SOPRANO ICE CIHAZI

eloelif

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
28
1
arkadaslar bu cıhazla epilasyon yaptıran var mı vucuduna.. ???? yarına randevu aldım ilk kez lazer yaptırıcam ama kotu olur artar falan diye cok korkuyorum...

Arkadaşım ben İstanbul anadolu yakasında bu cihazın hem satışını hem eğitimini veren birine yaptırdım.Bu bayan benim akrabam değil eşim dostum değil ama herkese öneriyorum , annemin patronu kızını götürdü, halam , halamın kızı gitti hepsinin dediği tek seferde %70 azalma , inanılır gibi değil bende önce şüpheyle yaklaşmıştım ama şimdi de ortağım ve ablasını götüreceğim

ben daha ilk seansımı yaptırdım hiç acı falan olmadı.sonuctan da umitliyim hicc kotu yorum okumadım cok sukur.. umarım lazer icin bukadar bekledigime deger de kurtulurum :))

Merhaba İstanbul'da Soprano ICE Lazer yaptıran ve tavsiye edeceğiniz yerler var mı??

Arkadaşım ben İstanbul anadolu yakasında bu cihazın hem satışını hem eğitimini veren birine yaptırdım.Bu bayan benim akrabam değil eşim dostum değil ama herkese öneriyorum , annemin patronu kızını götürdü, halam , halamın kızı gitti hepsinin dediği tek seferde %70 azalma , inanılır gibi değil bende önce şüpheyle yaklaşmıştım ama şimdi de ortağım ve ablasını götüreceğim

Bilgilerini paylaşabilir misiniz?? Hala memnun musunuz :)

X