Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 7 aylik oglum var bas cevresini suan hatirlayamiyorum ama kahvaltida haslanmis 1 yumurta sarisi,1 avokadonun yarisi, 2 corba kasigi yogurt ve labneyi blenderdan geciriyorum genellikle cok seviyor. Bazen 7 tahilli kasik mamasi(degisik besinler alsin diye), omlet yapiyorum yine labne ve yumurta sarisiyla azicik tereyaginda. Kahvaltiyi cesitlendireli 10 gun oldu
Zihinsel ve fiziksel gelisim icin cok onemli yag kaynagiymis ayni zamanda sinir sistemi ve beyin icin destekleyiciymis. Kolesterol ve sodyum icermeden bircok(suanda bilemiyorum googlea avokadonun faydalari diye yazarsaniz cikar) faydali ozellikleri varmis. Benim en cok dikkatimi ceken anne sutundeki yag ile buyuk benzerligi varmis. Oyuzden mumkun oldugu surece hergun vermeye calisiyorum
teşekürler bende bunu yapmaya çalışıyorum ama kıvamını ayarlayamıyorun yada yumurtayı tam ezemiyorum.pek yemiyor kızım1 yumurta sarısı 1 büyük dilim tuzsuz peyniri ezip bebe bisküvisini karıştırıp ıhlamur suyunda ıslatıyorum içine de 1 tatlı kaşığı pekmez ekleyip hergün sabah yediriyorum
önce peyniri küçük çatalla iyice eziyorum sonra yumurtayı koyup eziyorum üzerine bisküvileri sonrada ıhlamur çiçeği suyunu döküyorum ben koyu yapmıyorum benim kızım da koyu sevmiyoteşekürler bende bunu yapmaya çalışıyorum ama kıvamını ayarlayamıyorun yada yumurtayı tam ezemiyorum.pek yemiyor kızım