sorun bende mi acaba

Canan1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
379
199
32
Slm canlarim açtığım konuları az çok biliyorsunuz en son kaynanam ile yan yana olmak sorundu ya sonunda taşındık ve yüce Rabbim bana büyük bi kıyak geçti sanırım. Ev aldım borç harç öyle süper değil ama vallahi değişmem birşeye. Mutluyum çok şükür. E sorun ne diyeceksiniz nasıl taşındim biliyor musunuz kavga ile en sonunda kendimi kötü ettim yine eşimle ufak bi tartışmada hepsi damladi eltiler yeğenler kayınlar kaynana felan bir sürü kişi ve ben sonunda patladım yeter dedim yeter yanlız kalmak istiyorum Osursak herkes burda bu ne yÄ dedim kısaca anlatıyorum çünkü çok uzun deli hareketleri yaptım sonra görümcemin oğlu on sekiz yaşlarında ergen hareketler yaptı onunla tartıştım kendimi çok kötü ettim yani ve eşim gitmeyi kabul etti taşındık küçük bebeğim ile tek başıma toparlandim kimse bir bardak yerden kaldırmadi üstelik kusluk de yoktu bizden çıkmayıp evliliği zehir eden insanlar hiç sormadı bile kıskançlık mi yoksa işten kaçmak mi bilmiyorum artık neyse geldim ağlaya sizlaya yerleştim sonunda taş düşürürken hemde tektim düşüren çok iyi bilir süt verdiğim için de hiçbir ilaç kullanamiodm ve kurtuldum şaka maka. İşte şimdi de eşimin bile onlarla konuşmasını istemiyorum eltimle hatta kendi ablasi yada kardeşi yeğeni ile bile konuştuğun da aşırı bir soğuma geliyor. EsiMden midem bulanıyor yani ve kendime engel olamıyorum bir türlü ne yapmam lazım bazen delirdigimi düşünüyorum

gördüğünüz muamele çok yanlış ama sizin de psikolojik soruınlarınız var ne demek bir insanı annesiyle kardeşiyle görüştürmemek..ne haddinize..düşününki bu çirkefliği sizin aileniz yapsaydı ve eşiniz sizin onlarla görüşmenize müsaade etmeseydi..ortalığı yıkardınız hiç kusura bakmayın..herkes kendi çirkinliğinde boğulur..evlerine gitmezsiniz evinize almazsınız..eşiniz ne istiyorsa yapar kapınızı kapattığınızda huzurunuz olsun dış mihraklara kapılmayın tamamdır.

Ee kendini deli etmissin ortaligi ayaga kaldirmissin bi de tasinirken yardim mi edeceklerdi. Kocan senin yaninda durmus evi tasimis kimseyle gorusmemene de bi sey demiyor eee bi de adama yasak koyarsan bi yerde sana yeter der bence adamin canina doyurma sonun iyi olmaz

Pardon ne alaka ya.
Sen mi doğurdunkocanı ?
Elbette ailesi ile görüşecek.Senin problemlerin var olabilir hatta seni çok kötü üzmüşte olabilirler ama o onların ailesi ve evlatlarından vazgeçmek istemeyecektir.
O kadar kolaysa sende ailenle görüşmezsin karşılıklı fedakarlık olur.

Böyle diyorsunuz ama anlatayım konuyu bilmiyorsunuz eltim olacak kadın kocam ile çok samimi davranıyor kendi eşi birsey istediğinde duymazdan gelip benimkine koşuyor saçma sapan el şakaları yapıyor kocamin yanında düşük yaptım hamile kaldım yok oruç Tutamıyorum hastayım diyebiliyor bir elbise aldiginda kocama güzel mi diye soruyor oldu mu diyor ben bununla nasıl görüş diyim yeğeni benden kaç yas küçük büyük kadın gibi davranıyor bekar ama on çocuk sahibi gibi davranıyor kaynanam kaynanalik yapmıyor o yapıyor arkamdan zaten o kız hep hasta dayım yakışıklı felan dediğini çok duydum nasıl dayanam kocamin birsey olmamış gibi konuşmasına

Böyle diyorsunuz ama anlatayım konuyu bilmiyorsunuz eltim olacak kadın kocam ile çok samimi davranıyor kendi eşi birsey istediğinde duymazdan gelip benimkine koşuyor saçma sapan el şakaları yapıyor kocamin yanında düşük yaptım hamile kaldım yok oruç Tutamıyorum hastayım diyebiliyor bir elbise aldiginda kocama güzel mi diye soruyor oldu mu diyor ben bununla nasıl görüş diyim yeğeni benden kaç yas küçük büyük kadın gibi davranıyor bekar ama on çocuk sahibi gibi davranıyor kaynanam kaynanalik yapmıyor o yapıyor arkamdan zaten o kız hep hasta dayım yakışıklı felan dediğini çok duydum nasıl dayanam kocamin birsey olmamış gibi konuşmasına
Ve daha birsürü şey.

evvela size yardim etmemeleri cok normal bu konuyu bi kesinlestirelim. ev aldiniz ciktiniz degil,kavga cikarip ayrilmisiniz evden.
eltinizin davranislari abes ama velakin kimi insanlar rahattir, kisiligi boyledir ve herkese boyledir.eltinizinde belki huyu boyledir,esinize yapildiginda gozunuze batiyor olabilirmi?

