eşimle 4 yıllık flört 2 yıllık da evliliğimiz var. evlenmeden önce çok iyiydik ben onun ailesini oda benimkileri seviyordu taa ki nişanlanana kadar... ikimizinde ataması çıkmamıştı nişanlıyken benim ailem uzun süre nişanlılıktan yana değildi onun ailesi de aman bizden para çıkmasın kendileri ne yaparsa yapsın diye düşünüyorlardı.ve aileler arasında kültür farkı olduğundan ikimizde çok yıprandık. ben ya ayrılırız yada evleniriz hemen dedim. oda evlenelim bi süre aynı evde yaşarız sonra ayrı eve çıkarız dedi ailesini zorla ikna edip kredi çektirdi 20 milyar düğün için.bu 20 milyarın 12 sini eltime ve bana takacakları bileziklere ve kendi şahsi ihtiyaçlarına harcadılar; düğünde doğru düzgün hiç bi istediğim olmadı.evlendik aynı evde olunca daha problemler arttı ama eşim ailesine karşı benim yanımda oluyordu yine de sonra ben farklı bi yere atandım çalışmaya başladım eşim atanamadı özeldede çalışmadı iş imkanıda fazla olmadığından mı bilmiyorum artık?bir sürü borca girdik eşya fln almak için benim ailemin maddi durumu kötü olnasına rağmen ellerin geleni yaptılar ama onun ailesini çöpü bile yok evimde. eşim kendini kötü hissetmesin diye maaş kartımı ona verdim hemde yoğun çalıştığım için borçları dağıtıyordu. ben aileme yardım etmek istediğimde gönlü olmuyordu. ama kendi ailesine gelince böyle değil tabiki. 1 buçuk yıldır işsiz şimdide işe girince annesigile ev yaptıracakmış bu yüzden kavga ediyoruz önce biz borçlardan kurtulalım kendi evimizi alalım sonra ailene yardım ediyorsan et diyorum ama önce onlara diyor boşanırım diyorum boşanırsan boşan diyor.ailesinin evi var zaten emekli memurlar birde yazlık yaptırmak istiyorlar eşimin aklını iyi çelmişler düşman oldu sanki bana ben haksız mıyım?birde düğünde çektikleri krediyide ödeyecekmiş...zaten çok zor şartlarda çalışıyorum eve de fazla vakit ayıramıyorum buda çok sorun oluyor.böyle şeyler yüzünden(iş ve stres) düşük yaptım birde zaten planlı bi gebelik değildi çok üzgünüm yinede. ben ne yapmalıyım yardım edin eşimle eskisi gibi mutlu olmak istiyorum.