- 19 Mart 2015
- 475
- 204
- 32
- Konu Sahibi Lookinside
Selamlar, sizlere bir şey danışmak istiyorum.. Ben istanbulda özel bir üniversitede %100 ingilizce psikoloji bölümü okuyorum annem babam öğretmen okul biizm uzaktan akrabamızın okulu memleketlimiz bize söz verdi burs vereceğine bedava okuyacağıma dair ancak ben tercih yapıp gelince işler böyle olmadı bizi tanımazdan geldi dilenci muamelesi yaptı ilk sene hazırlıkta 3 bin tl ödedik ikinci sene yani birinci sınıfta da aynı fakat sonraki seneler bursu %50 ye indirdi ve her sene 15 bin tl civarı para ödemeye başladık daha doğrusu annem ödüyor babam da aylık harclığımı gönderiyor.. Ben hazırlıktan sonraki ilk iki senemde okula gitmedim hep devamsızlıktan kaldım psikolojik ve fiziksel bir çok rahatsızlık yaşadım hastanede yattım okula uyum sağlayamadıö başını kaçırdım sonunu getiremedim vs derken 2 buçuk sonunda ilk dersimi verdim yani iki buçuk sene hiç ders veremedim.. Şu anda benimle başlayanlar mezun oluyor babam beni hep bir dersten bile kalırsan seni öldürürüm okuldan alırım para yollamam vs gibi şeylerle korkuttuğu için gerçeği söyleyemedim ve şu an mezun oluyorum sanıyor bir iki hafta sonra istanbula geliyor annem de okulu bir sene uzattım sanıyor ve ben arkandayım üzülme diyor ama babam anneme senelerce şiddet uygulamış eve beş kuruş hayrı olmayan bir tl nin kavgasını eden ben başarısız olsam bana küfürler edip el kaldıran anneme yüklenen al işte senin kızın diyen bir adam .. Çok kötüyüm çok korkuyorum aslında aptallık bende bir okul nasıl iki sene uzatılır of ne yapıcamı bilmiyorum uyku uyuyamıyorum ağlıyorum sürekli stresten yüzüm gözüm yara oldu kıyamet kopucak .. Babam öğretmen dedimya öğrencilerine gelince anlayışlı saygılı yol gösterici ailesine gelince ise bir katilden psikopattan farkı yok .. Ben ne yapıcam çalışsam kendim ödesem okulu senelik ücret 25 bint tl oldu ödeyemem de.. Okulu asla bırakamam çünkğ beş senem boşa gitmiş olacak ve bu mesleği yapmayı çok istiyorum ama bölüm ingilizce olduğu için çok da zorlanıyorum vs vs çok kötüyüm ya içimi dökmek istedim belki benimki gibi bir durum yaşayan olmuştur şimdidenn teşekkürler yorumlarınız için