sorum 7 aylık kızı olanlara

abceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
818
186
2 sorum olacak
bebeğinizin baş çevresi kaç cm
sabah kahvaltı olarak neyi nasıl hazırlıyorsunuz.
cevaplarsanızı bekliyorum.
tüm bebişlere sağlıklı günler tabi annelerinede

Benim 7 aylik oglum var bas cevresini suan hatirlayamiyorum ama kahvaltida haslanmis 1 yumurta sarisi,1 avokadonun yarisi, 2 corba kasigi yogurt ve labneyi blenderdan geciriyorum genellikle cok seviyor. Bazen 7 tahilli kasik mamasi(degisik besinler alsin diye), omlet yapiyorum yine labne ve yumurta sarisiyla azicik tereyaginda. Kahvaltiyi cesitlendireli 10 gun oldu

Benim 7 aylik oglum var bas cevresini suan hatirlayamiyorum ama kahvaltida haslanmis 1 yumurta sarisi,1 avokadonun yarisi, 2 corba kasigi yogurt ve labneyi blenderdan geciriyorum genellikle cok seviyor. Bazen 7 tahilli kasik mamasi(degisik besinler alsin diye), omlet yapiyorum yine labne ve yumurta sarisiyla azicik tereyaginda. Kahvaltiyi cesitlendireli 10 gun oldu

Merak ettim de avakadoyu nasil veriyorsunuz? Tadi yok. Ve ne gibi fayda saglamasi icin veriyorsunuz??

Zihinsel ve fiziksel gelisim icin cok onemli yag kaynagiymis ayni zamanda sinir sistemi ve beyin icin destekleyiciymis. Kolesterol ve sodyum icermeden bircok(suanda bilemiyorum googlea avokadonun faydalari diye yazarsaniz cikar) faydali ozellikleri varmis. Benim en cok dikkatimi ceken anne sutundeki yag ile buyuk benzerligi varmis. Oyuzden mumkun oldugu surece hergun vermeye calisiyorum

Buarada kabugunu soyup blenderdan geciriyorum, cok yumusaksa eger kasikla bile ici hemen cikiyor

Zihinsel ve fiziksel gelisim icin cok onemli yag kaynagiymis ayni zamanda sinir sistemi ve beyin icin destekleyiciymis. Kolesterol ve sodyum icermeden bircok(suanda bilemiyorum googlea avokadonun faydalari diye yazarsaniz cikar) faydali ozellikleri varmis. Benim en cok dikkatimi ceken anne sutundeki yag ile buyuk benzerligi varmis. Oyuzden mumkun oldugu surece hergun vermeye calisiyorum

Tadi kötü ben tuzlayip baharatlayip ancak yiyebiliyorim. Siz evladiniza nasil veriyorsunuz acaba? Evet faydasi cok gercekten. Sizi tebrik ederim bilincli bir anne oldugunuz icin.

Bende biliyorum tadi biseye benzemiyor ama zaten bu bebek yemeklerine tuz ve seker yag katmadigimiz icin geneli kotu oluyor. Suan o tatmadigi seylerin tadini bilmedigi icin ayirt edebilecek durumda degil. Birde damak tadi icinde herseyi bulamac yapip vermiyorum doktorumuzunda tavsiyesiyle ben neyi nasil yemeyi tercih edersem tuzsuz yagsiz sekersiz olani yapiyorum. Buda onemliymis.

1 yumurta sarısı 1 büyük dilim tuzsuz peyniri ezip bebe bisküvisini karıştırıp ıhlamur suyunda ıslatıyorum içine de 1 tatlı kaşığı pekmez ekleyip hergün sabah yediriyorum

1 yumurta sarısı 1 büyük dilim tuzsuz peyniri ezip bebe bisküvisini karıştırıp ıhlamur suyunda ıslatıyorum içine de 1 tatlı kaşığı pekmez ekleyip hergün sabah yediriyorum
teşekürler bende bunu yapmaya çalışıyorum ama kıvamını ayarlayamıyorun yada yumurtayı tam ezemiyorum.pek yemiyor kızım

teşekürler bende bunu yapmaya çalışıyorum ama kıvamını ayarlayamıyorun yada yumurtayı tam ezemiyorum.pek yemiyor kızım
önce peyniri küçük çatalla iyice eziyorum sonra yumurtayı koyup eziyorum üzerine bisküvileri sonrada ıhlamur çiçeği suyunu döküyorum ben koyu yapmıyorum benim kızım da koyu sevmiyo

X