Sorunlari bile gectim ben..

dubeduzmantik81

Kul kinadigini yaşamadan ölmezmiş
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
487
389
34
Bir bucuk haftadir evden ayriyim, 4 gün önce benim teklifim üzerine disarda bulustuk ve konustuk daha cok kavga ettik, bende masadan kalktim gittim. O an onunla konusulabilecek bir hali yoktu. Ardindan cok kizgin bir mesaj geldi tabiki...
Simdi 4 gün gecti, insan olarak bile hicmi merak etmez esini ? Bazen dayanilmaz hale geliyor herseyi unutayim diyorum, sanki hicbirsey ondan uzak olmaktan daha aci degil, sonra vazgeciyorum tabi cünkü biz bu sorunlari 8 senedir yasiyoruz ve zaten beni sevmedigini düsünüyorum. O yüzden simdi kalkip ona gidemem, gidersem biradaha asla beni sevdigine inandiramaz beni. Nolur biir akil verin, nasil atlatayim bu süreci ? ne zaman hafifliyor bu özlem. Ailem ve isim olmasa bütün gün yataktan kalkmam, iyice bunalima girdim ve o aramiyor..

10 senelik evliyiz, ve ikinici senede büyük bir tartismadan sonra bazi seyler koptu sanki, sorunlar kisaca söyle:

- Ailelerimizle sorunlar var, annesinin bir lafina bana söyledigi herseyi silebilir
- sözüne ve sevgisine güvenmiyorum
- bencil bir insan, sürekli herseyin kötüsünü bekler hic olumlu düsünen bir insan degil
- 3 senedir cocuk istiyorum artik son zamanlarda belki bakariz falan demeye baslamasti ama yakinlasma sorunumuz oldugu icin o da olmuyor zaten

Ama ben yinede diyorumki bak herseyi gectim, gercekten cok özlüyorum. Nefes alamiyorum sanki sonucta örümün yarisi onunla gecti...

Hemen boşanmalısınız demiyorum ama , birazda siz kendinizi ağırdan alsanız..

Galiba en büyük sorunum bu, agirdan alamiyorum. Bir sene önce sigarayi biraktim, hayatimda yaptigim en zor sey diyordum ama ayrilikta ayniymis.. Sürekli aklimda o, belkide aricak diye ümit etmemeliyim artik, o zaman sürekli bir beklentim olmaz..

Galiba en büyük sorunum bu, agirdan alamiyorum. Bir sene önce sigarayi biraktim, hayatimda yaptigim en zor sey diyordum ama ayrilikta ayniymis.. Sürekli aklimda o, belkide aricak diye ümit etmemeliyim artik, o zaman sürekli bir beklentim olmaz..
Kölesi drumundasın farkında mısın ? gel dese gelecek , git dese gidecek haldesin. Bazı erkeklerde -ki normal olarak ; kendı fıkırlerı olan özgur ruhlu kadınlar ister. sen ıplerı cok vermıs olabılır mısın ? 10 senelık evlılıkte cocuk olmamasıda bir garip.. yakınlaşma sorunumuz var demişssin?
sanırım 81 dogumlusun , nickine göre.. hiç geç bir yaş değil. işin gücün , arkanda ailen varsa ; agız dolusu söyluyorum , boşan gitsin. ki kolay kolay soylememısımdır gercekten..
ama acı cekmek ıcın mı bırlıktesın. 2.bahar dıye bısey var ve senın cocugunda yok.. hayata daha kolay kaynaşabılırsın. acı cektıgıne değmez inan..

Kölesi drumundasın farkında mısın ? gel dese gelecek , git dese gidecek haldesin. Bazı erkeklerde -ki normal olarak ; kendı fıkırlerı olan özgur ruhlu kadınlar ister. sen ıplerı cok vermıs olabılır mısın ? 10 senelık evlılıkte cocuk olmamasıda bir garip.. yakınlaşma sorunumuz var demişssin?
sanırım 81 dogumlusun , nickine göre.. hiç geç bir yaş değil. işin gücün , arkanda ailen varsa ; agız dolusu söyluyorum , boşan gitsin. ki kolay kolay soylememısımdır gercekten..
ama acı cekmek ıcın mı bırlıktesın. 2.bahar dıye bısey var ve senın cocugunda yok.. hayata daha kolay kaynaşabılırsın. acı cektıgıne değmez inan..

Evet kölesi gibiyim, onu cok sevdigimi cok iyi biliyor, zaten herseye hep ben kosusturuyorum bu iliskide ve gercekten evden bitti diye gittim. Belki dedim anlarsa sonunda, degisimcem derse bir ihtimal ama adam aramiyor bile, deliricem..
Yazin beni motice etti tesekkür ederim, tek aska inananlardan olsam bile aramicam onu. Birdaha mutlu olmayacagimi göz önüne alarak bile aramicam....

Evet kölesi gibiyim, onu cok sevdigimi cok iyi biliyor, zaten herseye hep ben kosusturuyorum bu iliskide ve gercekten evden bitti diye gittim. Belki dedim anlarsa sonunda, degisimcem derse bir ihtimal ama adam aramiyor bile, deliricem..
Yazin beni motice etti tesekkür ederim, tek aska inananlardan olsam bile aramicam onu. Birdaha mutlu olmayacagimi göz önüne alarak bile aramicam....
umarım yazdıgın kadar kolay hareket edersin. İnan cekmeye değmez.
burda neler okuyoruz ne gururlu kadınlar 3-5 cocukla ; kocamı delıler gbı sevıyorum aama çekemem kaldıramam artık yeter deyıp ; kapıyı carpıp giden..
Ha ben boyle yaparsam geri döner diyede bir umudun olmasın. bırak gitsin ya.. senı sevmeyenı sen neden sevesın.. ınan cok düzgun erkekler var.. bıkuytu kösede saklamıslar , ama var :KK54:

X