son umudum da bitti

canım..yaşadıkların kolay değil.. ama.. bak takip ediyorsun burayı.. hiç düşünmedikleri tahmin etmedikleri zamanlarda hamile kalan kişi sayısı çok fazla.. yumurta sayısı rezervleri vs.. tamam hepsinin önemi çok ama RABBıM'in sadece OL demesi yeter herşeye.. hepimizin sıkıntısı ayrı amaçlarımız aynı.. imtihanımız bu ama herşey bitmiş değil... önüne sizi ferahlatacak güçlendirecek mutlu edecek kapılar açılsın tez zamanda bebeğinize kavuştursun sizi RABBıM inş.. dualarım seninle...

aanımın içih bende senin gibi üzüntü ağlamak kendimi harap etim 5 yıldr olmuyo tüp bebek vss ama 5 ay önce boş gebelik geçirdim oda umut olsu ama hala bekliyorum sabrım kalmadı böle olcağını bilseydim erkenden evlenirdim bugünde hastalandım benimde artık kuzucum olsun yereti bitane olsun rabbimmmmmmmmm

Merhaba,
Canım benim yaa ben 36 yaşındayım ve daha yolun başındayım. 15 aydır korunmuyoruz olmadı bakalım Cumartesi doktordan randevumuz var.. Sen daha genceciksin bu bıkkınlıkta ne oluyor..
Toparlan canım Düşünsene eskileri biz yine çok şanslıyız.. Teknoloji hergün ilerliyor, her gün yeni buluşlar, yeni umutlar arasında sendeki umutsuzluk hayatının baharındaki gencecik bir hanıma yakışmıyor.. Vardır bir vakti saati.. Bu ruh hali içinde bedenini daha zora sokuyorsun.. Olacağına inanmak, inatla , ümitle yoluna devam etmek zordur ama yanlız olmadığını aklından çıkarma. Dileğim tüm bu sıkıntılarının en kısa zamanda mükafatını görüp çocuk sahibi olabilmen .. Lütfen kendin için olmasa (her ne kadar beni tanımıyorsanda) benim için şimdi gökyüzünü görebileceğin bir yere çık ve gökyüzüne bak. Bütün kalbinle o büyük düşünü tekrar yeşert ama kesinlikle ölmesine izin verme umutlarını. Ben sıkılınca bunu yaparım derin bir nefes alıp her gün yeni umut tohumları ekerim içime..
Sevgiyle kal.

Merhaba,
Yeni bir tedavi sürecine başladığınızda lütfen burada bir günlük tutabilirmisiniz ? Günlüğünüze bende yazacağım.

Birde hangi ildesiniz İstanbul ise size bir doktor önermek istiyorum.
merhaba ilginiz için teşekkür ediyorum günlük tutmayı çok isterim fakat uzun süre tedavi olamıcam küçük çekmece de oturuyorum

canim, yasadiklarin cok zor. neler hissettigini tahmin edebiliyorum. sormamda sakinca yoksa; neden evlatlik dusunmuyorsun?

ben de 32 yasindayim. eger tup bebek basarisiz olsaydi evlatlik alacaktik.
hayır canım sakıncası yok ilk yıllar olmazsa evlatlık alırız diyorduk fakat bebeğimi kısa sürede karnımda taşıdım onun o güzelliği mutluluğu bambaşkaydı kendi evladım gibi olmaz diye düşünüyorum birde prosüdürlere uyarmıyız hiç araştırmadım

