- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- Konu Sahibi immanuelkant
İyi akşamlar hanımlar. Benim 25 yaşında bi kuzenim var. Eskiden bi şirkette çalışıyordu 19 yaşındayken sekreterlik işleri yürütüyordu o sıra şirkete gelip giden patronunun kardeşi ile arkadaş olmuşlardı çocuğu ben de tanıyorum dışarda da görüştükleri için, yıllar oldu görmeyeli ama baya bıcır bıcır iyi kalpli bi çocuktu, aralarında bi ilişki oluşmamıştı samimi oldukları halde çünkü çocuk askere gitmek üzereydi o askere gittikten sonra bizimki işten çıktı sevgilisi oldu ayrıldı vs derken bunlar yine facebooktan konuşmaya başlamışlar yakınlaşma faln olmuş derken bizimki çat yine silmiş çocuğu ben aşirete uyamam diye, çocuk da pek evlenme meraklısı bi insan (ki 15-16 yaşında evlendirirler aşirette artık buna evde kaldı falan diyolarmış askerde olduğu halde) her neyse aradan yıllar geçti benim bu kadar şeyden pek haberim, bizimki biraz fıttırı fıttırı bi kız arada ne kadar konuştuğu oldu ama şunu seviyorum demedi şimdiye dek. 4 yıl geçmiş son konuşmalarının ardından 3 gün önce facebooktan mesaj gelmiş bu çocuktan rüyamda gördüm napıosun bakiim dedim gibilerinden konuşmaya başlamışlar çocuk buna beraber çekildikleri fotoyu atıyo o zamanlardan bak hala duruyo gibilerinden derken ÇOCUK EVLENMİŞ MEĞERSE ay baygınlık geçireceğim adam evli, eski anılarını vs konuşmuşlar dost gibi konuştuk diyor kuzenim ama gözleri parlıyor aramış adam bunu 1 saat konuşmuşlar ama bizimkinin gözleri gülüyor anlatırken buna demiş ki bizim oralarda evlenmek mecburidir erkenden ben de MANTIK EVLİLİĞİ YAPTIM! eve gitmiyormuş bile iş bahanesiyle uzak bi semtte kalıyormuş. BAK BAK : )) ben seni aradıkça sen kaçtın gibilerinden şeyler demiş. şimdi kuzenim diyor ki arkadaşım o benim evli olmasından banane yine konuşurum falan, ama ben hiiiç sanmıyorum ya çocuk buna yazılacak ya da bu ona yani. ve 1 çocuğu varmış diğeri de yoldaymış! her şeyi yutarım anlattığı dinlerim ama bu durum beni çileden çıkardı. çocuğa yazıp kuzenimden uzak dur vs gibilerinden uyarsam mı? ne yapsam.. aklıma devamlı o bebek bekleyen dünyadan habersiz kadıncağız geliyor....