- 24 Haziran 2015
- 27
- 9
- 30
- Konu Sahibi bayansakin
Sen gittin ya çok agladim ben ama sana degil kendime ağladim verdiğim bunca emege agladim senin için göze aldiklarima kendimi sonu olmayan birşey için elalemin diline düsurduğume agladim . ben saf birisi değilim senin anlamadiğimi sandiğin rahatlikla yaptiğin herşeyi anliyodum ama çok sevdim seni hiç bi zâman tamamen bitiremedim bu iliskiyi yapmayi çok istedim inanki ama yapamadim sana gelme dedim geldin bitsin artik dedim birakmadin ama hep canimi yaktin . hani ben delinin tekiydim ya akillandim artik ne o deliliklerim kaldi nede gülüşum . geçen gün fark ettimde kahkaha atmayi bile unutuşum . sen hep üzdün beni bu son zamanlarda hiç mutlu olamadim . zaten bu senin umrunda bile degildi en çokta buydu beni mutsuz eden . artık aglamak istesemde ağlayamiyorum ne gülebiliyorum nede ağlayabiliyorum öyle bi haldeyim ki yaşayan ölü gibiyim . şimdi ona da söylüyo musun bana söylediğin güzel sözleri belkide daha fazlasini söyluyosundur şimdi git ne yaparsan yap ben görmicem nede olsa . . Artik duygularimla değil mantiğimla hareket ediyorum izin vermiyorum duygularimin mantigimin onune gecmesine. Bilmiyorum nasil olucak ama bundan sonra yalnizim artik ama mecburiyetten degil bu yanlizliğim ben öyle istiyorum . sen hayatimda tanidiğim en kötü insansin. Nasil utanmadan gözumun onunde onunla yakinlaşabiliyodun hiç mi hakkim yok sende iki sene boyunca hiç mi bi iz birakamadim ben sende gerćekten geceleri rahat uyuyabiliyomusun. İçin rahat mi gerçekten ama rahattir senin için hatta ben böyle acı çektikce sen dahada mutlu olursun kendini bi b.k sanarak. Ama senden b.k bile olmaz kendime o kadar kıziyorum ki yaptiklarini görmemezlikten geldim diye . ben öyle yapmasaydim sen o cesareti bulamazdin kendinde sana beddua etmiyorum merak etme bi gün geri gelmek isticeksin ama seni istemiyorum artik gelme bidaha ben artik aglamak istemiyorum gelsende bütun kapilar kapali artik sana sen kendine layik birini buldun. O kizin gözu hep erkeklerde sem görmuyosun ama sürekli erkeklere bakip gülucuk atiyo tam senin gibi birisi o kiz layiğini buldun sana beddua etmeme bile gerek yok artik .