikrarlı olarak bazı dönemler 1 kiloya yakın aldım ama geri verdim bazen sabit kaldım falan aslında 62.7 i görmüştüm ama bu hafta 63.5 çıktım tartıda yine olsun bazen oluyor işte kaldığım yerden devam ediyorum:KK23: boyum 162 hedef kilom şimdilik 58-59 hedefe son 4 kilo diyelim aslında 55 olmak istiyorum ama 58 de kilomu bir süre sabit tutmayı başarırsan 55 e oynarım bilmiyorum henüz:KK23:

Sen isini 58 tut 55 cikarsa bahtina. :KK70:

Ben taktim 55 e, beratti beratti ile ondan once gorusemiyorum. :KK70:

X