sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

aynen her harfine katılıyorum yazdıklarının haklsın..
hem büyüsün biraz daha..
Allah ilkini nasip etmiş ikinciyide fazla bekletmez istediğinde inşallah

inşallah canım.rabbim sanada nasip etsin.en önemli şey dua.bol bol dua et.ama hayırlısını iste.bu daha önemli.inşallah seninde hamiş haberlerini duycaz

yaaaaaa ne bilym kendimi yalnız hissttim napam bi topiğe griorm derdim varrrrrrrrr diye yırtınıyorm kimse dönüp bakmıyor sinir oldum bende senden yuz buldum öyle yazdım kzuum benimm
bu arada nesem yerine mi geldi ne?

Sanırım bende seninle aynı dertden muzdaribim. Benimde hiç arkadaşım yok. Yazıyorum yazıyorum kimsecikler beni tınlamadı

inşallah canım.rabbim sanada nasip etsin.en önemli şey dua.bol bol dua et.ama hayırlısını iste.bu daha önemli.inşallah seninde hamiş haberlerini duycaz

ay inş cnm benim bazen korkuyorm biliyormsuun erteliyorm ya cocuğu okul btisn su olsun bu olsun vs.
Allah a sart kosmak gibi olucak diye sonrda Allahım sen hayrlısını nadip et diyorum .kız olsun erkek olsun muhabetlerinide hiç sevmem korkarm ben öyle seylerden

kapalılıkta cok yakısmıs ama gercekden beyendm gelinlik falan süper bnde kapanmak isterim ama çalsıyorm bide uzmanlık yaptğm için olmaz herhalde
evet cnm ama türbanlı olup bir sürü başarılı kadın var ülkemizde..
türbanın başarının önüne geçeceğini sanmıyorum
eğer bunu işle bağdaştırıyorsan cnm..
ama tercih olarak istemiyorsan tabiki kapanma zaten..
çok zor kapanma kararı ve onu uygulaması.
yaaaaaa ne bilym kendimi yalnız hissttim napam bi topiğe griorm derdim varrrrrrrrr diye yırtınıyorm kimse dönüp bakmıyor sinir oldum bende senden yuz buldum öyle yazdım kzuum benimm
bu arada nesem yerine mi geldi ne?
al işte yicem ben bu emoşu yaaa şu mesaja bakın yüz bulmuş topicte yırtınıyormuş kimse bakmıyor muş Allahım yaaa
evet braz daha bekle karısmak gibi olmasında
biz yapcaz daha sen hele dur
:))))

hahaha güzelmiş kıss bu...
tuttum bunu...

valla ben hem tuttum hem koptum bu mesaja

hadi yaaa ahh kuzum yaa belli olsa söleerim zati su kadar hamileyim suyum olcek diyee nerdeee
hakkımızda hayırlısı olsun kuzusumm bana erkek gibi geliyo ama herkes kızın olucak diyo bende nalmadım valla neyim olcekkk
bu arada slm kk'nın güzelleri....

slmmm bacılaırn en güzeliiiiii

inşallah keremcecim..
teyzeleri bana yardımcıda olurlar bu konuda..
her kapıyıdua açıyor doğru ama hayırlısı işte günü var yada hiç yok Allah bilir bakalım
bu arada slm kk'nın güzelleri....
selam hoşgeldin bacım
Sanırım bende seninle aynı dertden muzdaribim. Benimde hiç arkadaşım yok. Yazıyorum yazıyorum kimsecikler beni tınlamadı
cnm neden öyle düşünüyorsun yaa
vallahi üzüldüm şimdi gel katıl aramıza bak burda çok mütevazi çok seviyeli arkadaşlar var kknın bütün bayanları gibi...
sanırım yeni üyesin aynı drum bendede olmuştu cnm üzülme zamanla olur bi sürü arkadaşın

meloşun erkeki olacak...
iloş erkekleri seviyo..
kızım için erkek olsun kıss...
peşinden ayrılmaz valla

ee süpermiş.ay dur sana hemen bi soru soriyim.benim cildim çok yağlı ne kullansam :)))

ee süpermiş.ay dur sana hemen bi soru soriyim.benim cildim çok yağlı ne kullansam :)))

kuzum valla yağla nem degesini brbne karstmryın yeter cildim yağlı diye nemlendirici krem srmüolar sonra iice yağlanıyor. sürekli cildini bir temzleycyle temz tutmaya bak ama incitmeden.ve gunguz kremi mutlaka kullan ihtyac duydkca kırsklara karsı gece krmede kullnrsın su bazlı kremleri tercih et
ve yağlı ciltler kırsmaz cok fazla avantajlısın:1

ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde hemen içime doğdu erkek olacağı.hissettim bianda...hatta oğlum diye mektup yazmıştım ona :))saklıyorum büyünce vericem
sende günlük tutup hislerini yazabilirsin melikeceim ilerde saklayıp okuyabilecek yaşa geldiğinde hediye edersin.benim oğlumun günlüğü ultrason resimleri,hamileyken yazdığım mektuplar,bi de göbek bağı bi kutuda duruyo

kızlar sizde hosgeldinz sizin durmunzdan brtek ben anlarım
ya kurdelam diline düştük haaa ama güldrdün beni ii madm ne guzel beni hiç untmayın o dilneci kız benim ahahahha

kızlar sizde hosgeldinz sizin durmunzdan brtek ben anlarım
ya kurdelam diline düştük haaa ama güldrdün beni ii madm ne guzel beni hiç untmayın o dilneci kız benim ahahahha
estafurullah cnm
valla sadece çok şrindin
o an muhabbet ediyoruz kızlarla en koyu yerinde senin mesajını görünce koptum bacım neyse
sanırım bir sorun var. Bir bakıyorum herkes burda. Sonra bir bakıyorum bir başıma kalmışım.
cnm yeni üyede değilsin..
kkya girdikçe daha farklı olur senin için..
hepimiz için öyle ki..
bi bakıyorum topicdolu bi bakıyorum bom boş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…