Sonunda Basardilar

AlmanyaTreni

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.002
2.992
333
merhaba kizlar,
Ben hala turkiyedeyim sali günü cikacagim insallah yola kaynanamgille burdayim ayni evde kaliyorum almanyada evlerimiz ayri. Bugun sonunda beni delirtmeyi basardilar 12senedir iclerindeyim ama artik canima tak etti. Kucuk oglum turkiyeye geldi geleli asiri huy degistirdi herseye agliyor herseye ama anlatamam sanirim 3 yas sendromundayiz. Kayinbabam benim suclu oldugumu soyledi yetistiremiyormusum cocuklari buyukte oyleymis simartmisim anneligimi bilecekmisim. Ve sonunda ogluma senin inadina huyuna s.c... dedi. Ve o an patladim artik yeter dedim 12senedir sustum dedim ve daha neler neler. Valizlerini aldilar ve köye gittiler. Esimde benim yanimdaydi siz kendi doneminizde kalmissiniz ne yapalim dovelimmi asalimmi dedi. Ama gercekten artik yetti canima. 12senedir kilomdan tut giydigim gelinligime anneligime elimdeki telefona bile laf eden bir kayinpeder. Esimede dedim artik bitti gormek istemiyorum dedim. Huzur birakmadilar hicbisey birakmadilar icimde. Bi an once evime gitmek istiyorum

iyi demişsiniz ,insanlara mesafe koymanız daha doğru olur gitmek gelmemek vs çözüm değil, tatile eğlenmeye değişikliğe geldiğiniz ortamda insanları kendinize karıştırtmamayı öğrenirseniz sorun çözülür bakın ne güzel yapmışsınız daha da karışmazlar artık.

gitmedim ona cunku kendimde istemiyordum
hem o konuda hem bu konuda istediğinizi yapmanıza çok sevindim. sıkmayın canınızı zamanla yerine oturur ,keşke karışmasalardı herkes yerini bilseydi de böyle gerginlik olmasaydı.

hem o konuda hem bu konuda istediğinizi yapmanıza çok sevindim. sıkmayın canınızı zamanla yerine oturur ,keşke karışmasalardı herkes yerini bilseydi de böyle gerginlik olmasaydı.
herseye sustum sustum sustum ama artik yetti gercekten hele ogluma o lafi demesi gozume perde indi. Ben buraya kimseyle kavga etmeye gelmedimki biraz kafa dinlemeye geldim

herseye sustum sustum sustum ama artik yetti gercekten hele ogluma o lafi demesi gozume perde indi. Ben buraya kimseyle kavga etmeye gelmedimki biraz kafa dinlemeye geldim
haklısınız, işte hep buralarda biz konu açanlara diyoruz zamanında gerekeni söyleyin diye ,sonra o zamana kadar sustuklarınız içinize attıklarınız için size yazık oluyor ne gerek var ,aman insanlar kırıılmasın aman ağzımızın tadı bozulmasın diye siz idare etmeyin, anneniz konusunda da hep siz idarecisiniz bu konuda da öyle olmuş . değmiyor gördüğünüz gibi. sıkmayın canınızı bir yandan iyi de olmuş bu sayede artık karışamazlar istediğini söyleyen istemediğini işitir .

evet gercekten kendime yaptim kendim yiprandim ben istedigim icin hicbisey yapmadim hep o istiyor o kirilmasin diye yaptim gittim aradim zaten doneyim kendime yeni bir yol cizecem eylulde liseye basliyorum kendim icin calisacagim artik

Kendinize bir iyilik yapın ve seneye kvnizin evinde kalmayın Türkiyede.
Belli ki çok rezil insanlar.
Kendi aileniz yok mu? Onlarda kalın. Eşiniz de canı nerde isterse orda kalsın.
Malesef kendi ailemin turkiyede evi yok geldiklerinde hep anneannemle kaliyorlar. Bursadaki bu evide ortak aldik kim gelirse o kalir diye ama nedense her sene ayni tarihte denk dusuyoruz. Zaten birdaha gelmek istemiyorum onlar gelirse zaten gelmem . Koydede evleri var yada orda kalcaklar istemiyorum cunki.

Kuzum senin kayınpederin çok fena bir adam ..hani ağzına terlikle vursam hırsımın geçmeyeceğini türden ..eski konularına bakarken göz atmıştım..senin için "telefon ile çok uğraşıyor ,sevgilisi ile yazışıyor olmasın" diye oğlunu doldurmaya çakışan, sen 9 aylık hamile halinle masayı düzgün silemedin diye huzursuzluk çıkarmaya çalışan,kilonu diline dolayan pisliğin teki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…