sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bende hep ekşi yedim.ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler ama benimki oğlan oldu :))hatta bi keresinde canım o kadar fasülye turşusu çekmişitiki oturup ağlamıştım komşuları dolanıyom turşu verin diye

ayy hızını alamamış kayın valde..
sana görümce gelebilir cnm

gelsin kız var btane zaten bendn kücük ben ona işimi halltriorm ii olyo ama buyk olnca zor tabe Allah korusun
ama benm kayınvalide hepsine bedel baksana ben yapmdm die patlattı cocuğu

keremce ikinci düşünüyor musun cnm?
daha erken dimi?
yaşın küçük ya onun için dedim
karışmak gibi olmasında:)

ben çıkıyorum şekerler hepinizi öpüyorum yatıcam yarın erken kalkıp ders çalışmam lazım öptümm hepinizi.kurdelam en çok seni öptüm fıstıkım .

ben çıkıyorum şekerler hepinizi öpüyorum yatıcam yarın erken kalkıp ders çalışmam lazım öptümm hepinizi.kurdelam en çok seni öptüm fıstıkım .

hoscakal cnm bu arada fotolarına baktım gercekden de peri gibisin
iyi geceler

hiiii bebişim utandırıyorsun beni ya:84::78::78::78:
bende seni öptüm melişim
iyi çalış derslerini kendinede çok iyi bak
düzeli ye yemeğini lütfeen
hadi iyi geceler sana bende kalkacam az sonra.

keremce ikinci düşünüyor musun cnm?
daha erken dimi?
yaşın küçük ya onun için dedim
karışmak gibi olmasında:)

yok canım estağfirullah ne karışması .küçük daha kurdelam ya.çok yaramaz evimin işini bile zor yapıyom.çocuk maddi manevi insanı çok yoruyo.şimdilik düşünmüyom kaza falan olmazsa tabi...ama ilerde olabilir.tek çocukla kalmak istemem.ben tek çocuğum ve bunun zorluklarını yaşıyorum

sende küçüksün daha şekerim
olur daha...
gözüm seyiriyor hayır olsun:82:

evet kücüğüm diye bekledim zatende fazlada tadını kacrmym ben su önmdeki işler btsn hemen düşünüorm Allah sanda verir kuzm ozamn hamileler topiğine takılırz

evet kücüğüm diye bekledim zatende fazlada tadını kacrmym ben su önmdeki işler btsn hemen düşünüorm Allah sanda verir kuzm ozamn hamileler topiğine takılırz

amin cnm inşallahhhhhh:78:
ama ben sana koptum ilk geldiğin gece ya
ne şirin birşeydin ama yaa
ne olursun bir daha tekrarla unutmadıysann
bnm aklımda kalan...
ben yeni üye oldumda hiç arkadaşım yok biraz dilencilik olacak ama ekler misiniz beni

aynen her harfine katılıyorum yazdıklarının haklsın..
hem büyüsün biraz daha..
Allah ilkini nasip etmiş ikinciyide fazla bekletmez istediğinde inşallah

amin cnm inşallahhhhhh:78:
ben yeni üye oldumda hiç arkadaşım yok biraz dilencilik olacak ama ekler misiniz beni

yaaaaaa ne bilym kendimi yalnız hissttim napam bi topiğe griorm derdim varrrrrrrrr diye yırtınıyorm kimse dönüp bakmıyor sinir oldum bende senden yuz buldum öyle yazdım kzuum benimm
bu arada nesem yerine mi geldi ne?

hahaha güzelmiş kıss bu...
tuttum bunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…