canım ben kızla uğraşıyorum o yüzden arada bakıyorum buraya...
,kızlarrrrrrr yeni avatarım nasıl olmussssss ben cook beyendim vallaaa
canım ben malatyalı olarak teşekkür ediyorum......
kızlarrrrrrr yeni avatarım nasıl olmussssss ben cook beyendim vallaaa
kızında annesin mi çekmiş ne......hala uyumadı mı.....ne kadarlık ki....:26:
offf be dünya varmış valla...
sonunda yattı zafer benim
böğğğğğğğ
iğğğğğğ
çok afedersiniz kusmak için en birinci nedenim çok sevdiğim birşeyi yerken kıl çıkması
dünya durur o an gözümde
eşimde geçen sene kadıkoyde isim vermeme gerek yok kokareç midye satılan çokkkk meşhur bir dükkan var neyse tam yerken kıl çıkmaz mı
bir daha gitmedik oraya
nerde ne varr......
,
senin güzelliğinin yanında çok söbnük kalmış bitanem
ama genede çok güzel avatarın
kızlarrrrrrr yeni avatarım nasıl olmussssss ben cook beyendim vallaaa
çok kötü ya giymiyolar o kıllı kıllı ellerine eldiven.kıl hadi görünen kısmı bide kıl çıkmayan ama ne ortamlarda yapılan neler yiyorz bilmeden kimbilir.uğur dündar biara öle bi program yapıoduya o geldi aklıma
çok kötü ya giymiyolar o kıllı kıllı ellerine eldiven.kıl hadi görünen kısmı bide kıl çıkmayan ama ne ortamlarda yapılan neler yiyorz bilmeden kimbilir.uğur dündar biara öle bi program yapıoduya o geldi aklıma[/QUO
ıyyyyyy bahsetmeyin yaa sunlardan bikre benm ekmeğmdende sigar izmarit cıkrı aklma geldkce ekmekden soğuyorm töbe töbee
güzel ama diğer avatarında hoştu.............
çok kötü ya giymiyolar o kıllı kıllı ellerine eldiven.kıl hadi görünen kısmı bide kıl çıkmayan ama ne ortamlarda yapılan neler yiyorz bilmeden kimbilir.uğur dündar biara öle bi program yapıoduya o geldi aklıma[/QUO
ıyyyyyy bahsetmeyin yaa sunlardan bikre benm ekmeğmdende sigar izmarit cıkrı aklma geldkce ekmekden soğuyorm töbe töbee
ıyyyyyyyyyyyyy bu sohbetten sonra hepimizin iştahı kesilirmiş 3 -5 kilo verimişiz.
o neciii leeeeeeeeeeee.
bunuda ilk kez duydummmm...
ıyyyyyyyyyyyy:95:
ku
ayy saol bebemde smdi biri grer tanır falann snn yaptığn giib yaptım. sonrdan cakızladımmm
ıyyyyyyyyyyyyy bu sohbetten sonra hepimizin iştahı kesilirmiş 3 -5 kilo verimişiz.
nerde o gunler ahh ahh benm iştah kesilcek gibi değğil yaaaa
yani bebişim
insanın özeli olmalı herşeyi rahat paylaştığı rahat konuştuğu
yani bu bnm fikrim
aksine olanlarada saygı duyuyorum tabi ama benm için gerek yok
rahat rahat konuşyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?