Sonunda Kafayı Yedim.

holyowl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
839
1.150
Hanımlar, Ben Ankara'da okuyorum. 2. üniversitem. Daha 5 ay önce geldim buraya ve okuldaki yaş ortalaması da düşük olunca kendimi bi kursa attım birazcık sosyalleşeyim diye. Orda biriyle tanıştım, daha doğrusu kurstaki orak arkadaşlarımız aracılığıyla aynı ortamda bulunduk biçok kez.

İlk olarak ben sanırım yapı olarak yaşıma göre fazla olgun biriyim. Öyle derler. Pek sevmiyorum bu yönümü. Yani öyle cıvıl cıvıl gülücükler saçan bir insan değilim :) Ama bunun yanında oldum olası giyinmeyi, kendime bakmayı seven biriyim. Darda giyerim yeri geldiğinde, bol da, topuklu da. Yani açık giyinmediğim halde makyajda eklenince bir şekilde dikkat çekici görünüyor dışardan. Bu benim için sorun değil tabiki. Aksine kendine bakan giyiminde kuşamında zevkli hanımlara bayılırım. Çevremde bu tarz insanlardan oluşuyor zaten. Karakter olarakta toplum genelinden farklı düşünüyorum diyelim. Yani kadın mini etekte giyer, sokaklarda kahkaha da atar, hayatını da arkasında durduğu sürece istediği şekilde yaşar bana göre! "Erkek egemenliği" beni kendimi bildim bileli tiksindirmiştir. Çok kavga etmişliğim vardır bu yüzden. Kadının aşağılanması ve bir şekilde "erkek" cinsiyle her konuda "eşit" konumda görülmemesi ve bu düşüncelere sahip tüm insanlar beni delirtmeye yetiyor.

Bunları anlattım çünkü bu başta kursta tanıştım dediğim kişi benim tamda o kavga ettiğim, nefret ettiğim zihniyete sahip ve ben hiç utanmadan gittim bu adama aşık oldum.
:KK61::KK53:

Resmen kadınları aşağılayan, minicik etekler giyiyor edepsizler! kadın dediğin en geç 24ünde evlenmeli. Siz bana yobaz dersiniz ama asıl yobaz sizsiniz gibi cümleler kuran biri varın siz düşünün. Ayrıyetten muhafazakar. Dinine bağlı. Bu güzel birşey tabi ama hepsi karışınca böyle ortaya garip birşey çıkmış.

Ben bikaç aydır bu durumun içindeyim aslında. Başta geçici bir histir, abartıyorum, işim bile olmaz, zihniyete bak tüü onun kalıbına, bana kurban olsun o, bakıcağım son insan derken sen git aşık ol :) Öyle böyle değil ama rüyalarımda görüyorum, konuşurken kem küm oluyorum, bazen dalıp gidiyorum adam farkedip bana bakınca kendime geliyorum falan, çok rezil durumdayım.
:KK1:

Aslında hiç sevgilisi olmamış biri değilim, hatta aksine.. Değer de verdim, hoşlandım da ilişkilerimde ama hiç bu tarz duygular hissetmemiştim. Hemde böyle bir insana karşı! Artık Allah cezamı verdi diye düşünüyorum inanın. Beni bununla sınıyor. Öyle entel entel takıldım, yeri geldi "din" kavramını saçma bulduğum ve bunu savunduğum dahi oldu. Şimdi "Ya allah bismillaahh, allahuekber" modundayım. Şaka değil. Adnan Oktarın kedicikleri gibi dolanıyorum adamın etrafında. Gitti benim o feminist modlarım. Ay yoksa bana iyi mi oldu ne? gerçi niye iyi olucakmış canım, düşüncelerim değişmedi de ben niye adama yaranmaya çalışıyorum onu da anlamadım. O derece gözlerim kör oldu. Adamın benimle duygu olarak ilgilendiği de yok yalnız
:KK73::KK53:

Utanmasam çarşafa bürünüp "herşey senin için gülüm" diye yazıcam üzerine beyaz harflerle. Hanımlar biliyorum bu ilişki asla olamaz, zaten anlaşamayız ama ben nasıl unutabilirim bu adamı? Faceten yazıyordum bi ara sürekli, ona son vermekle başladım olaya. Bi yandan mantıklı olmaya çalışıp irtibatları koparıyorum, sonra birden aklıma geliyor, ben yine Leyla.

Hiç böyle olmamıştım daha önce. İçimi dökmek istedim burda. Bu kadar zıt 2 karakter olmaz. Zaten oda kendine göre birini istiyor anladığım kadarıyla. Mühendis bu arada. Öyle eğitimsiz biri de değil ama.. Bian durup "pis düşünceli, terbiyesiz şey" derken, sonra "Rabbim ne güzel yaratmış. Allahım kurban olurum" moduna giriyorum.

