• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonumuz ne olacak peki?

Anne de maşallah ne rahat birisiymiş...
Ben 20 yaşındayım,2 yıldır şehir dışında okuyorum,orada kendimin döndürdüğü,istediğim saatte girip çıktığım bi evim var...Buna rağmen tatillerde annemin evine saat 8den geç gelemiyorum.Söylediğim saati on dakika geçireyim merakla telefona saldırıyo annem....
Hayatımda hiç kimseden dayak yemedim,aynı şekilde bi kişiye tartaklamadım bile...ama benim kızım böyle birşey yapsaydı dayanamaz bi fiske vururdum yani.
Ne demek gece sevgilisiyle parklarda sabahlamak??Çocuk pek mübarek biriymiş heralde ki sana bi zarar vermemiş,hadi yine iyisin
ama her zaman bu kadar şanslı olmazsın,benden söylemesi...

sonumuz ne olacak meselesi var bi de,sen sonunuzun ne olmasını istersin ki?
16 yaşında gelinlik giymek mi senin hayalin?
Herşeyin bi zamanı var bence...
bu arada çok eleştirdim bi tanede güzel birşey söyleyim
internette tanışırken kendi adını-temel bilgilerini vermemesi gayet doğal,keşke sen de vermesen hiçkimseye,ilerde başına iş açmamış olursun.
E tanıştıktan sonra da söylemeye utanmıştır haliyle...
ayrıca baran ismi fatih isminden daha karizma geliyo kulağa:)

Benim anlamadığım Van'da yasıyor diye mi soğumandan korkmuş ?

Yorum atıp ilgilendiğiniz için teşekkür ederim hepinize. :78:
Annem zamanında cok karsı cıktı cocugu aradı konustu kavga etti ama birbirimizden yinede kopamadık hatta benim annemi kırdıgım, üzdüğüm bile oldu sırf ona laf söylüyor diye ama sonunda yine annem haklı cıktı tabi.Annem her ilişkide yalan olur derken bunun ailesi yasadıkları yerde baya tanınan bir aile, otelleri falan internette bile tanınır babası o yüzdende ismini itiraf etmekten cekinmiş. Annemde internette tanıstıgı birine kendi bilgilerini vermek istememiştir işin ilerleyeceğini tahmin etmemiştir demişti.
Yaptığım davranış evden gitmek, dışarda sabahlamak akıl işi değil ama nasıl anlatsam ben cok guvenmistim ona kendimden cok ona guveniyordum, inanmıstım. Halada cok seviyorum ama kızgınım, kafam cok karısık :40:

Bence kızmaman gerekiyo şimdi diğer yorumları okudum da hak verdim sanaldan tanıstıgın birine gercek bilgileri vermemek çok mantıklı.

Benim anlamadığım Van'da yasıyor diye mi soğumandan korkmuş ?

Canım ben biz konusurduk boyle insanlar hakkında msnde bazen insanların yasadıgı yer, tipi falan elestirirdik ben gülerdim falan o da benden o elektriği almıs tabi cekinmis simdi bu kız bana vanlıyım dersem köylü, kıro gözüyle falan bakar ayrılır diye. Ama aksine saygı duyardım bastan söyleseydi hiç birşey değişmezdi. Bide ben siteye resmimi koysam anlarsınız hiç 15 yasında durmuyorum 17-18 gibi cocukta cekinmis bu kız istanbulda yasıyor, güzel, alaycı benle dalga gecer diye..:15:

aklını başına topla da otur oturduğun yerde
dışarda sabahlamalar bilmem neler
ikiniz de çocuksunuz yahu
zaten yeni üniversiteye başlayacakmış
muhtemelen yeni ortam arkadaşlar filan
ayrılırsınız büyük ihtimalle
otur derslerine çalış sen de üniversiteyi kazan
oku önce sonra kafana uyan birini bulursun zaten
bu ne acele ya
bu yaşının kıymetini bil
keşke ben de 15 yaşına geri dönsem
ablalarının dediklerini dikkate al

