- 20 Mart 2013
- 379
- 199
- 32
Slm canlarim açtığım konuları az çok biliyorsunuz en son kaynanam ile yan yana olmak sorundu ya sonunda taşındık ve yüce Rabbim bana büyük bi kıyak geçti sanırım. Ev aldım borç harç öyle süper değil ama vallahi değişmem birşeye. Mutluyum çok şükür. E sorun ne diyeceksiniz nasıl taşındim biliyor musunuz kavga ile en sonunda kendimi kötü ettim yine eşimle ufak bi tartışmada hepsi damladi eltiler yeğenler kayınlar kaynana felan bir sürü kişi ve ben sonunda patladım yeter dedim yeter yanlız kalmak istiyorum Osursak herkes burda bu ne yÄ dedim kısaca anlatıyorum çünkü çok uzun deli hareketleri yaptım sonra görümcemin oğlu on sekiz yaşlarında ergen hareketler yaptı onunla tartıştım kendimi çok kötü ettim yani ve eşim gitmeyi kabul etti taşındık küçük bebeğim ile tek başıma toparlandim kimse bir bardak yerden kaldırmadi üstelik kusluk de yoktu bizden çıkmayıp evliliği zehir eden insanlar hiç sormadı bile kıskançlık mi yoksa işten kaçmak mi bilmiyorum artık neyse geldim ağlaya sizlaya yerleştim sonunda taş düşürürken hemde tektim düşüren çok iyi bilir süt verdiğim için de hiçbir ilaç kullanamiodm ve kurtuldum şaka maka. İşte şimdi de eşimin bile onlarla konuşmasını istemiyorum eltimle hatta kendi ablasi yada kardeşi yeğeni ile bile konuştuğun da aşırı bir soğuma geliyor. EsiMden midem bulanıyor yani ve kendime engel olamıyorum bir türlü ne yapmam lazım bazen delirdigimi düşünüyorum