Sosyal ağ saçmalığı

pursuit

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
10
7
31
Saçmalık diyorum ama en buyuk sacmalayanda benim. Sorunumda bu zaten.
Resmen facebook tiryakisi oldum, artik anı olsun diye degil facebook icin fotograf cektirir oldum.. bir yere gidince keyfini cikarmak yerine fotograf cekmem gerek diye gerilir oldum. Sevdigimde biktim artik bu fotograf merakindan demeye basladi halbuki fotograf meraki dedigi hep facebook gosterisi.
Aaa bak o'da mi evlenmis, gelinligi ne guzel, o oraya mi gitmis, bak ben gidemedim o tatile gitmis diye insanlari takip edip hayatlarina girmem ayri bir rezalet. Hic boyle birisi degildim ne ara bu facebooka bukadar bagli oldum ben
Kapatmayi goze alamiyorum, kapatirsam ben ne ile zaman geciririm, bazen girmeyecegim 3 gun diye kendimi sartlandiriyorum ama dayanamiyorum.
Aranizda boyle olan var mi?
Sizce tek care hesabi kapatmak mi?

face de bir bağımlılık. internette çoğus ite öyle, çünkü sonuçta zevk alıyorsunuz. bende check in yapma stersine girerim hep. bir mekana girince daha koltuğuma yerleşmeden hemen yapmalıyım:) zaten hepimiz face veya instagram için fotoğraf çektiriyoruz hep.. yurt dışında bunların hep tedavileri var haberlere çıkıyorya :) ama yalnız değilsiniz bende sizdenim.. kapatmakta çare olmuyor acaba neler kaçırıyorum diye içim içimi yiyor bu seferde.

İlk iş olarak hesabınızı kapatın. Kendinize yeni arkadaşlar ve hobiler edinin. 8-9 ay sonra isterseniz hesabınızı açın. O zaman paylaşım bile yapmayacaksınız ne kadar gereksiz ve saçma bir olay olduğunu görüp. Belki açmaya gerek bile duymazsınız sonradan. Ama iradeli olun ilk zamanlar.

Hadi değişik gezip gördüğü yerleri foto çekip atanı anlarım da aynı surat aynı şekil her gün kendini çekip foto atanlar var yahu anladık bir günde değişmiyorsun neden her gün bir de haberi yokmuş gibi bir sağa bir öne bir sola baktığı fotolarını paylaşırsın ki ? psikolojik olarak bu da bir sorun tedavisi hepten kapatıp kurtulmak.

Ben iki sene önce uykunun arasında bile bakıyordum sürekli foto cekieneyim deli deli haller .... Çok şükür kurtuldum benim gibi biri duzeldiyse sende kurtulursun bu beladan iki senedir hesabim yok gercek bi hayat olduğunu farkettim ve daha mutluyum.

Kapat buraya takil:KK70:
Bir sure sonra buranin bagimlisi oluyorsun ama olsun faydali bilgiler falan iyi oluyor.

Aslinda ruh halinle alakali, yani benim icin oyle. Iki gundur icimde bi ates hicbiryere sigamiyorum moralim bozuk burdan ayrilmiyorum. Ama huzurluyken yapacak bicok sey bulabiliyorum aklima bile gelmiyor.
Facebook hesabimi bazi siteleri takip etmek icin kullaniyorum kisisel.gelisim alisveris.
Uzaktan arkadaslarimdan haber almak bebeklerini gormek beni mutlu ediyor
Kendime dairde gunluk gibi, profil guncelleme disinda fotografim yoktur.
Gittigim yerlerden tek tuk foto paylasirim manzara veya simge bulurum oda geriye donuk tarih tespiti icin guzel
Bazen guzel ve yeni bi yaziyi gunaydin iyi geceler diye paylasirim belki biri gorur moral olur diye.
Sende tarzini degistirebilirsin
Telefonlarda ztn yuklu giris o anki yogunluga gore degisir ama paylasimlarini sekillendirmek sana bagli

Balayı yatağını ben de gördümmmm :) aklımdan geçenleri unutmak istiyorum
Ben gezdigini gordugunu gittigini yedigini kendini gectim, balayi yatagini paylasani gordum.
Yine ayni insan hic tanimadigi vefat etmis birini canim ciciim diye paylasir oldu. Ornegin sevgilisinin annesi gibi..
cok daha berbat durumda olanlar var yani korkma :KK70:

face book hesabım yok özel hayatım kime ne
birde herkes hava atnak için face book açmış gibi ay hiç katlanamam oradan eltilerimi görmeye
oh kafam rahat ,,,,herkesede tavsiye ederim

Ben 4 ay önce kapattım facebook hesabımı. Bi tane fake denebilcek hesabım var. Sadece 5 arkadaşım var onlarla facebook üzerinden haberleştiğimiz için :KK66:
Kapatın bence çok güzel oluyor

gönderilerinizi fotolarınızı herkese acık ya da arkadaşlardan çıkarıp sadece ben yapın boylece kımse sızın paylaştıklarınızı begenemez ya da yorum yapamaz zaten bagıumlılık yapan da bu begenılme hıssı ondan kurtulun feys bagımlılıgından kurtulursunuz

Balayı yatağını ben de gördümmmm :) aklımdan geçenleri unutmak istiyorum

Benim aklim almiyor ne dusunerek ne hissederek neyi gostermeye calisarak paylasilir? Benim yasadigim ve yasamak istedigim hayatla cok farkli o yuzden mutluluklarim farkli olmasi cok normal ama uzulmemek elde degilm

hastanede yer bildirimi yapan var ya,o acıyı çekerken nasıl akıllarına geliyor
geçende birisi babaannesinin mezarının fotosunu koymuş herkesten fatiha bekliyoruz diyordu...

Ben sevgilisinin vefat etmis annesinin fotografini paylasip altina canim annem cicim annem.seni cok seviyorum yazani gordum.. umarim bir kez fatiha okumustur, bu sevgilisine karsi..
Ayrica benim annem.vefat etse ve sevgilim boyle bsy yapsa bi daha yuzune bakmam ..

Babam kalp krizi geçirmekte :KK43: @xxxx hastanesi

Altında da bi sürü yorum geçmiş olsun allah sifa versin diye
Yuh artık demiştim görünce

"Kızım atesler içinde yanıyor" diye durum güncellemesi paylaşan gördüm. Hangi akla hizmet yazdı bilemiyorum. Ben buraya kızım uyuduğunda girebiliyorum.Kendinize başka uğraşlar edinin ama o uğraşları da çekip atmayın:) keske benim de kendime ayırabileceğim zamanım olsa.. Ikı ay önce bir kitap aldım, daha yarısında değilim:KK43:

X