Delirdim. :KK57:

Unutabilir miyim sizce?
Zamanla hislerim azalır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmmm....
Olmiycagini kendin soyluyorsun..
Simdi veya daha sonra elbet unutucaksin buna kendini inandirmissin..
Ve senden ricam hani şu aralar bazi kadinlar türedi ya 'kadin dedigin evlenmeli o saatte disarda olmasaydi kadin dedigin erkegine hizmet eder disarda ne isi var ' gibi ..
Lutfen en ustte belirttigin dusuncelerinden siyrilip bu dusuncelere yonelme..

Hehe hoşuma gitti aşk işte kime nerede ne zaman düşeceği belli olmuyor
Ama bence iyi olmuş farklı bakmayı öğretir insana
zaten aşk insanın ufkunu açmazsa aşk değildir yani adam evet böyle sizden çok farklı hatta çok itici düşünüyor olabilir
ama şu an ona aşık olduğunuz onun baktığı yerin de güzel yanlarını farkedebilirsiniz hatalarının yanı sıra
o yüzden bence güzel.. ama uzun vadede anlaşmanız zor gibi gibi bakalım:)

Konunu yarıya kadar okudum adamı anlattığın ilk paragrafa kadar etti
bence vazgeç pöööf

arkadaş ortamını degiştirbence acılenn..yoksaa basta cicimaylarında hoşuna gitmeyen seyleri kabul ettiğinde ılışki ılerledıgınde sana batmayaa baslaarr aynı sekilde ondada olurr..birbirinizi bogarsınızz..belkidee tam tersi olurrr ya o sana uyarrr..yada sen onaaa..

Uyumsuzlukları falan geçtim herşeyden önce adam ilgi göstermiyormuş sana. Diğer etkenleri de katarsak bunun tartışılacak bir yanı yok tatlım sen kursuna güzel güzel devam et. Bittiğinde tatlı bir hatıra olarak kalsın.

Canın sıkılmış senin güzelim. Gel bi çay kahve içelim.

Ne işin var öle bi tipLe. İmkansızlık cazip geldi sanırsam.

Çok sevimli anlatmışsınız ama bir ilişki olmaz.
Her zaman için farklılıklar iyidir diyenlerdenim ama sizin ortak bir nokta bulmanız imkansız gibi.
Sonu fazla kötü biter gibi.

Ahahha gülerek okudum konunu ne komik yazmışsın :KK3::KK71: Bazen imkansızlıklar çıkabiliyor karşımıza.. Bu kadar zıt olduğunuz için böyle düşünüyorsun. Zamanla geçer, yeni birini bulursun.:KK8::KK8:

dinini hakkiyla yasayan bi adamdan zarar gelmez.ne guzel buyurmus Efendimiz'sizin en hayirliniz hanimina en guzel davrananizdir' diye... ama kisinin fikri kendini baglar ,oyle ona buna laf cakarak musluman olunmuyor,24 evlenilir v.s kurallari dini bildihini zanneden insanlarin uydurmasi... zit oldugunuz kesin ama sevince toz pembe gorunuyor hersey, sonradan pisman olmamak icin iyi dusunmenizi tavsiye ederim

Valla ask gozu kor ediyoretmesinede o buyu bozulunca ortalik kavgadan gecilmiyor..anlatim tarziniz hos olmus :KK66: ama bu kadar zitlikla bi iliski yurumezzz...unutursunuz insallah ne diyim bilemedim..akliniza,mantiginza uygun biri elbet cikar...yani insallahh :KK66: valla bu eros'un islerine akil sir ermiyor...hep olmiycak adamlara sapliyor su bizim oklari..sonrada gel cik isin icinden :KK66: hadi hayirliai bakalim :)

neyine aşık oldunuz peki? fiziksel bir çekim mi?

ben hiç düşüncelerini sevmediğim birine aşık olmadım. ama siz onun için değişebilecek gibisiniz. sanki önceki düşünceleriniz de zaten ezbere,öylesine üstünüze geçirmişsiniz gibi anlatımınıza göre. yani önce bi kendinizi tanıyın.

Madem hoslaniyorsun muhabbet et, ilgini belli et derim.

Ben genelde kalbimi dinliyorum, madem begendin yuru derim.

not: Genelde kalbimi dinleyip genelde husrana ugruyorum, o yuzden fikirlerimi ciddiye almazsan anlayisla karsilarim :)

Son düzenleme:
Büyük konusmussun ve basina gelmiş dicem durum.bu.simdi kurtulayim derken bide evlenirsen :)) zit kutuplar birbirini ceker derler oyle olmuş biraz.zamana birakin bence belki de zamanla düşünceleriniz değişir.

Hanımlar, Ben Ankara'da okuyorum. 2. üniversitem. Daha 5 ay önce geldim buraya ve okuldaki yaş ortalaması da düşük olunca kendimi bi kursa attım birazcık sosyalleşeyim diye. Orda biriyle tanıştım, daha doğrusu kurstaki orak arkadaşlarımız aracılığıyla aynı ortamda bulunduk biçok kez.

