sorunlar...eşimle eskisi gibi mutlu olmak için ne yapmalıyım

akineton

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2014
56
4
eşimle 4 yıllık flört 2 yıllık da evliliğimiz var. evlenmeden önce çok iyiydik ben onun ailesini oda benimkileri seviyordu taa ki nişanlanana kadar... ikimizinde ataması çıkmamıştı nişanlıyken benim ailem uzun süre nişanlılıktan yana değildi onun ailesi de aman bizden para çıkmasın kendileri ne yaparsa yapsın diye düşünüyorlardı.ve aileler arasında kültür farkı olduğundan ikimizde çok yıprandık. ben ya ayrılırız yada evleniriz hemen dedim. oda evlenelim bi süre aynı evde yaşarız sonra ayrı eve çıkarız dedi ailesini zorla ikna edip kredi çektirdi 20 milyar düğün için.bu 20 milyarın 12 sini eltime ve bana takacakları bileziklere ve kendi şahsi ihtiyaçlarına harcadılar; düğünde doğru düzgün hiç bi istediğim olmadı.evlendik aynı evde olunca daha problemler arttı ama eşim ailesine karşı benim yanımda oluyordu yine de sonra ben farklı bi yere atandım çalışmaya başladım eşim atanamadı özeldede çalışmadı iş imkanıda fazla olmadığından mı bilmiyorum artık?bir sürü borca girdik eşya fln almak için benim ailemin maddi durumu kötü olnasına rağmen ellerin geleni yaptılar ama onun ailesini çöpü bile yok evimde. eşim kendini kötü hissetmesin diye maaş kartımı ona verdim hemde yoğun çalıştığım için borçları dağıtıyordu. ben aileme yardım etmek istediğimde gönlü olmuyordu. ama kendi ailesine gelince böyle değil tabiki. 1 buçuk yıldır işsiz şimdide işe girince annesigile ev yaptıracakmış bu yüzden kavga ediyoruz önce biz borçlardan kurtulalım kendi evimizi alalım sonra ailene yardım ediyorsan et diyorum ama önce onlara diyor boşanırım diyorum boşanırsan boşan diyor.ailesinin evi var zaten emekli memurlar birde yazlık yaptırmak istiyorlar eşimin aklını iyi çelmişler düşman oldu sanki bana ben haksız mıyım?birde düğünde çektikleri krediyide ödeyecekmiş...zaten çok zor şartlarda çalışıyorum eve de fazla vakit ayıramıyorum buda çok sorun oluyor.böyle şeyler yüzünden(iş ve stres) düşük yaptım birde zaten planlı bi gebelik değildi çok üzgünüm yinede. ben ne yapmalıyım yardım edin eşimle eskisi gibi mutlu olmak istiyorum.

haksızlık bence, ailesinin durumu kötü olsa neyse kendi evleride varmış yani yazlık keyfi oluyor bu durumda, ikna etmeye çalışın, sizde ailenize destek olun ozaman, benim ailemin durumu kötü bende onlara yardım edicem diyin, ihtiyaçları yok saçma olmuş bu durumda, haklısınız, biraz bencillik olmuş eşinizin yaptığı ve kendi borcu var üstelik

haksızlık bence, ailesinin durumu kötü olsa neyse kendi evleride varmış yani yazlık keyfi oluyor bu durumda, ikna etmeye çalışın, sizde ailenize destek olun ozaman, benim ailemin durumu kötü bende onlara yardım edicem diyin, ihtiyaçları yok saçma olmuş bu durumda, haklısınız, biraz bencillik olmuş eşinizin yaptığı ve kendi borcu var üstelik
canım dört aydır konuşuyorum zaten ama nafile... o ev babamla benim hayalim eğer yapmazsam babam ölürse içimde kalır o zaman hayatı zindan ederim sana da diyor

canım dört aydır konuşuyorum zaten ama nafile... o ev babamla benim hayalim eğer yapmazsam babam ölürse içimde kalır o zaman hayatı zindan ederim sana da diyor
yahu sırf şu yüzden evlenmedım,adama bak sana hayatı zından ederim,çok deli yanım var,boşarım öle adamı ne olduğumu bıldığım için evlenmedım,Allah sabır versın bacım,ailelerde bı ılgınç

