sorunumun ne olduğunu bile bilmiyorum :)

mois96

B ♥Ş
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
136
56
28
Merhaba arkadaşlar öncelikle,
Yuzumde sivilce ve siyah nokta Var fakat ben bunlari buyuk bi sorun olarak görmüyorum cunku yagli bir cilt yapimim duzensiz bir cilt bakimim en onemlsisi duzensiz bir beslenmem var. Ve siyah noktaya degol ama sivilceye cok faydali çözümler bulabildim. ama yüzümde bunlar disinda ne oldugunu bilmedigim seyler var :) siyah nokta gibi ama degil siyah nokta gibi puturlukler yaparken cildimde sikilmasi cok daha zor. Ve icinden yine sikinca pislik cikiyo. Ne maskeler kullandiysam geciremedim. Lutfen bana bi fikir verin

Merhaba arkadaşlar öncelikle,
Yuzumde sivilce ve siyah nokta Var fakat ben bunlari buyuk bi sorun olarak görmüyorum cunku yagli bir cilt yapimim duzensiz bir cilt bakimim en onemlsisi duzensiz bir beslenmem var. Ve siyah noktaya degol ama sivilceye cok faydali çözümler bulabildim. ama yüzümde bunlar disinda ne oldugunu bilmedigim seyler var :) siyah nokta gibi ama degil siyah nokta gibi puturlukler yaparken cildimde sikilmasi cok daha zor. Ve icinden yine sikinca pislik cikiyo. Ne maskeler kullandiysam geciremedim. Lutfen bana bi fikir verin
ben cilt bakımı kursuna gidiyorum ama sorununu tam olarak anlayamadım anlayabilsem yardımcı olabilirim sana cildini nasıl temizlediğini ve hangi ürünleri kullandıgını söylersen yanlısmı dogrumu kullandıgın hakkında yardımcı olabilirim

Estetısyen egıtmen canım ben yuzundekıler kapalı komedon buyuk ıhtımal ucu olusmamıs sıyah nokta.

Sabah aks
ben cilt bakımı kursuna gidiyorum ama sorununu tam olarak anlayamadım anlayabilsem yardımcı olabilirim sana cildini nasıl temizlediğini ve hangi ürünleri kullandıgını söylersen yanlısmı dogrumu kullandıgın hakkında yardımcı olabilirim
Sabah aksam sadece yikiyorum arada kafam esince maske yapiyorum.
Siyah noktada olurya bole ufak bi kara nokta vardir ucunda sikarsin bisi cikar. Bende bu siyah nokta olmuyo ucunda sanki ufak bi yag bezesi gibi. fakat cok zor sıkılıyo

siyah nokta için yapışkan benzeri bezler varmış, kuzenim kullanıyordu çok etkiliymiş.. Ama tabii var olan siyah noktayı çıkarıyor, oluşacakları önleyemiyor. İstersen öğreneyim ürünün adını.

Peki n

Peki ne yapmalıyım
Kesınlıkle kendı kendıne sıkmamamalısın ve ucu olusma mıs sıyah nokta zaten sıkılmaz. Bır sure hasaas cıldın yoksa hergun peelıng yaparak tam ortaya cıkmasını saglayabılırsın ucu olustuktan sonrada 20 dk yuzunu buhara tutup nemlı pamukla sıkabılırsın ama ben yınede senın sıkmanı tavsıye etmıyorum. Yanlıs sıkıp ıcerı ıtıp yuzunde ıze sebep olabılırsın.. Bır guzellık uzmanına gıtmelısın. Olusmaması ıcınde cılt tıpıne uygun bır temızleme jelı ve tonıkle sabah aksam cılt temızlıgını de yaparsan olusmaz haftada 2 peelıng ve haftada bır maske maske olarak yosun tozunu onerebılırım aktarda satılıyor..

cildiniz yaglıymıs sizin temizlme jeli kullanmanız lazım ve muhakkak yagın dengelenmesi için alkollu bi tonik kullanmanız gerekiyor.kapalı komedonun olusmasının sebebi siyah noktaların sıkılmamısından kaynaklanıyor. temizleme jeli olan temizleyicileri tercih edin alkollu tonikle cildinizi silin zamanla cildinizdeki yag dengelenecektir dengelendiği zaman siyah nokta olusumu azalır komedonların olusma sebebi yagdan dolayı zaten. cildinize buhar tutuyomusunuz peki

sanırım komedon dediklerin. ben beyaz kil maskesi kullanıyorum çok iyi geldi bana. aktardan almıştım heryere de yazıyorum bi faydam olur belki diye

X