hosgeldın abuela abla mavıss torun napıyo haıtrlıyoruda cok tatlı bısıdı yaww
kızım anlattıgın mewzu kıl igrencccc bısı ya kıl saç benım bı arkadsım vardı kendı evınde yemek yıyoduk yemekten sac cıktı ama sac agzındakı ekmek ve yemegın ıcınde agzından ekmeklerın arasından cektı sacı sonra yemege devam ettı napıyon kız dedım aman nocakkı saç işte dedı garıbıme gıtmıstı kızda öle pasaklı bısı deıl yanı gayet guzel ve alımlı bı kız herkesın degısık huyları var ıste
kızım anlattıgın mewzu kıl igrencccc bısı ya kıl saç benım bı arkadsım vardı kendı evınde yemek yıyoduk yemekten sac cıktı ama sac agzındakı ekmek ve yemegın ıcınde agzından ekmeklerın arasından cektı sacı sonra yemege devam ettı napıyon kız dedım aman nocakkı saç işte dedı garıbıme gıtmıstı kızda öle pasaklı bısı deıl yanı gayet guzel ve alımlı bı kız herkesın degısık huyları var ıste
öğğğğ şu anda denizin arkadaşının yaptığına içim kalktı resmnayyyy şimdi gödüm.çok kötü bişiy çoook kıl tüy sinek böcek ıyyykkk
vallahi şok şok şok oldum tatlımkızım anlattıgın mewzu kıl igrencccc bısı ya kıl saç benım bı arkadsım vardı kendı evınde yemek yıyoduk yemekten sac cıktı ama sac agzındakı ekmek ve yemegın ıcınde agzından ekmeklerın arasından cektı sacı sonra yemege devam ettı napıyon kız dedım aman nocakkı saç işte dedı garıbıme gıtmıstı kızda öle pasaklı bısı deıl yanı gayet guzel ve alımlı bı kız herkesın degısık huyları var ıste
bana her öüğün yemeğin içinde kıl verseler hani çaktırmadanbende de huy vardır kurdelam yiyemem midem çok bulanır
hoşbuldum.....mavişim uyuyor bu satte doğal olarak....hoş ona kalsa annanesi gibi uykusuz da...anne yatırınca yapcak bişi yok.....:82:
bir haftadır hastaydı, üşütmüş biraz ama neyse ki toparladı ve 3 yaşın gereklerini yerine getirmekle meşgul gün boyu mhşallahhh.....
ıyyyyyyy alla alla cok garip harbden haa
aaaa pislik ruhuna işlemiş o ne yaaa
h
bir haftadır hastaydı, üşütmüş biraz ama neyse ki toparladı ve 3 yaşın gereklerini yerine getirmekle meşgul gün boyu mhşallahhh.....
kızlarrrrr hangi şehirlerdeyiz......ben İZMİR* 35/5
kızlar kopummmm bu mesajlara kooptummmmm
cok gecmıs olsun puyorum onu o mawiş gozlerınden öp benım yerıme abla
kızlarrrrr hangi şehirlerdeyiz......ben İZMİR* 35/5
16 demem yeterli sanırım malum herkes öğrendi bu sene şampiyonluktan dolayı
çok geçmiş olsun cnm Allah bağaşlasın
neresi kıss ora....
ben istanbul cnmkızlarrrrr hangi şehirlerdeyiz......ben İZMİR* 35/5
ayy berbat bişi ya bişi sorcak saç çıkan şey bildiğimiz fırın ekmeğimiydi
16 demem yeterli sanırım malum herkes öğrendi bu sene şampiyonluktan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?