sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

canımmm senin için geldm şekerim.bende özledim ya.finaller başlıyor.ders çalışmaya çalışıyorum.2gün önce adet olsum bu sefer çok fena agrıdı.2 gün yattım desem yalan olmaz.hafta sonu boş boş geçti =(

hosgeldiniz kızlar..
kuzum bugun hiç heyfim yok kusra bakma ayrın iyi haberlerimi alıyım sizde sölcem ozamn gğldrcem szi sözz
tamam cnm inşallah...sen rahat davran keyfin yok çünkü senin..üzülmeden vakit geçir ama..

çok teskekürler balımm darısıda size olsun inşallah evet canım da bende tam tersi oldu bu ay yemek kokularına karsı dayanamıomm gecer inşallahhh
sana hatırlatınca bile miden bulanır cnm ya..kapadım konuyu tamam:)
ben dün kaç kez sordum cnm
gördün o anda çok hızlı ilerlerdi topic kaçırdım mı bilmiyorum?
bebiş kız mı erkek mi demiştim:26:
yoksa belli değil mi daha:26:

çok teskekürler balımm darısıda size olsun inşallah evet canım da bende tam tersi oldu bu ay yemek kokularına karsı dayanamıomm gecer inşallahhh

slm melikecim.geçer zamanla bulantılar.bende de çok olmuştu.yemek yapamıyodum o derece yani..
aşeriyo musun :))canın ne çekiyo .nazını yap eşine valla

çokkk teşekkür ederim bebikim
kendimi özel hissettirdin valla..
çalış cnm aman boşver biz seni hep bekleriz
ne zaman rahatlarsan o zaman gel fıstığım..
arabana bindin mi hafta sonu falan?
heee nasl geçti cuma pazarı??

yok şekerim binmedm ya regl oldum çok fenaydım.hiç bu kdr kötü olmamıştım.cuma pazarınada ggttik pek bişey bulamadım.öyyle bi dolandık geldik.bişey almadım sen neler yaptın

oh iyi yapmışsın.havan değişmiştir.bebiş uyuyo canım...

melek melek onlar valla ben su snvları bi gecym cok istiyorum yaa bebiş..kayınvalidem hamile benim ondan canım cekti valla.
kayınvaldeminki erkekmiş onun kız kardesinn de erkek oldu eşimin halasınında erkek oldu bide arkadasları var onunda erkek oldu benmkide erkek olursa toplu kesim yapıcaz sünnet

yok şekerim binmedm ya regl oldum çok fenaydım.hiç bu kdr kötü olmamıştım.cuma pazarınada ggttik pek bişey bulamadım.öyyle bi dolandık geldik.bişey almadım sen neler yaptın

anladım tatlım
bizde evdeydik eşimle dinlendik..
bugunde misafir falanç..
biraz dolandık eşimle semtimizi alış veriş yaptık falan yıl başı günü oda.

kayınvaliden hamile mi

gerçekten miiii kayınvalden hamile mi ayyy çok ilginç yaaa

yok kusum bellli deil dahaa hakkımızda hayırlısı olsun inşşş

slm melikecim.geçer zamanla bulantılar.bende de çok olmuştu.yemek yapamıyodum o derece yani..
aşeriyo musun :))canın ne çekiyo .nazını yap eşine valla

valla canım artık bişi cekmiyo ilk 3 ay içinde oldu bittti kusumm genelde tuzlu ve ekşili seler tükettim hakkımızda hayırlısı bakalım hatta okadar acı tursular götürdümki yawrumu yaktım valla cayır cayırrr

kuzum nabdın msfrlere deydimi okdr temzlik eylendinizmi?

cnm şu ifadeler yanlış oldu pardon ya şaşıracaktım ben aslında..
değdi cnm sevdiğim insanlar zaten içlerinde annem ve babamda vardı onlara herşey değer fada olsun herşey onlara

MELİKECİM anladım cnm hayırlısı sonunda öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…