gül end ne söylenir n konuşulur bilemiyorum.6 senedir de ben uğraşıyorum.bizim halimizi ancak biz anlarız.(hani eşşekten düşenin halini eşşekten anlarmış yaa)şimdi sana üzülme desem boş keşke yanında olsam da seni güldürsem neşelendirsem etrafımdakiler ölüyü bile güldürür derler bana mutlaka seni de eğlendirir bi nebze de olsa derdini unuttururdum diorumm:))bizim işlerimiz de moral önemli değil mi niye moral bozuyosun.moral bozcaksak önce ben senn yaş 32 yumurta reservim az diosun yaşım 27 tek yumurta çıkıo o da canı isterse.hem sen bi kerede olsa pozitif sonuç almışın ya benn?o yüzden napıyoruz moral bozmuyoruz demi ablacımm.valla az bende saçmaladım yaa yine görüşmek üzere diyorum eğer istersenn.
canım keşke yanımda beni anlıcak dertleşebilceğim insana o kadar çok ihtiyacım varki malesef kimse anlamıyor bana yine psikaytr yolu göründütaktığım yaş değil aslında fsh 20 çıkıyor 3 tüptede sayı az kalanların kalitesi düşük çıkabilir zamanın kısıtlı acele et dedikçe dr lar daha fazla strese giriyorum eşimde 3 yıldan önce yaptıramayız diyor borçlar bitsin tekrar kredi çekip yine yaptırırız diyor sizlerle moral buluyorum tabiki görüşmek isterim

Merhaba,
Canım benim yaa ben 36 yaşındayım ve daha yolun başındayım. 15 aydır korunmuyoruz olmadı bakalım Cumartesi doktordan randevumuz var.. Sen daha genceciksin bu bıkkınlıkta ne oluyor..
Toparlan canım Düşünsene eskileri biz yine çok şanslıyız.. Teknoloji hergün ilerliyor, her gün yeni buluşlar, yeni umutlar arasında sendeki umutsuzluk hayatının baharındaki gencecik bir hanıma yakışmıyor.. Vardır bir vakti saati.. Bu ruh hali içinde bedenini daha zora sokuyorsun.. Olacağına inanmak, inatla , ümitle yoluna devam etmek zordur ama yanlız olmadığını aklından çıkarma. Dileğim tüm bu sıkıntılarının en kısa zamanda mükafatını görüp çocuk sahibi olabilmen .. Lütfen kendin için olmasa (her ne kadar beni tanımıyorsanda) benim için şimdi gökyüzünü görebileceğin bir yere çık ve gökyüzüne bak. Bütün kalbinle o büyük düşünü tekrar yeşert ama kesinlikle ölmesine izin verme umutlarını. Ben sıkılınca bunu yaparım derin bir nefes alıp her gün yeni umut tohumları ekerim içime..
Sevgiyle kal.
canım 36 yaşında ve 15 aydır uğraşıyorum demişsin bende önceden ayları haftaları günleri sayardım şimdi sayamıyorum o kadar uzun zaman olduki gencecik evlendim 20 yaşıma yeni girmiştim çalışmıyordum o zamanlar yalnız kaldığım için ilk aylarda istedim bir bebeğim olsun şimdi geriye bakıyorumda tam 12 yıl olmuş elimde kalan ne hiç bir şey umudum umarım yeniden yeşerir kendime telkinde bulunuyorum fakat bazen ben bana yetmiyorum şu an uzun süre beklememiz gerektiği için boşluğa düştüm bu ruh halimde ondan inş yere çakılmadan biri tutar

canım kardeşm ne olur üzülmeyin.Allah vermedsi ise vardır sebebi bugün çocuğu olmuyor olmaz denen birinni 15 sene sonra bebek beklediğini anlattılar sakın ümidsiz olmayın ve zaman zaman şahit olduğumuz olayları bilseniz.İnanın hayırlısı ne ise odur :)
inanın üzülmemek elde değil o kadar çok istiyorumki yakınlarım hatta gittiğim pskolog bana hep diyorlarki çocuğu olmayanı gördük duyduk da senin kadar takıntı yapanı ne gördük ne duyduk işte ben gerçekten her şeyden çok istiyorum anne olmayı eşimi baba yapmayı bu yüzden kendimi yıpratıyorum evet bende duyuyorum mucizeleri fakat kendim yaşayamadığım için mucizelere inanmıyorum (bebek konusunda yalnış anlaşılmasın)

canım 36 yaşında ve 15 aydır uğraşıyorum demişsin bende önceden ayları haftaları günleri sayardım şimdi sayamıyorum o kadar uzun zaman olduki gencecik evlendim 20 yaşıma yeni girmiştim çalışmıyordum o zamanlar yalnız kaldığım için ilk aylarda istedim bir bebeğim olsun şimdi geriye bakıyorumda tam 12 yıl olmuş elimde kalan ne hiç bir şey umudum umarım yeniden yeşerir kendime telkinde bulunuyorum fakat bazen ben bana yetmiyorum şu an uzun süre beklememiz gerektiği için boşluğa düştüm bu ruh halimde ondan inş yere çakılmadan biri tutar