Seni bu hale getirenler ailesi ... kocanizda fazla sahip cikmadiysa baya tartismalara yol acmistir ailesi.
Siz son noktaya gelmissiniz... gücsüz, yenik, kücük, ezilmis his ediyorsunuz ve pirkolojiniz bozulmus.

Sizi bu hale getirmeye kimsenin hakki yok!!! (annesi, babasi bile olsa)

Bence esinizde biraz mesafe koysun, siz kendinizi toparlayana kadar ve size yapilanlari aff etmek degilde azda olsa unutana kadar.... Tabiiki esiniz annesini babasini hayatindan silemez. Ama size biraz zaman tanisin... Sonra kendisi istedigi kadar görüssün.

evvela size yardim etmemeleri cok normal bu konuyu bi kesinlestirelim. ev aldiniz ciktiniz degil,kavga cikarip ayrilmisiniz evden.
eltinizin davranislari abes ama velakin kimi insanlar rahattir, kisiligi boyledir ve herkese boyledir.eltinizinde belki huyu boyledir,esinize yapildiginda gozunuze batiyor olabilirmi?

eltiniz en gıcık olduğum tiplerden ama zaten eşinin onla kan bağı yok gorusmesede olur. annesi ve kardesiylede kendi isteği doğrultusunda görüşür çok üstüne gitmeyin belki zamanla kendide onların bu halini görünce sogur. size bu konuda çok sabır düşüyor, eşinizle aranizi çok iyi tutmanız gerekir. ozaman hepsi sus pus olurlar merak etme canım..

öncelikle bunlar çok ayıp şeyler.
eltiniz rahat insandır, size göre abes olan şeyler ona göre normal olabilir. hoş değil ama bu söylediklerinizden eşinizde gözü olduğu çıkmaz, evli barklı kadın.
yeğenini siz sevmeyebilirsiniz ama eşinizin yeğenidir.
siz görüşmeyin ama ailesiyle görüşmesine karışmaya hakkınız yok. size ne kadar kötü davransalar da onlar etle tırnak

Slm canlarim açtığım konuları az çok biliyorsunuz en son kaynanam ile yan yana olmak sorundu ya sonunda taşındık ve yüce Rabbim bana büyük bi kıyak geçti sanırım. Ev aldım borç harç öyle süper değil ama vallahi değişmem birşeye. Mutluyum çok şükür. E sorun ne diyeceksiniz nasıl taşındim biliyor musunuz kavga ile en sonunda kendimi kötü ettim yine eşimle ufak bi tartışmada hepsi damladi eltiler yeğenler kayınlar kaynana felan bir sürü kişi ve ben sonunda patladım yeter dedim yeter yanlız kalmak istiyorum Osursak herkes burda bu ne yÄ dedim kısaca anlatıyorum çünkü çok uzun deli hareketleri yaptım sonra görümcemin oğlu on sekiz yaşlarında ergen hareketler yaptı onunla tartıştım kendimi çok kötü ettim yani ve eşim gitmeyi kabul etti taşındık küçük bebeğim ile tek başıma toparlandim kimse bir bardak yerden kaldırmadi üstelik kusluk de yoktu bizden çıkmayıp evliliği zehir eden insanlar hiç sormadı bile kıskançlık mi yoksa işten kaçmak mi bilmiyorum artık neyse geldim ağlaya sizlaya yerleştim sonunda taş düşürürken hemde tektim düşüren çok iyi bilir süt verdiğim için de hiçbir ilaç kullanamiodm ve kurtuldum şaka maka. İşte şimdi de eşimin bile onlarla konuşmasını istemiyorum eltimle hatta kendi ablasi yada kardeşi yeğeni ile bile konuştuğun da aşırı bir soğuma geliyor. EsiMden midem bulanıyor yani ve kendime engel olamıyorum bir türlü ne yapmam lazım bazen delirdigimi düşünüyorum
Siz kendiniz görüşmezsiniz. Eşiniz kendi kararını kendi versin. Eğer eltinizin veya yeğeninin davranışlarına kanıp baştan çıkacak bir adamsa bir an önce çıksın, siz de hayatınıza devam edin. Yeni eviniz hayırlı olsun.

Kızlar saolun özellikle son yazanlar baştan bilmeden yok kocanı sen mi doğurdun yok bilmem ne Dediler kimse yardimci olmadı son yazanlar biraz akıl verdi. Şöyle birsey var ben eltim kocami seviyor demedim hareketlerinden dolayi istemiyorum dedim sadece beni bu noktaya getiren onlar oldu diğer konumu okusaydinz anlardiniz ve dediğiniz gibi zaman geçmeli yoksa iyi olamam bu sürede onları görmemem gerek kaynanam la sorun yok diğer hepsinden nefret ediyorum

X