aynen her harfine katılıyorum yazdıklarının haklsın..
hem büyüsün biraz daha..
Allah ilkini nasip etmiş ikinciyide fazla bekletmez istediğinde inşallah
yaaaaaa ne bilym kendimi yalnız hissttim napam bi topiğe griorm derdim varrrrrrrrr diye yırtınıyorm kimse dönüp bakmıyor sinir oldum bende senden yuz buldum öyle yazdım kzuum benimm
bu arada nesem yerine mi geldi ne?
inşallah canım.rabbim sanada nasip etsin.en önemli şey dua.bol bol dua et.ama hayırlısını iste.bu daha önemli.inşallah seninde hamiş haberlerini duycaz
ee süpermiş.ay dur sana hemen bi soru soriyim.benim cildim çok yağlı ne kullansam :)))eevet canım cilt bakım uzmanlığı yapıyorm. niveadayım onda bzim sektörde kapanmak olmaz diye söyedim ama stesli iş bırakcam baska seyler bakıyorm okul btsinde
evet cnm ama türbanlı olup bir sürü başarılı kadın var ülkemizde..kapalılıkta cok yakısmıs ama gercekden beyendm gelinlik falan süper bnde kapanmak isterim ama çalsıyorm bide uzmanlık yaptğm için olmaz herhalde
al işte yicem ben bu emoşu yaaa şu mesaja bakın yüz bulmuş topicte yırtınıyormuş kimse bakmıyor muş Allahım yaaayaaaaaa ne bilym kendimi yalnız hissttim napam bi topiğe griorm derdim varrrrrrrrr diye yırtınıyorm kimse dönüp bakmıyor sinir oldum bende senden yuz buldum öyle yazdım kzuum benimm
bu arada nesem yerine mi geldi ne?
:))))evet braz daha bekle karısmak gibi olmasında
biz yapcaz daha sen hele dur
hahaha güzelmiş kıss bu...
tuttum bunu...
bu arada slm kk'nın güzelleri....
hadi yaaa ahh kuzum yaa belli olsa söleerim zati su kadar hamileyim suyum olcek diyee nerdeeecnm şu ifadeler yanlış oldu pardon ya şaşıracaktım ben aslında..
değdi cnm sevdiğim insanlar zaten içlerinde annem ve babamda vardı onlara herşey değer fada olsun herşey onlara
MELİKECİM anladım cnm hayırlısı sonunda öğrendim
hakkımızda hayırlısı olsun kuzusumm bana erkek gibi geliyo ama herkes kızın olucak diyo bende nalmadım valla neyim olcekkkbende hep ekşi yedim.ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler ama benimki oğlan oldu :))hatta bi keresinde canım o kadar fasülye turşusu çekmişitiki oturup ağlamıştımkomşuları dolanıyom turşu verin diye
bu arada slm kk'nın güzelleri....
Sanırım bende seninle aynı dertden muzdaribim. Benimde hiç arkadaşım yok. Yazıyorum yazıyorum kimsecikler beni tınlamadı
inşallah keremcecim..inşallah canım.rabbim sanada nasip etsin.en önemli şey dua.bol bol dua et.ama hayırlısını iste.bu daha önemli.inşallah seninde hamiş haberlerini duycaz
selam hoşgeldin bacımbu arada slm kk'nın güzelleri....
cnm neden öyle düşünüyorsun yaaSanırım bende seninle aynı dertden muzdaribim. Benimde hiç arkadaşım yok. Yazıyorum yazıyorum kimsecikler beni tınlamadı
ee süpermiş.ay dur sana hemen bi soru soriyim.benim cildim çok yağlı ne kullansam :)))
ee süpermiş.ay dur sana hemen bi soru soriyim.benim cildim çok yağlı ne kullansam :)))
hadi yaaa ahh kuzum yaa belli olsa söleerim zati su kadar hamileyim suyum olcek diyee nerdeee
hakkımızda hayırlısı olsun kuzusumm bana erkek gibi geliyo ama herkes kızın olucak diyo bende nalmadım valla neyim olcekkk
slmmm bacılaırn en güzeliiiiii
Hoşbulduk. Yaşasın birileri beni farketti
estafurullah cnmkızlar sizde hosgeldinz sizin durmunzdan brtek ben anlarım
ya kurdelam diline düştük haaa ama güldrdün beni ii madm ne guzel beni hiç untmayın o dilneci kız benim ahahahha
cnm yeni üyede değilsin..sanırım bir sorun var. Bir bakıyorum herkes burda. Sonra bir bakıyorum bir başıma kalmışım.
estağfirullah canım.anlatsana kendini evli misin yaşın kaç?ne iş yapıyosun....vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?