Selam canlarım ))
Yazdıklarınıza şöööyle bir göz attım ))
Öncelikle yeni gelenlere hoşgeldiniz demek istiyorum, lütfen forumu okuyabildiğiniz kadar geriye giderek okumaya çalışın... Bu bizimle ve burada yaptıklarımızla ilgili genel bir izlenim verecektir size.. Aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz ))
sonra gelelim yorumlara ))
Kahvaltıda ekmeğine salça süren arkadaşım!
Bir daha duymayayım... zaten güzel bir kahvaltı yapmışsın, salça ne alaka?
salça gereksiz bir ayrıntı olmuş, çıkar onu hayatından.. onunda vücuduna verdiği zararlar korkunç boyutlara ulaşıyor... domates ye onun yerine... Ama ekmeği 1 dilimden fazla tüketme...
Gün içinde sadece 2 dilim ekmek ve 2 tane diyet bisküvi iznin var (paket değil, tane) acıktığın zamanlarda salatalık ye, meyve ye, süt iç (2'şer saat aralıklarla)
Amacımız karnımızı şişene kadar doldurmak değil, açlığımızı gidermek... Lütfen neden bu işi yaptığımızı unutmayalım... Kilolar başka şekilde verilmiyor... Her istediğimi, her zaman yiyeyim ama kilo vereyim diye bir mantık yok... Her istediğini, ölçülü ver birbirine çok fazla karıştırmadan yiyebilirsin...
sevgili soya sosu ekmeğime salça sürdüm evet ama yıllardır kuru kuruya ekmek yiyemiyorum hem bizim salçalar annemin imalatı kendi yetiştirdiği domateslerle her yaz yapar bize gönderir

Tamam hata yaptım dünde light yağ sürmüştüm zaten bunlar mazaret olamaz dimi alışıcam sizinle birlikte inşallah bu benim ilk haftam hatalarımı yazın böylelikle öğrenmiş olurum neyi yememem gerektiği ayrıca dün katıldım aranıza buda bana yazdığın ilk mesaj biraz eleştiri olsada senin yazmış olmana çok sevindim.çok motive ediyorsun bizleri çok teşekkürler.