Offf büyük konuşmayayım ama çıldırırırdım herhalde. Yani bir oğlum var henüz 3,5 yaşında. Onun 18 yaşında geldiğinde koluna 15 yaşında bir kızı takıp park köşelerinde sabahladığını duysam ne yapardım düşüncesi bile beynime kan sıçratıyor. İşin kız tarafını hiç hayal edemiyorum.Öz dayının,abinin,babanın tecavüz ettiği,kötü yollara düşürdüğü,parçalara ayırıp öldürdüğü bu devirde babana bile güvenmemen gerektiğini öğretemedi mi ailen diye düşünüyorum sadece. Ve madem aşkı tanıyacak,risk alıp parklarda sabahlayacak kadar büyüdün sen hayatının çirkinliklerini de mi görmedin be kızım. Çarşaf çarşaf okuyoruz gazetelerde. Ve o anne... Belki hariçten gazel okumak gibi geliyor bana ama ne demek ilişkilerde yalan olur.Ne ilişkisi ya demedi mi sana? 15 yaşında ilişki olmaz kızım olsa olsa arkadaşlık olur siz onu sevgililik sanırsınız. Sevgililik sizin sandığınız gibi birşey değil demedi mi? Ve o çocuk. Ne cesaret? Hangi akla hizmet sen elalemin kızını böyle bir riske sokarsın. Ya yanına biriliri gelip kolundan çekip götürse kızı yetecek mi korumaya gücün? Ya götürebilmek için sana da birşeyler yapsalar off akıllanmayacak mı bizim bu gençlerimiz ya? Nereye bu gidiş... Allahım sen tüm çoluğumuza çocuğumuza akıl ver. Ablacım sende aklını başına al.Dünya sizin sandığınız kadar toz pembe değil. Aç gazeteleri oku, haberleri izle. Bir silkelen kendine gel. Ayrıca aranda kilometrelerin olduğu sadece nette konuştuğun bir çocuğun nesine güvenebilirsin. İnsan yıllarca aynı yastığa baş koyduğu kocasını tanıyamıyor. Gir bak forumlara neler yaşıyor insanlar.

Haklısınız.
Ama gerçekten bu sevgi öyle birşey ki ben 3 gün boyunca yazsamda içimdekileri foruma ne siz anlayabilirsiniz ne ben anlatabilirim. Kalp küçücük birşey ele avuca sığar oraya koskocaman bir insanı sığdırıyorsunuz.. Ben onun gözlerine baktıgımda kendimi gördüm, hissettim o sevgiyi. Bilmiyorum size cok sacma gelebilir diyebilirsiniz daha 15-18 yasındasınız bu yasta ne askı, ne sevgisi haklısınız tabiki. Ama bambaşka birşey bu anlatamıyorum kalbimin dili yok. :69:

şimdi sana dünyanın en büyük aşkı gibi geliyor
ama büyüdüğün zaman ne kadar komik ve çocukça olduğunu anlayacaksın

Sadece sana şunu söyleyeceğim ablacım etrafında yok mu yetişkin ve evli tanıdıkların. Ne bileyim abin,ablan,yengen,dayın. Sor bakalım herhangi birine sor''Sen eşinin seninle birlikte sabaha kadar bir parkta sabahlamasına izin verir misin?''...
Eğer, evet cevabını alırsan sizin aşkınızınnn çokk büyük olduğuna en azından ben inanacağım...

ohoo biz bu ilişkinin sakıncalarını söylüyoruz sen de "içimdeki sevgiyi ne ben anlatabilirim ne siz anlayabilirsiniz" diyosun
hadi ben bişey bilmiyorum daha 17 yaşını yeni bitirdim
burda benden senden daha deneyimli evli çocuklu ablalarım var onların tavsiyelerini dinlesen biraz daha iyi olmaz mı ??
kızlar biz ne desek boş herhalde aileler de tanışıyormuş hem şimdi pembe bulutların üstünde arkadaş
ya ben anlamıyorum yaa :( ben de sevdim 15 yaşındayken birini saf bir sevgiydi öyle komik bişeydi yani şimdi düşününce gülüyorum

aklını başına topla o pembe bulutların üstünden düşünce ailen de sen de perişan olursunuz

yok yok ben hala bu rahatlığı anlamadım

Son düzenleme:

Canım ben biz konusurduk boyle insanlar hakkında msnde bazen insanların yasadıgı yer, tipi falan elestirirdik ben gülerdim falan o da benden o elektriği almıs tabi cekinmis simdi bu kız bana vanlıyım dersem köylü, kıro gözüyle falan bakar ayrılır diye. Ama aksine saygı duyardım bastan söyleseydi hiç birşey değişmezdi. Bide ben siteye resmimi koysam anlarsınız hiç 15 yasında durmuyorum 17-18 gibi cocukta cekinmis bu kız istanbulda yasıyor, güzel, alaycı benle dalga gecer diye..:15:

of ki ne of... ben ne desem boş ağzımın payını da aldım normalden 3 yaş büyük gösteriyomuş arkadaş haklı yani HAKLI

Merhaba ablalarım en baştan anlatıyım size okuyan herkese simdiden tesekkür ederim. Ben 15 yasındayım lise 1e yeni gectim erkek arkadasımda 18 yasında üniversiteye baslıcak. Gelelim konuya bundan 7 ay önce subat ayında biz facebookta tanısmıstık birkac gün konusmustuk sonra numaralarımızı vermistik birkac hafta böyle konusuyorduk tüm gün artık cıkmaya baslamıstık 2. ayımızda annemi arayıp annemle tanısmıstı ankarada yasıyorum diyordu. Sonra gün geçtikce daha cok baglanmaya basladık sonunda 13 agustosda yanıma geldi istanbula ilk görüsmemizdi hersey cok güzel geçmişti. Sonra ankaraya döndü 22 agustosda. 3 eylülde yine geldi beni görmeye ben onu almaya gittim annemleri aradık gelceğimizi söyledim biraz kızdılar bagırdılar falan bizde o gece eve gitmedik dısarda sabahladık. Annemlerde polise haber vermis cocugun babasını aramıs. Sonra kimliğine bakmak istedim olmaz dedi cıkardım hattımı kırdım dedim bitti gidiyorum ben ulasamıcaksında artık bana dedi dur dur verdi kimliği. Bana kendini fatih diye tanıtmıstı ankarada yasıyorum demişti megersem adı baranmış vanda yasıyormus vanlıymıs. Ben ilkten hiç bişey demedim banka oturduk gözümden birkac damla yas döküldü dedi ben seni cok seviyorum affet beni korktum benden sogursun diye söyleyemedim kaybederim seni. Bende aşığım tabi birşey demedim sarıldım falan neyse sabah oldu. O gün öyle geçti saat oldu aksam 9 biz telefonları actık kardesi aradı abi polisler sizi arıyor diye sonra eve gitmeye karar verdik annemi aradım haber verdim annemde sivil polisleri cagırmıs eve gitmeden önce bana kendini adına hat aldı ben senle konusamazsam kafayı yerim falan dedi. Gittik eve eve girmemizle polislerin onu tutması bir oldu karakola gittik sonra 2 gece nezarette yattı bende evdeyim diyorum artık bitti ağlıyorum falan sonra cebim çaldı aradı işte dedi seni çok seviyorum sakın bırakma beni senin için onca sey yasadım neyse oyle konu kapandı ertesi gün bulustuk annemlere söyledim. 2 gün öncede döndü vana işte. Simdi ben napcam bilmiyorum kafamda öyle cok soru varki. Güvenim sarsıldı bi yandan bi yandan benim yüzümden ailesine rezil oldu, nezarette yattı :S Sizinde fikrinizi almak istiyorum..

senin yüzünden mi, kendi yüzünden bence, kendi yüzünden rezil olup, nezarette yatmış.

faceden tanıştığın adamla nasıl buluşmaya cesaret ediyorsun hayret, 3. sayfaları okumaz mısın sen, okumaya başlasan iyi olur.