keşke acele etmeseydin evlenmek için, sonuçta herkesin hayali var hangimiz yapıyoruz, ev hayalini yapmayıversin o da, ve zindan etmek ne demek ya,

yahu sırf şu yüzden evlenmedım,adama bak sana hayatı zından ederim,çok deli yanım var,boşarım öle adamı ne olduğumu bıldığım için evlenmedım,Allah sabır versın bacım,ailelerde bı ılgınç
Öyle valla ilginçler :) boşanmak öyle kolay değil benim için bu güne kadar verdiğim emekleri bi çırpıda silemem benim yapım böle bi süre mücadele ederim bi yerden sonra inceldiği yerden kopar ztn böle giderse ama içim rahat olur

hiç bişey yapamazsın arkadasım..
ya kp ile konusup erteleyeceksınız bu işi.. yada paşa paşa o evı seyredeceksın.
evlendıgımden berı eşim ve kaynım babalarına ıyı bır araba almak ıstedıklerını soylerlerdı. babam ölür gderse içime dert olur vsvsvs..
biz sıfır arabalara bınerken babam o arabaya bınmemelı derdı ıkısıde.. kı arabasıda 2006 model ıyıde bır arabaydı. bende hep önce bana sonra babana alırsın derdım.
baktım gercekten üzülüyo eşim.. gt deıdm degıstır arabasını. kaynımda ortak oldu sonradan. buzları eridi.
yok o yatırımı yapmadan durulmayacak malesef. senın diklenmende boşanmaya kadar gider..

evlendıgımden berı eşim ve kaynım babalarına ıyı bır araba almak ıstedıklerını soylerlerdı. babam ölür gderse içime dert olur vsvsvs..
biz sıfır arabalara bınerken babam o arabaya bınmemelı derdı ıkısıde.. kı arabasıda 2006 model ıyıde bır arabaydı. bende hep önce bana sonra babana alırsın derdım.
baktım gercekten üzülüyo eşim.. gt deıdm degıstır arabasını. kaynımda ortak oldu sonradan. buzları eridi.
yok o yatırımı yapmadan durulmayacak malesef. senın diklenmende boşanmaya kadar gider..
ay çok geçmiş olsun,ne yapcan bacım,iyi etmişin :)

Sende kendi babana ev yaptır madem, sen evlat değilmisin..

Gör o zaman kocanın gerçek yüzünü. Evlat borcu mu yaptığı, kadın parasına çökmekmi..

yani gerçekten boşanmaya kadar gidecek galiba ben anlamıyorum bu durumu işte ailesini benden nasıl üstün tutabilir mesela benim babamda emekli olmak için kredi çekmesi lazımdı ama bankalar vermeyebilir o zaman sen çek yine ben öderim sana dedi eşim buna bile çok karşı çıktı ben onun gibi davranmadım çok kırıldım ama ona tamam dedim neyseki babamın da bana ihtiyacı olmadı konu kapandı

Adamin işi bile yok ama özgüven gökyüzünde. Bir de senin paranla ailene yardima gönlü olmuyor ama işe girerse babasina ev yaptiracak hemde sizin borçlar dururken. Ben olsam kapiyi gösterirdim ama sen maaş kartini bile teslim etmişsin. Hakkinda hayirlisi.

1.5 yıldır adama sen bakıyorsun bide atar çekiyosun ne güzel yaa kartını al ille birine vereceksen annene ver

bosanirsan bosan dediyse bir kac gun annenlerde kal ne yapicak bakalim utanmaz kari parasini yimeyi biliyor isi ciddiye bindir ne olacak bakalim

Alsın ailesine ev ama şöyle. Borçları yarıya bölün gitsin kendi maaşından alsın. Sen sana kalanla kendi adına köşeye para at ya da harca istediğin gibi. 1 kuruş fazla verme.

X