sorumsuz erkek

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.941
2.073
30
merhaba arkadaşlar.şimdi bu facede yeni olay mı bilmiyorum ama aratılan kişileri görebildiğimi dün farketttim.sevgilimin facesine girdim.baktım aralıktan beri 3-4 kez bi kızı aratmış .bi kaç kadın daha var ama onları bikez arattığı için ilgilenmedim. Sevgilimin son zamanlarda ilgisiz ve bikaç değişik davranışlarından dolayı ben fena halde işkillendim.Kim olduğunu sorayım da gerçeği ya da sevgilimin bana uyduracağı cevabı mı öğreneyim.Yoksa hepten boşvereyim mi? Belki arkadaşı falan aratmıştır.

merhaba arkadaşlar.şimdi bu facede yeni olay mı bilmiyorum ama aratılan kişileri görebildiğimi dün farketttim.sevgilimin facesine girdim.baktım aralıktan beri 3-4 kez bi kızı aratmış .bi kaç kadın daha var ama onları bikez arattığı için ilgilenmedim. Sevgilimin son zamanlarda ilgisiz ve bikaç değişik davranışlarından dolayı ben fena halde işkillendim.Kim olduğunu sorayım da gerçeği ya da sevgilimin bana uyduracağı cevabı mı öğreneyim.Yoksa hepten boşvereyim mi? Belki arkadaşı falan aratmıştır.

sorma biraz daha bekle, sorarsan aramaları siler ve bir daha göremezsin,bekle bakalım biraz daha bu arada 3-4 kızı sürekli mi aratmış yoksa birer kez mi

Hmm aralıktan beri tek bi kızı sürekli aratması arkadaşn yapıcagı iş değil biraz kendni kandrmak istiyosun gbi geldi bana gercegi duymak istemiyosan salla gtsn cunku soracak olursan o sana sallicak bişeyler

Yoksa hepten boşvereyim mi? Belki arkadaşı falan aratmıştır.

Ya arkadaşı ya kuzeni aratmıştır zaten, hiç şaşmaz.

aynı zamanda sorumsuz da benimle ilgilenmiyor artık hiçbişekilde.valla ne yalan söyliyim ayrılık düşünür oldum.

Sorumsuz, ilgisiz, ne haltlar karıştırdığını merak edecek kadar güvenmediğiniz biriyle ne işiniz var ki zaten.

Yalnızlık böyle bir insanı hayata kambur etmekten nasıl daha kötü olabilir ki...

Hmm aralıktan beri tek bi kızı sürekli aratması arkadaşn yapıcagı iş değil biraz kendni kandrmak istiyosun gbi geldi bana gercegi duymak istemiyosan salla gtsn cunku soracak olursan o sana sallicak bişeyler
evet işte.nasılsa bişey varsa yalan söyleyecek.napmak lazım ki.askerde bide şu an.göz görmüyo .kim bilir ne haltlar yiyo demekten kendimi alamıyorum

Kuduruyorlar oturdukları yerde manyaklar :63:
Allahım kötü insan çıkarmasın kimsenn karşısına.yav bide gelecek için bna hiç bi plan anlatmıyor .sadece bna güven diyor iş konusnda.hep cinlerim tepemde kaç gndr.bi iş bulma sitesine kaydolack bna sen ypsna boşsn diyor .sınava gireckti ösym şifresni untumuş.oooof of.hep dek mi geliyo yoksa cidden mi sorunlu anlamadım

Ya orda birileryle görüştyse onlara bakmştr yada ordaki arkadaslrı askerdeyken sewgilisine falan baktrmştr neblym sormakta yarar war

X