yine ucuz kurtulmuşsun ben baranın samimi olduğunu falan sanmıyorum, ünivestenin ilk günü unutur seni

bence şu pembe gözlükleri çıkarıp okuluna odaklan, hayat romantik film değil ne yazıkki

bunlar sana masal ya da ninni gibi gelebilir, bu yaşlarda yaşın verdiği tecrubeleri önemsemezsin ama önemsemezsen ilerde önemsemediğine pişman olacağına emin ol, ablalarının önerilerien kulak ver yani

başlığın cevabı, sizin bir başlangıcınız olmamalı ki sonunuz olsun

Son düzenleme:
Yanlış anladınız o anlamda söylemedim sadece cocugun düşüncesini ve görünüşümü belirttim.
Yorumların hepsinide tek tek okudum hepiniz haklısınız.
Yaptığım davranışta cok yanlış dışarda sabahlamak herkesi merak icinde bırakmak ama ona öyle güvenmiştim ki bu 7 ay icinde bana söyledigi sözleri ettiği yeminleri duysanız ağzınız açık kalırdı yani hiç ama hiç tahmin etmezdim hayatının yalan oldugunu.
Yalan söylerken yüzüme nasıl baktı hiç mi kızarmadı yüzü anlamıyorum ki :5:

Forumda ilk mesajım sana olacak öncelikle sana ve diğer arkadaşlara merhaba. Deli cesareti ile iş yapıyorsun kendine çok dikkat et. Burada evli olduğu halde bile ufacık bir yalandan şikayetçi olan ablaların var iken sen kimliğini farklı göstermiş birisi ile sabahlıyorsun. Ailesinin geleceğinden bahsediyorsun ne için gelecek bunlar ? 15 yaşındaki kızı istemek için mi ? Söz istemek için mi ? Sen sevebilirsin elbet seveceksin , bizde o yaşlarda sevdik senin gibi bizde anlatamadık aşkımızı ama çoğumuz o aşkım dediği insandan havamızı aldık. O üniversiteye başlıyormuş nereden bililiyorsun orada sevgili bulmayacağını ? Ailen çok rahat , sende de çok deli cesaretinin olduğunu düşünüyorum.

Babasının istanbulda işi varmış sanırım o yüzden geliyor gelince benlede görüşmek istiyormus.
İlerde belki bu yaptıklarımı hatırlayıp pişman olcam, kızıcam kendime ben neler yapmısım diye veya karsıma cok daha güzel biri cıkcak dogru zamanda bunlarıda biliyorum.
Şuan aklımda o var bir anda söküp atamıyorum ki canım acıyor yaşadıklarımızı düşününce. :43:

ben 15 yaşındayken ağzım açık ayran budalası gibi havalara bakıyodum. şimdikiler ise face aleminde poster poster fotolarını yayınlıyo hepsi ayrı tarz. hepsi aşık hepsi vazgeçilmez. filmlerde oluyo bu saplantılı aşıklar falan gerçek dünyaya dön canım. 26 yaşındayım ve dediğin gibi havalarda uçtupum zamanları çok biliyorum ama yere öyle bir çakarlarki başlangıç nerdeydi sonum neresi diye afallar kalırsın. bırak sevgin içinde saf temiz kalsın, okuluna bak sen üniv kazan kendi hayatın olsun önce. ayrıca bi nasihat veriyim babana bile güvenme demişler sen ona kendimden bile çok güvendim diyosun. bu deli cesaretiyle önüne gelene güvenirsen bikaç seneye kalmaz gözlerini birinin yatağında kendini harcamış halde açmış olarak bulursun. sen yine de bildiğini okucaksın biliyorum ya vicdan işte ahh ahhhh :20:

Canım babasının işi varmış ondan gelecekmiş beni de görecekmiş diyorsun da seni neden görecek kocaman adam , oğluda senin yaşlarında değil ki görmek istesin. Birde sanki yıllar süren veya iyice evliliğe giden bir yanınız varmış gibi tanışacaksınız.

Back
X