Dünya üzerinde 50-60 yaşında anne olan insanlar var.. CADIARZU Valla şeker mi şeker eli bastonlu bir nine olsam bile devam ederdim denemeye..

kaydirigubbakcemile3 ay güldürdün ya bastonlu nine ha bir an gözümün önünde canlandı kafamçokkarıştı zor olurdu canım yaşlılıkla hamilelik :nazar:pozitifliğin ve enerjin süper:1hug:

kaydirigubbakcemile tamam bak o boşluktan tuttum seni. Nasıl tutuş ama ee ne yapiim saçların geldi elime. Çakılmak makılmak yok ölee..sengözlerimebaksanab tamam mı hanımefendi. o ruh haline söle :mymeka: değişsin..
Sevgiler...

kaydirigubbakcemile3 ay güldürdün ya bastonlu nine ha bir an gözümün önünde canlandı kafamçokkarıştı zor olurdu canım yaşlılıkla hamilelik :nazar:pozitifliğin ve enerjin süper:1hug:

Tabi canım niye öle diyon düşünsene pazen çiçekli elbisemle sabah kalkıp balkona kahvaltımı hazırlardım sevgili eşimle beraber oturur beyaz masa örtümüz üzerinde kahvaltımızı yapar işlerine telaşla koşturan insanları seyrederken birlikte olmanın tadını çıkarır çayımızı yudumlardık..Şu an uzun ama o vakitlerde çok kısa olmayan saçlarımdaki bigudilerimi çıkardıktan sonra elimde bastonum gider gelirdim doktorlara..
Hiç bir şey için geç değildir.
Baktık o zaman tutturduk diyelim ehh o zamanda onu yetiştirmek için bu dünyaya kazık çakardım gerekirse..:dance:
Rabbim ömür verdiği sürece tabi...
Hep gül emi..
Sevgiyle kal..

Tabi canım niye öle diyon düşünsene pazen çiçekli elbisemle sabah kalkıp balkona kahvaltımı hazırlardım sevgili eşimle beraber oturur beyaz masa örtümüz üzerinde kahvaltımızı yapar işlerine telaşla koşturan insanları seyrederken birlikte olmanın tadını çıkarır çayımızı yudumlardık..Şu an uzun ama o vakitlerde çok kısa olmayan saçlarımdaki bigudilerimi çıkardıktan sonra elimde bastonum gider gelirdim doktorlara..
Hiç bir şey için geç değildir.
Baktık o zaman tutturduk diyelim ehh o zamanda onu yetiştirmek için bu dünyaya kazık çakardım gerekirse..:dance:
Rabbim ömür verdiği sürece tabi...
Hep gül emi..
Sevgiyle kal..
:dance::dance::dance:inan bunu kahkahalarla okudum ay hayal ettim çok komik hala gülüyorum sen çok yaşa emi kaydirigubbakcemile5 inş o kadar geç kalmazlar

inşş o kadar beklemezsınız kızlar ...meleığiniz kısa zamanda gelsınnnn......inşşş......rabbıım bekletmesınnnn

