- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- Konu Sahibi AklinYolu1
O kadar ugrasiyoruz , kilo veriyoruz. Bir de son bir sene icinde kac kilo verdigimize dair bir anket yapalim dedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk cevabi ben vereyim.
Diyete baslangic tarihi: 15 Temmuz 2015 - 75 kg.
Simdiye kadar diyetime iki kez ara verdim. Her ara verdigimde 3 kilo kadar aldim.
Bugunku kilom: 61.6 kg.
Verilen Kilo: 13.4 kg
Daha verilmesi gereken kilo: 6.6 kg.
Canım boyun kaç ki o kadar zayıf olmana gerek var mı?
Bir ara 48 kiloydum. Her kiloyu biliyorum sayilir. Evet 55 alti gercekten zayif oluyor ama bana yakisan kilo 55-58 arasi.
Boyum 1.68 civari .
benim boyum 1.60 hedefim 60 kilo olmak.
şu an bile 2 kilo daha vereceğim ama bayağı zayıf duruyorum yani bu bile yeter diyorum.
sen incecik bir kız olacaksın sanırım.
Herkesin kendisine yakistirdigi kilo kendisi icin ideal kilodur.
Son iki kilonda kolay gelsin. Hadi insallah...
teşekkürler canım. son kilolar zor gidiyor derlerdi de başıma gelmeyince anlamadım
aslında düşündüm ama istenilen günlerde bildirim yapabilir miyim bilmiyorum.
iş yerindeki diyetisyenin tartısına göre ayarlıyorum o da sadece cuma günleri oluyor.
evdeki tartımla da iş yerindekini henüz uzlaştıramadım.
evdeki fazla çıkıyor zeminden heralde.
bende oyumu kullandım aslında 73.8 le başlamıştım ama 70 kiloya gelince çeşitli sebeplerle kilo vermeye çalışmayı bıraktım dersler sınavlar vs işte ama 22 ekimde 70 kiloyla başladım düzenli ve istikrarlı olarak bazı dönemler 1 kiloya yakın aldım ama geri verdim bazen sabit kaldım falan aslında 62.7 i görmüştüm ama bu hafta 63.5 çıktım tartıda yine olsun bazen oluyor işte kaldığım yerden devam ediyorum boyum 162 hedef kilom şimdilik 58-59 hedefe son 4 kilo diyelim aslında 55 olmak istiyorum ama 58 de kilomu bir süre sabit tutmayı başarırsan 55 e oynarım bilmiyorum henüz
çok acıklı seninki ya beratti bitirmiş seni işin zor neyse sen 55 i görürsün bu gazla bende 58 diyim 55 olsun o çaktırmadan
çok acıklı seninki ya beratti bitirmiş seni işin zor neyse sen 55 i görürsün bu gazla bende 58 diyim 55 olsun o çaktırmadan
benim içinde gör ne olur ben göremedim sen görGorusunce chinese yiyecegiz.
58 de iyidir ya. Bu pazar 59.9999 u gormek icin elimden geleni yapiyorum.
benim içinde gör ne olur ben göremedim sen gör
tamam bu seferlik yle olsun berattiyede selam söyle gidinceSen de zamanla goreceksin. Benim acelem var. Tek gidis aldim.
tamam bu seferlik yle olsun berattiyede selam söyle gidince
Gorusunce chinese yiyecegiz.
58 de iyidir ya. Bu pazar 59.9999 u gormek icin elimden geleni yapiyorum.