Sorun bende mi ?????

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
979
1.134
37
Ya Allah aşkına biri söylesin.
Ben çay içerken höpürdeten , yemek yerken şap şap ağzını şapirdatan insanlara dayanamıyorum. Karşılarında yemek yiyemiyorum . O an oradan kaçmak istiyorum . Soyleyeyim dedim bi kere bi kız arkadaşıma .
Cevabı : " çayı öyle hopurdeterek içmek hoşuma gidiyor " oldu.
Hadi o neyse de şu yemek yerken şap şap ağız şapirdatanlar yeminle sanki tikim oldu artık. Ölüyorum yemek yiyemiyorum artık.
Kendim çok dikkat ederim belkide bu yuzden bilmiyorum ama onlar bunları rahat rahat yapıp yer içerken sanki kanım çekiliyor ya .
midem kalkıyor
bi de gripken burnunu inatla silmeyip şıp şıp çekip duran kız arkadaş mevcut bende. Kibarca peçete ister misin dedim. Çekmek hoşuma gidiyor dedi.
Kafayı yicem ya.
Aynı yerde is yapıyorum kacamiyorumda
offff tüm gün karşımda hopurdete hopurdete çay içiyor

sorun sende değil tabi ki bende nefret ederim bundan. midem kalkar yani bence de çok iğrenç bişey. Bide bişey içerken olan yoğun yutkunma sesi var ya :KK11:

Sorun sende degil , bende nefret ederim bu saydiklarindan ...

Ama en cokta burnunu cekipte hosuma giden kiz ne igrencmis yaa..

Hoşuna da gitmeyen bir şey yok. Maşallah arkadaşlarınızın tüm pis şeyler hoşuna gidiyor:KK53::KK53:
Ya ben mi gidip buluyorum bunları anlamadım ki :)
Hep kendime şunu söylerken buluyorum
kırma kalbini tut kendini sus sus
iyi bir kız o , bunu biliyorsun
dayanmaya çalış dayan dayan
her gün bu işkence sabahtan aksama kadar

Ay biri beni anlatmış sanki. O seslere o kadar odaklanirimki yediğim şeyden bişey anlamam. Ya da dikkatim dağılır. Sinir oluyorum siniiir. En son buldugum care içimden konusup duymamak. :KK47::KK47::KK47:

Ya ben mi gidip buluyorum bunları anlamadım ki :)
Hep kendime şunu söylerken buluyorum
kırma kalbini tut kendini sus sus
iyi bir kız o , bunu biliyorsun
dayanmaya çalış dayan dayan
her gün bu işkence sabahtan aksama kadar

Kız bunun kesin çözümü var görüşme daha iyi :rolleyes:

Ben de dayanamıyorum bunlara, en sevdiğim kişiler olsa bile yemekteyken kafalarından tutup masaya vurasım geliyor, o kadar. Burun çekme, sakız çiğneme de var. Sinirlerim zıplıyor resmen.

Hadi oyle yemek icmek zevk diyelim igrenc oldugu halde de oyle burun cekmekten zevk alanida ilk duydum :KK45:

Sorun, sorun bende mi diye sorman da. tabi ki de onlar sorunlu , görgü kurallarını öğrenmeyen insanlar var malesef yapacak şey uzaklaşmak arkadaş olmamak .

bende nefret ederım
ınsanların nefes alıp verırken kımısının burnundan cok nefes sesı cıkar hele ona hıc dayanamıyorum kusasım gelır :)

Öyle benimde sümüklü bir arkadasım vardı lisede. Ya git sil şu burnunu dediğimizde bal çekiyom bal derdi iyice cekerdi böyle :KK70:
Ben rahatsız olmam ama eşimden biliyorum o da tahammul edemez. Hele bir defa ananemle yemek yemişti de duymamak için televizyonu son ses açmıştı bir sey diyemediğinden garibim :KK70:

Ya her seyden rahatsız olun da şu sakız çiğnenmesinden olmayın ya valla onun tadı cak cak çiğneyip şişirip patlatınca cıkıyor :KK48:

kusura bakmayın ama sorun her iki tarafta... onlar görgü kurallarından yoksunlar,toplulukta yaşamayı öğrenememişler. sizde fazla odaklanıyorsunuz bu tip insanlar her yerde ortamı terk etmek, ark.çevresini değiştirmek geçici çözümler.. fazla odaklanmamaya çalışın kafanızı başka şeylere verin ki ilk başta bu sizin için çok zor olacak..

Sorun sendeyse bende sorunluyum o zaman :KK53: bide yolda cak cak sakız çiğneyenlere uyuz olurum bigün basımı belaya sokarsam bu Yüzden olacak :KK62:

X