merhabalar yaklaşık 18 aydır burdayım ve sizlerden çok şey öğrendim hayattan öğrenemdiğim tek şey ise yaşama sevinciydi o sevinci bir kez yaşadım 2007 yılında hamile kaldığımdaydı tarfi imkansız bir mutluluktu 1997 yılından itibaren küsmüş olduğum hayatımla barışmıştım inanın hiç bir şey o anki mutluluğumun yerini tutmadı fakat uzun sürmedi aynı yıl içinde bebeğimi kaybettim ve ben ne 2007 yılından önceki bendim nede sonrasında evet nefes alıyordum evet beni çok seven eşim ve dostlarım vardı fakat yetmedi tam 12 yıldır istediğim bir bebek özlediğim hasretle beklediğim bir bebek hep umut ettiğim defalarca yıkıldığım bir bebekti gelmedi gelmek istemedi bu dünyada sadece bir avuç toprağı var bebeğimin mezarına gidemediğim sadece bir kez cesaretimi toplayıp gittiğim mezrı gittiğimde toprağından almıştım onunla teselli bulurum diye hala evde saklıyorum kokluyorum yinede içimdeki ateşi söndüremiyorum. 1 yıl içinde 4 kez tedavi gördüm 3 negatifti son umudum olan son tedavimde ise karma karışık bir süreç yaşıyorum önce düşük değerle gebelik çıktı sevinemedim ya düşük ya kimyasal gebelik yada dış gebelik ben hangisini yaşıyorum hiç bir fikrim yok neden bunları yaşamak zorunda kaldım çok üzülüyorum daha fazla dayanmaya gücüm yok ruhum bedenim can çekişiyor artık son umudum dedim çünkü 2 yılda ödeyemeyeceğimiz borca girdik devletin vermiş olduğu haklarda bitti toparlanıp tekrar başlamak benim için çok zor yaşımda 32 yumurta rezervimde bitmek üzereymiş yani benim bununla yaşamaya alışmam gerekiyormuş soruyorum nasıl bunu başarabilen varmı içinizde içimde en ufak yaşama isteği yok her şeyim çocuğa endeksliydi çünkü o kadar çok istiyordumki bir tarafa dünyanın tüm nimetlerini diğer tarfa çocuğumu koysalar inanın çocuğumu seçerdim dünyanın en ufak ganimetinde bile gözüm yok sakın yalnış anlamayın umudumla birlikte mucize ve duayla olma inancımıda yitirmiş durumdayım çünkü çok dua ettim gece gündüz hep ağlayarak dua ettim ağlamktan sol gözümde kör olama riski var ve ben hala ağlıyorum neyse saçmaldım galiba bunları niye yazdım bilmiyorum belki teselli edilmeye ihtiyacım var inanın bilmiyorum çok karışık duygular içindeyim

arkadaşım ben de 7 yıllık evliydim tüp bebek denediğimde. yaşım gençti ama benim de rezervim azalmıştı uzun süren tedaviler neticesinde. sadece 1 yumurta elde edilebilmişti o da tutmadı .ben de umudumu yitirmiştim tedaviyi bırakmıştım ama meleğim 7 ay sonra kendi gelmeye karar vermişti. kendiliğinden hamile kalmıştım. oğlum şimdi 8 aylık
umudunu allaha inancını kaybetme

inş muallim her şey zamanında güzeldir değilmi

Tabi ki öyle canım..
Eee ne yapalım yani karalar bağlayıp oturmak bize yakışmaz.
Hadi bakalım hanımefendi "inatçı keçiler buraya " konusunda bekliyorum seni..
Yeniyim ya konu başlığını buraya ekleyemedim. Amaaaan ne yapiim Bulursun artık konulardan..
Yeni umutlarla sevgiyle kal...

Merhaba, a.s.
Nasılsınız bakalım merak ettim ruh halini bu gün nasıl başladınız güne acaba? sengözlerimebaksanab
Yeni bir umut tohumu ekebildik mi yüreğinize?
Beni soracak olursanız (ayyy mektup gibi oldu.. severdim mektupları birde kartpostallar vardı heeey gidi günleer heyyy) iyiyim. Malum Cuma yogun bir iş günü. Sabah her zaman ki gibi sıkı bir kahvaltı yapıp cokacimcoook geldim işyerime.. Her zaman cevap alamasamda herkese kocaman günaydın dedim.. Kimilerine hal hatır sordum.. Telefonları kapatırken herkese iyi bir hafta sonu geçirmelerini temennisinde bulundum. Yüzlerindeki gülümsemeyi teşekkürler sizede derlerken hissedebildim. Öğlen nasıl oldu anlayamadan yemeğe çıktık sonra yaklaşık 20 dakika kadar bahçede yürüdüm. Pırıl bir gün..Sonra .. sonra bir hal hatır sorayım dedim... Bir hafta sonu tatili daha alkisalkisalkis yarın doktora gidiyoruz bakalım neler olacak.. Güzel bir hafta sonu geçirmeni dilerim..

Back
X