sorun gelinimiz

fatmagiller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
83
11
Abim yeni evlendi biz inanılmaz masraf yaptık güzel bir alınabilirdi., kız tarafı sözde aşırı zengindi ama hiç bişey almadı diyebilirim. Gelinimizle konuştuğumda bu eşyalar olmasaydı bende olmazdım ahmet başka biriyle evlenirdi dedi. Neyse önemsemedik. Sürekli annesi ile beraber laf sokan biri. Farklı şehirlerdeyiz. Son geldiğinde bir sürü sorun çıkardı yine ve annemi aşırı kötüledi annem sürekli sevip öpen biri. Sürekli laf sokan vahşi dedi. Ya Allah aşkına daha anlatacak ve aklınızın duracağı farklı şeyler var Mesela nişanlıyken erkeklerle konuşması gibi. Vahşi kelimesi sinir etti beni nasıl bir yol izlemeliyiz ne yapmalıyız. Çok değer verdi annemler herşey ondan dolayı biliyorum ama akıl verirseniz sevinirim kızlar.

Abim yeni evlendi biz inanılmaz masraf yaptık güzel bir alınabilirdi., kız tarafı sözde aşırı zengindi ama hiç bişey almadı diyebilirim. Gelinimizle konuştuğumda bu eşyalar olmasaydı bende olmazdım ahmet başka biriyle evlenirdi dedi. Neyse önemsemedik. Sürekli annesi ile beraber laf sokan biri. Farklı şehirlerdeyiz. Son geldiğinde bir sürü sorun çıkardı yine ve annemi aşırı kötüledi annem sürekli sevip öpen biri. Sürekli laf sokan vahşi dedi. Ya Allah aşkına daha anlatacak ve aklınızın duracağı farklı şeyler var Mesela nişanlıyken erkeklerle konuşması gibi. Vahşi kelimesi sinir etti beni nasıl bir yol izlemeliyiz ne yapmalıyız. Çok değer verdi annemler herşey ondan dolayı biliyorum ama akıl verirseniz sevinirim kızlar.

hiç karışıp bulaşmayın bence, bırakın kocasıyla kendi haline, gelininiz eğer anlattığınız gibiyse abiniz kendi görsün

abiniz sevmiş bir kere, yapacak bir şey yok, kız da sevmşki evlenmiş, onların mutlu olduklarını düşünün. zaten ayrı şehirlerdeymişsiniz, sorun olmaz, ziyarete geldiklerinde ya da siz gittiğinizde de mesafeyi korursunuz, görümcelik yapmayın şimdi:=)))

ve daha bir sürü şeyler var artık bunaldım ya hani salak görünümlü ama çok zeki tipler vardır hata yapsada bilmeden yaptı dersin işte onlardan

Nişanlıyken erkeklerle konuşması ne demek ???
Orada tıkandım kaldım ben ..:KK57:
Nasıl konuşmaktan bahsediyorsunuz ??????
çocuk geleceğinde onu düşünüyormuş, buda öylesine konuşmuş abim bunu görmüş bize geldiklerinde, kızın annesi ahmet hemen özür dile suratını düşürdün dedi bizim yanımızda, abimde diz çöktü ikisinden özür diledi ve konu kapandı

Saygısız küstah..
Böyle zengin kızıyız diye hava atanları çoook gördüm ben.. Valla senle annen görüşmezsiniz olur biter de abin en yapacak ben orasını çok merak ettim..
Allah kimseyi sonradan görme , patavatsız ve ezik kişilerle karşılaştırmasın..
ya bide görgüsüz ama keşke paraları varsa bişeyler alsalarmış biz 150 bin falan harcadık hiç yorum yapmadan

Abiniz farkinda degil mi bunlarin,eger farkinda degilse,yada biliyorda bilmeze yatiyorsa,siz ne kadar sinir olursaniz olun kendi kendinizi yemis olursunuz.esinin gormesi uyarmasi lazim bazi noktalarda.

ya bide görgüsüz ama keşke paraları varsa bişeyler alsalarmış biz 150 bin falan harcadık hiç yorum yapmadan
Haklısınn gidiyor o kadar para düğünde. Bizde epey masraf yapmıştık abimin düğününde..
Canım onlar sadece lafta var diyip, beğenmeyen tiplermiş:)

allah çirkin şansı versin dedikleri bu olsa gerek:KK62:

13 senelik evliyim eşimin ailesinden ne maddi ne manevi birşey gördüm. üstüne çocuğuma da değer vermediler. benmi hep gittim saygı gösterdim hediyeler aldım

keşke bende kötü olaydım:mad:

abiniz sevmiş bir kere, yapacak bir şey yok, kız da sevmşki evlenmiş, onların mutlu olduklarını düşünün. zaten ayrı şehirlerdeymişsiniz, sorun olmaz, ziyarete geldiklerinde ya da siz gittiğinizde de mesafeyi korursunuz, görümcelik yapmayın şimdi:=)))
çok ilginç bir yorum bu eşyalar alınmasaydı ahmetle evlenmezdim diyen biri seviyormurdur sizce. Lütfen gelin olarak değil objektif bakın bende gelinim zaten

Ya vahşi NE DEMEK YA bu'' ayıp bari bunu size söylemesin hiç utanmıyor sanırım.Ama siz şimdilik karışmayı n bırakın abiniz görsün aralarında halletsin elbet birgün haddini bildiren olur.

çocuk geleceğinde onu düşünüyormuş, buda öylesine konuşmuş abim bunu görmüş bize geldiklerinde, kızın annesi ahmet hemen özür dile suratını düşürdün dedi bizim yanımızda, abimde diz çöktü ikisinden özür diledi ve konu kapandı

herşey abinizde başlıyor,abinizde bitiyor...böyle erkeğe,böyle kadın.hiç kusura bakmayın...

X