İlk olarak ben sanırım yapı olarak yaşıma göre fazla olgun biriyim. Öyle derler. Pek sevmiyorum bu yönümü. Yani öyle cıvıl cıvıl gülücükler saçan bir insan değilim :) Ama bunun yanında oldum olası giyinmeyi, kendime bakmayı seven biriyim. Darda giyerim yeri geldiğinde, bol da, topuklu da. Yani açık giyinmediğim halde makyajda eklenince bir şekilde dikkat çekici görünüyor dışardan. Bu benim için sorun değil tabiki. Aksine kendine bakan giyiminde kuşamında zevkli hanımlara bayılırım. Çevremde bu tarz insanlardan oluşuyor zaten. Karakter olarakta toplum genelinden farklı düşünüyorum diyelim. Yani kadın mini etekte giyer, sokaklarda kahkaha da atar, hayatını da arkasında durduğu sürece istediği şekilde yaşar bana göre! "Erkek egemenliği" beni kendimi bildim bileli tiksindirmiştir. Çok kavga etmişliğim vardır bu yüzden. Kadının aşağılanması ve bir şekilde "erkek" cinsiyle her konuda "eşit" konumda görülmemesi ve bu düşüncelere sahip tüm insanlar beni delirtmeye yetiyor.

Bunları anlattım çünkü bu başta kursta tanıştım dediğim kişi benim tamda o kavga ettiğim, nefret ettiğim zihniyete sahip ve ben hiç utanmadan gittim bu adama aşık oldum.
:KK61::KK53:

Resmen kadınları aşağılayan, minicik etekler giyiyor edepsizler! kadın dediğin en geç 24ünde evlenmeli. Siz bana yobaz dersiniz ama asıl yobaz sizsiniz gibi cümleler kuran biri varın siz düşünün. Ayrıyetten muhafazakar. Dinine bağlı. Bu güzel birşey tabi ama hepsi karışınca böyle ortaya garip birşey çıkmış.

Ben bikaç aydır bu durumun içindeyim aslında. Başta geçici bir histir, abartıyorum, işim bile olmaz, zihniyete bak tüü onun kalıbına, bana kurban olsun o, bakıcağım son insan derken sen git aşık ol :) Öyle böyle değil ama rüyalarımda görüyorum, konuşurken kem küm oluyorum, bazen dalıp gidiyorum adam farkedip bana bakınca kendime geliyorum falan, çok rezil durumdayım.
:KK1:

Aslında hiç sevgilisi olmamış biri değilim, hatta aksine.. Değer de verdim, hoşlandım da ilişkilerimde ama hiç bu tarz duygular hissetmemiştim. Hemde böyle bir insana karşı! Artık Allah cezamı verdi diye düşünüyorum inanın. Beni bununla sınıyor. Öyle entel entel takıldım, yeri geldi "din" kavramını saçma bulduğum ve bunu savunduğum dahi oldu. Şimdi "Ya allah bismillaahh, allahuekber" modundayım. Şaka değil. Adnan Oktarın kedicikleri gibi dolanıyorum adamın etrafında. Gitti benim o feminist modlarım. Ay yoksa bana iyi mi oldu ne? gerçi niye iyi olucakmış canım, düşüncelerim değişmedi de ben niye adama yaranmaya çalışıyorum onu da anlamadım. O derece gözlerim kör oldu. Adamın benimle duygu olarak ilgilendiği de yok yalnız
:KK73::KK53:

Utanmasam çarşafa bürünüp "herşey senin için gülüm" diye yazıcam üzerine beyaz harflerle. Hanımlar biliyorum bu ilişki asla olamaz, zaten anlaşamayız ama ben nasıl unutabilirim bu adamı? Faceten yazıyordum bi ara sürekli, ona son vermekle başladım olaya. Bi yandan mantıklı olmaya çalışıp irtibatları koparıyorum, sonra birden aklıma geliyor, ben yine Leyla.

Hiç böyle olmamıştım daha önce. İçimi dökmek istedim burda. Bu kadar zıt 2 karakter olmaz. Zaten oda kendine göre birini istiyor anladığım kadarıyla. Mühendis bu arada. Öyle eğitimsiz biri de değil ama.. Bian durup "pis düşünceli, terbiyesiz şey" derken, sonra "Rabbim ne güzel yaratmış. Allahım kurban olurum" moduna giriyorum.

Delirdim. :KK57:

Unutabilir miyim sizce?
Zamanla hislerim azalır mı?
esitligi savundugunu, insanlara saygili oldugunu soylerken asik oldugunu soyledigin adam icin 'pis' dusunceli diyebilmen?
once celiskilerinle yuzles :KK51:

X