yok kusum bellli deil dahaa hakkımızda hayırlısı olsun inşşş
valla canım artık bişi cekmiyo ilk 3 ay içinde oldu bittti kusummgenelde tuzlu ve ekşili seler tükettim hakkımızda hayırlısı bakalım hatta okadar acı tursular götürdümki yawrumu yaktım valla cayır cayırrr
ben ve eşimde ilk duyduğmzda soke olsmutk amaa alıstık sekerim kardesimiz gibi smdi vala bkliorm sbrszlkla
ama evet braz ilginc bi durum kakısmıs gibi dimi
ayy hızını alamamış kayın valde..
sana görümce gelebilir cnm
orasını bilemcem sormadm valla ama bence kazyladr desem kornmayı blmiolarmı orasını Allah bilri
gelsin kız var btane zaten bendn kücük ben ona işimi halltriorm ii olyo ama buyk olnca zor tabe Allah korusun
ama benm kayınvalide hepsine bedel baksana ben yapmdm die patlattı cocuğu
ben çıkıyorum şekerler hepinizi öpüyorum yatıcam yarın erken kalkıp ders çalışmam lazım öptümm hepinizi.kurdelam en çok seni öptüm fıstıkım .
ben çıkıyorum şekerler hepinizi öpüyorum yatıcam yarın erken kalkıp ders çalışmam lazım öptümm hepinizi.kurdelam en çok seni öptüm fıstıkım .
keremce ikinci düşünüyor musun cnm?
daha erken dimi?
yaşın küçük ya onun için dedim
karışmak gibi olmasında:)
sende küçüksün daha şekerim
olur daha...
gözüm seyiriyor hayır olsun:82:
hoscakal cnm bu arada fotolarına baktım gercekden de peri gibisin
iyi geceler
evet kücüğüm diye bekledim zatende fazlada tadını kacrmym ben su önmdeki işler btsn hemen düşünüorm Allah sanda verir kuzm ozamn hamileler topiğine takılırz
oyyy çok şekerdir o minik kelebek...
kapalılıkta cok yakısmıs ama gercekden beyendm gelinlik falan süper bnde kapanmak isterim ama çalsıyorm bide uzmanlık yaptğm için olmaz herhalde
yok canım estağfirullah ne karışması .küçük daha kurdelam ya.çok yaramaz evimin işini bile zor yapıyom.çocuk maddi manevi insanı çok yoruyo.şimdilik düşünmüyom kaza falan olmazsa tabi...ama ilerde olabilir.tek çocukla kalmak istemem.ben tek çocuğum ve bunun zorluklarını yaşıyorum
amin cnm inşallahhhhhh:78:
ben yeni üye oldumda hiç arkadaşım yok biraz dilencilik olacak ama ekler misiniz beni
aynen her harfine katılıyorum yazdıklarının haklsın..
hem büyüsün biraz daha..
Allah ilkini nasip etmiş ikinciyide fazla bekletmez istediğinde inşallah
amin cnm inşallahhhhhh:78:
ama ben sana koptum ilk geldiğin gece ya
ne şirin birşeydin ama yaa
ne olursun bir daha tekrarla unutmadıysann
bnm aklımda kalan...
ben yeni üye oldumda hiç arkadaşım yok biraz dilencilik olacak ama ekler misiniz beni
senin profilinde güzellik uzmanı yazıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?