Sosyal medyada Ceren Hindistan'a tepki!..

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Sevgilisi Ümit Aslan'dan olan bebeğini 27 Temmuz'da kucağına alan Ceren Hindistan, olay yaratmaya devam ediyor.
aaa.png

Takvim'de yer alan habere göre doğumdan birkaç gün sonra eski formuna kavuşan güzel oyuncu, şimdide bebeğini daha 40'ı çıkmadan tatile götürdü.

Kızı Arya ile mavi tura çıktığı yatta poz veren Ceren Hindistan'a tepki yağdı.

Sevgilisi Ümit Aslan'dan olan bebeğini 27 Temmuz'da kucağına alan Ceren Hindistan, olay yaratmaya devam ediyor.
Eki Görüntüle 1609713
Takvim'de yer alan habere göre doğumdan birkaç gün sonra eski formuna kavuşan güzel oyuncu, şimdide bebeğini daha 40'ı çıkmadan tatile götürdü.

Kızı Arya ile mavi tura çıktığı yatta poz veren Ceren Hindistan'a tepki yağdı.
size ne ya millet ne kadar doğrucu davut herkes bi anneden daha mı iyi bilecek yaa oh ne güzel yapmışş kadın cok güzel valla taş gibi anne

Yahu götürür kime ne?
Bizim insanımıza da bi haller oldu, sosyal medyada herkes bilinç abidesi.

Cok da guzel iyi de olmus. Ben de boyle olmak isterdim ama imkan meselesi. Bir de cok ortalikta dolastirinca gercekten nazar degiyor. Bu da bir gercek. Ama.boyle yatla supermis valla.

Yaw ben de kızım 20 günlükdü dayımın düğününe gittim bana bile neler dediler salonda niye geldin bilmem ne :110:sanki dayım bi daha evlenecek gidecem tabi :63: lohusalık hastalıklı bi dönem değildir herkes farklı geçirir millet Konuşuyor işde:KK34:

Goruyorsunuz batil inanclar ne kadar icimize islemis ve sorun olmayan bir seyi sorun haline getirebiliyoruz bu sekilde. 40 ne yani kim koymus bu sureyi. 39 gun veya 40 degil illa 40.

görgüsüz bu kadın yazık çocuga bir şey olmasa bari
Gorgusuz olma fikrine nerden kapildiniz acaba??bigun cok Zengin olursaniz yatla yada cruisela tatile fln cikmayin bebisle gorgusuZluk olur diigmi:)) Cocuga hiiicbisey olmaz merka etmeyin siz hala cocugu 40 gun evden cikarmayangillerdensiniz sanirim.

Tepkiler tabiki abartı. Millet aslında Ceren Hanım a tepkili eşi başka biriyle resmi nikahlı ve Ceren Hanım bu tarz fotoları eşine inat koyuyor. Kime ne kim nasıl yaşarsa yaşasın. Herkesin kendi hayatı. Hayatını nasıl tüketiyorsa kendi bilecegi iş. Herkesin hayatı kendi tasarrufunda e nihayetinde.

Tepki göstermek bi kenara keşke bende doğurduktan sonra şöyle bi tatile çıkabileydim dedim...

İki erkek annesi olarak ( büyüğünün istahsızlığı yüzünden buhranlar geçiren bir anne olarak ) (sabrı genelde takdir edilen )bence siz iyi bir annesiniz :) vicdanınızı rahat olsun. Eşiniz le vakit geçirme konusunda da haklısınız böyle bir beklentisinin olması gayetde normal bence :)

Ne güzel evladıyla birlikte tatil yapıyor hem de belki doğum lohusalık stres sıkıntısını atıyor.
Annem hep der ki bebeği doğunca öyle aman öyle olur böyle olur diye bir şeylerden esirgersen daha kötü olur.Sakınan göze çöp düşer misali. Yani çocuğun alışması rahat büyümesi en güzeli bence de.

Vajinismus da bu illa 40 i diyenlerden cikiyor iste. Bir bitemediniz, düsünüz kadinlarin yakasindan.
Kimi ilk gün ayaga kaldar, kimi 3 ay lohusa takilir. Si ze ne.
Ha ben bir sene deli tavuk gibi dolastim cok titizlendim bebegimin üzerine, o da benim isim yahu.
Kim nasil rahatsa öyle yapsin.
Ha ben kücük bebegimi altinda bir beziyle orda burda tutup foto cekermiydim.. Hiiiiic sanmiyorum.
Ama simdi bu marjinal cerene ne diyelim, ben tutup da iyi yapmis demem. Bana göre kötü. Ha kendine göre iyidir.
Hastalaninca basinda bekleyecek olan o, o düsünsün.
Gerci bakicisi vardir. Yoksa ben hatirliyorumda pjama altim renk degistirirdi kirden ama onu alip atacak zamani nedense bulamazdim...
Iste böyle. Son söz kocalara gelsin.
Kocacim bizi de yatlara götür, restoranlara götür. Biz de fit olak.

bu arada su an fit olmasi kadar normal birsey yok, biz gibi aksam kocam gelecek yemek hazirliycam diye bir derdi yok. Tüm gün evden cikamayan uykusuz annelere selam olsun.

X